Nyeste babykøb

New in: Second female necklace

New in: Second female necklaceNew in: Second female necklace

Først så undskyld for at det “roder” lidt her på bloggen… vi alle her på BD bliver rykket over på noget nyt layout, hvor vi selv har mulighederne for at layoute det hele selv. Jeg rykkede min i dag (det var senest i morgen, haha!) og derfor ser det hele lidt ufærdigt ud. Der er nemlig en masse små “knapper” der lige skal trykkes på før det hele spiller igen. Så ved I hvorfor 😉
Jeg vælger dog ikke at lave helt vildt meget om herinde. Er ikke selv så stor fan, når mine egne favoritblogs skifter layout og headers en gang om måneden, og sådan har jeg det også med min egen blog. Har haft dette siden vi startede Bloggers Delight og jeg er stadig rigtig glad for det.

Nå, det jeg ville vise jer var egentlig denne halskæde. Jeg købte den faktisk før jul og har brugt den SÅ mange gange siden! Elsker at den er så “bombastisk” med alle de sten. Den er fra Second Female og den er faktisk på tilbud lige nu på deres webshop til 200 kr lige HER.
Jeg har også spottet den i Message og i Samsøe Samsøe her i Odense.

bloglovin

13 kommentarer

 • Den er helt fantastisk smuk. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt flot halskæde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan slet ikke få nok af statement halskæder for tiden, og denne er hermed tilføjet på listen! Hvor er den flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er utrolig smuk ! Jeg stod i dag nede i message og kiggede på den. købte den dog ikke, da det er sidst på måneden. Men imorgen…. hehe.

  Den er rigitig smuk som du selv skriver. i mine øjne har den et lidt mere stilet og “dyrt” look end den er.

  EllinorThorsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg synes virkelig også at den ser “dyr” ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej jeanette

  Jeg ville egentlig sige noget helt andet, angående Ganni kjolen forleden du viste på din blog. Har siden jeg så den på din blog også forelsket mig helt vildt meget i den og vil eje den, så jeg ville blot høre om du ville sige til hvis du ser den bliver sat ned og skrive det til os på bloggen? Jeg vil selv holde øje med den og vil skrive til dig, hvis den kommer på udsalg.
  Tak herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Nina!

   Tjo, det kunne godt ske at jeg gjorde det. Ellers så ville jeg nok dele linket på min facebookside, så følg evt med på den! Men jeg tror ikke at du skal regne med at det sker på denne side af sommeren, da den er en del af deres helt nye forår/sommer kollektion som er ved at ramme butikkerne nu. Så den ryger nok først på udsalg til sommerudsalget.

   Og tak, det er rigtig sødt af dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er den bare vildt fin! Håhå, jeg vil vildt gerne have den 🙂

  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Smuk halskæde, er også den heldige ejer af en- det eneste minus er dog at den har tabt nogle af stenene de gange jeg har brugt den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej, hvor ærgerligt! Det har jeg slet ikke prøvet og jeg har brugt min virkelig meget (eller også har jeg ikke lagt mærke til det, hehe).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyeste babykøb