New Ganni crush

Nyeste babykøb

Nyeste babykøb
1. Petite Bateau bamse 219 kr 159 kr   2. Noa Noa body 129 kr 79 kr   3. Stella McCartney Kids bluse 200 kr 112 kr   4. New Generals dragt 335 kr 134 kr
5. Acne Miniature t-shirt 350 kr 140 kr   6. Noa Noa body 129 kr 99 kr

Jeg er faktisk ved at være i hus med tøj til prinsessen til de første par måneder. Vi mangler overhovedet ikke mere i str. 50/56 og vi er faktisk også stortset i mål mht str. 62. Vi har været så heldige, at få/låne/arve en masse tøj af vores venner. Det er ret dejligt, at man ikke er de første i omgangskredsen der får baby og at de fleste af vores venner samtidigt har fået piger! Det gør så også, at jeg snart overloader lidt på farven lyserød og derfor bærer mine egne køb nok lidt præg af at undgå den farve lidt (jeg elsker virkelig pink, men ikke så meget at ungens garderobe skal bestå 80% af det).

Jeg går slet ikke op i mærker – hverken når det kommer til mig selv og slet ikke når det kommer til mit kommende barn. Tøj skal kunne tåle at svines til og slides uden jeg sidder og får det dårligt over at tænke på hvad jeg har givet for det. Men når der så er udsalg, som der er pt, så kigger jeg gerne efter lidt mere lækre mærker, da de jo kommer ned på et niveau, hvor man godt kan være med. Alle disse ting har jeg købt indenfor den sidste månedstid og det dyreste stykke tøj har kostet 140 kr – selvom der her både er ting fra Acne og Stella McCartney! Har jer med børn gjort jer nogle gode kup på udsalg?
Der er links til alle tingene under billedet!

Jeg har forresten også opdateret min Tictail shop/salgsbloggen i dag med en masse nye ting + jeg har sat priserne ned på flere items. I kan besøge den HER.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

bloglovin

9 kommentarer

 • Jeg har købt rigtig meget Noa Noa på udsalg, til 50 og 100 kr pr del, fordi de havde nogle rodekasser. Tror jeg har brugt et par tusind i alt. Min pige er et halvt år, men har købt helt op til størrelse 2 år, så vi ikke får alt for meget 😉

  Og så har jeg købt en del til 25 kr pr del i Name it… de havde virkelig et godt udsalg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Noa Noa har altså også bare SÅ mange fine ting til de små. Jeg finder aldrig noget i deres voksenafdeling, men til børn laver de meget godt! Har også selv købt 2 kjoler og mange, mange bodyer derfra på udsalg.

   Name it laver også gode ting! Vi har et par natdragter derfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Hvor langt er du henne nu? Kan ikke vente til de første billeder af baby i det fine tøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er ca. 7 mdr henne 🙂 Er 31 uger præcis i dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Jeg er selv 28 uger henne og er også ved at være i mål med tøjet, men jeg synes det er så svært at vide, hvor meget man skal købe. Alle siger jo at man får så meget. Hvor meget tøj har du i str 50/56?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har en 12-14 bodyer og 8-9 natdragter (og så alt muligt extra – små sokker, huer og lidt forskellige gamacher/leggings). Stortset det meste er i str. 56 (tror kun jeg har 3 ting i str. 50), da vi får lange babyer i min familie. Så jeg har ikke gidet at bruge krudt på str. 50.
   Og jeg er begyndt at sige til nærmeste familie og venner, at vi i barselsgaver IKKE ønsker os noget i str. 50/56, da vi har rigeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jeg har købt RIGTIG meget tøj til vores kommende pige i Magasin, mens de har haft udsalg her efter jul. Især ting som strømpebukser, der lige er lidt lækrere end fra HogM osv (ikke at der er noget galt med HogM, der har jeg vist også købt min del). Har fundet mange søde ting til en god pris, også til hun bliver lidt større (str.68).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • søde sager 🙂 Har mest købt brugt i de helt små størrelser, da man virkelig kan finde mange ting, der er som nye, og så kommer man ned på en pris under 10 kr pr del. Dog har jeg købt to hjelme fra Joha som jeg fandt i babysam på 50% – jeg er ret tosset med Joha!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Ganni crush