Odense får COS butik!

New Ganni crush

New Ganni crush

Jeg drømmer pt voldsomt meget om kjoler og toppe med en masse talje… nok fordi jeg savner min egen (talje) så meget? Haha.

Jeg har virkelig et godt øje til Ganni for tiden og holder derfor øje med de nye items der tikker ind fra deres SS13 kollektion (jeg drømmer bla. om dette jumpsuit derfra). Jeg er fuldstændig faldet for denne kjole, som jeg sagtens kunne se mig selv bo i hele sommeren! Den kan desuden knappes op foran = kan bruges imens man ammer! Frk. Fie pointerede også for mig, at den da ville være perfekt til  barnedåb der hen på sensommeren. Og jeg kunne ikke være mere enig!
Jeg venter dog lige lidt med at trykke den hjem, da jeg lige vil se hvordan min krop har ændret sig efter fødsel. Men pt står den virkelig øverst på listen over mulig kjole til barnedåb! (og til at føle sig laber i heeeele sommeren!)

Den kan findes på ASOS lige HER.
(Og hvis man, ligesom mig, faktisk også synes at skoene på billedet er ret fine, så er de HER. De er fra River Island)

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

bloglovin

22 kommentarer

 • Laura

  quick question, som slet ikke har noget med indlægget at gøre! nu synes jeg virkelig at jeg har kigget overalt på asos, men kan simpelthen ikke finde ud af hvor man taster rabatkoder ind henne?? Kan du måske hjælpe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Har lige set den “in Real life” idag i Illum. Den er virkelig smuk! Blev også selv forelsket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh nu craver jeg den endnu mere nu hvor du også siger at den er skøn i virkeligheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ana

  Den er så fin og ja, perfekt til barnedåb. Jeg havde så nedtur over ammetøj, fordi jeg var så træt af gravi-kjoler og bare ville tilbage i mit eget tøj. Det hjalp, da jeg gav mig selv lov til at købe lidt forskelligt nyt, det kunne åbnes foran (men som ikke var decideret amnetøj) My point: Du skal da have den kjole 😉 Der kan dog godt gå et helt år før ens krop er som før. Det gjorde der i hvert fald for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh du argumenterer godt 😉 Tror også at jeg ville blive rigtig glad for den!

   Mht hvornår man har egen krop igen, så er det jo voldsomt forskelligt! Kender alle slags piger der; nogen har været tilbage efter et par måneder, andre et år og nogen er aldrig kommet af med det hele.

   Kvinderne i min familie plejer at være tilbage efter ca. 3 mdr (og de fleste taber sig endda mere end hvad de vejede før baby). Så jeg håber at jeg slægter dem på! Mit mål er at jeg gerne vil se nogenlunde normal ud til barnedåb (ca. 4 mdr efter) – og så må jeg bare selv hjælpe det på vej med træning også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er superfiin, har selv kigget på nederdelen i samme stof 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja den har jeg også set! Den er også rigtig fin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den smuk! Fin, feminin og romantisk 🙂
  Den ville altså også gøre min sommer meget bedre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig lækker den kjole! Jeg synes helt bestemt at du skal købe den til barnedåben! ((-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den er virkelig fin! Er helt vild med mønstret 🙂 Jeg har kigget på nederdelen i samme mønster, og overvejer stærkt om den ikke skal hjem til mig og bo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også bare en god kollektion de har lavet her til SS13!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine sw

  Den er billigere på Gannis egen hjemmeside. Cirka 170 kr.

  har den nemmerlig selv i kikkerten 😉 den er super.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Åhhh jeg er forelsket!! Kan lige se mig selv slentre rundt i solen i denne smukke sag.. 😉 Kom sol og sommer, så må jeg da eje denne<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • iiih, hvor er den kjole bare fin og sommer agtigt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin! Er sikker på den ville blive glad for at flytte ind i mit skab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Den er simpelthen så fin, jeg er helt forelsket. Ville bare lige sige, at den også er på Gannis online shop til 999,- og gratis fragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for tip – det opdagede jeg efter indlægget var udkommet, men den var der ikke da jeg lavede indlægget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den er SÅ fin – har selv købt den i blå. Hvis nu du klikker den hjem fra nettet uden at prøve den, vil jeg lige sige at jeg synes den er ret lille i størrelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Odense får COS butik!