Konkurrence: Eventyrlige rubiner

Outfit of the day #214

Outfit of the day #214Outfit of the day #214
ASOS maternity dressYSL ring – H&M earrings – Glitter bracelet

I får her mit nytårsoutfit. Bare fordi man er preggo og Hr. Kæreste var syg, så behøver man ikke gå ned på glimmer 😉 Vi havde en hyggelig aften sammen med gode venner og deres børn, men mere om det i et andet indlæg. I aften ved midnat (næsten ligesom Askepot, hehe!) skal jeg elektronisk aflevere min synopsis til min eksamen om 6 dage. Jeg glæder mig SÅ meget til at det hele er overstået og jeg derfor kan gå på barsel om 6 dage!! Min barsels SU er netop blevet godkendt, så det er bare lige denne eksamen der står mellem mig og næsten 13 mdrs barsel (til 1/2 2014).

Kjolen her har jeg vist jer før og den er stadig fra ASOS maternity og kan findes lige HER (er nu sat ret meget ned på udsalg!). Den drysser lidt, så jeg vil anbefale at I vasker den en gang før I tager den i brug… det havde jeg selvfølgelig ikke gjort og efterlod derfor en masse fint glimmer nytårsaften 😉

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

bloglovin

43 kommentarer

 • Super flot 🙂 Du ser så fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Wauw, en kjole! Den klæder dig virkelig godt 🙂 Og igen – så klæder det dig at være gravid. Du stråler på billederne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den kjole flot til dig! Desuden elsker jeg virkelig, at du ikke går ned på glitter, selvom du er gravid – for glitter skal der altså til nytårsaften 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Gravide kvinder er de flotteste! – og især i glitter! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Åh Jeanett! Du er simpelthen så smuk 😀 når jeg ser dig og din fine mave, så savner jeg helt en stor mave at ae lidt på 😉

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tusind tak Maj! Håber alt er vel med jer 3 derhjemme?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tipsy

  Wow hvor er du fin og sikke en stor mave – er du SIKKER på der ikke er 2? Hihi. Dårlig joke som du sikkert har hørt 100 gange.

  Er kjolen lårkort eller..? Den er superfin og jeg er fristet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha der er helt sikkert kun en 😉 Og jeg får faktisk at vide af de fleste at min mave er lille i forhold til mange andre der er lige så langt henne! (men pigen i maven har præcis den størrelse hun skal ha’, heldigvis!).
   Nej, kjolen går til ca. over knæet! Rigtig fin længde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Du er virkelig hot:-) Ingen gravidtræthed at spore der!! Kan man monstro få lidt glimmer ind i hverdagen her i de kedelige januar februar måneder? Må prøve, for godt ser det ud:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HOT MAMA! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emma

  virkelig flot kjole! den worker du godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så smuk Jeanett – WOW! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er bare gudesmuk Jeanett. Virkelig!,hvor jeg misunder dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeeeej, hvor er du flot! Hold da op! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er simpelthen så flot til dig den kjole og bumpen på maven, gør den altså lige lidt pænere! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin. Elsker kjolen! You are glowing, som man siger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare godt ud 🙂 Graviditet klæder dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den klæder dig helt vildt godt og vhor ser du altså bare fin ud med maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Nøj, du ser godt ud!! Kunne godt tænke mig et nærbillede af din make-up hvis du har det? For det ser også smukt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Nanna! Jeg har desværre ikke noget nærbillede af make-uppen, desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ih, hvor er du altså bare smuk! Du stråler virkelig på de billeder her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hej
  jeg ville lige høre dig om noget med su og barsel, kan ikke helt gennemskue om man kan få dobbelt su mens man er på barsel eller om man bare får alm. su i den periode?? altså dobbelt su mens man er på barsel. Kunne blive aktuel for mig selv.
  Super flot er du 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kommer an på hvor lang barsel du tager. Hvis du tager 12 mdrs barsel, så får du bare alm. SU. Hvis du til gengæld kun tager 6 mdr, så kan du få dobbelt SU. Men kontakt SU medarbejderen på dit studie – de kan hjælpe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser seriøst skøn ud !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Kroon

  Nu har jeg ikke læst bloggen fra starten, så det kan godt være der findes et indlæg der besvare mine spørgsmål, men nu spørger jeg alligevel 🙂 for det første: hvad er det at du studere? 🙂 og hvordan har du fået 13 måneders barsel? Plejer det ikke kun at være et halvt år? Og så ser du altså sindsyg godt ud i den kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du kan læse lidt om mig generelt her (bla. med svar på mit studie): https://missjeanett.dk/om-jeanettkontakt/
   Og nej, det er enten 12 mdr med alm SU eller 6 mdr med dobbelt SU. Og jeg ender bare med næsten 13 mdrs SU, fordi min sidste eksamen er allerede her d. 8. januar, så jeg får også næsten hele januar med (selvom jeg først officielt i systemet går på barsel 1. februar).

   Og tusind tak Nana 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana Kroon

   Ej hvor lækkert! 🙂 og tak for linket, det kan nogle gange være lidt svært at finde rundt 🙂 btw. Så synes jeg at din blog er den bedste jeg har læst 🙂 og som du også snakkede om i et andet indlæg, så synes jeg det kunne være fedt med mere musik og/eller film anbefalinger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej tusind tak!!! Hvor er det fedt at få at vide. Det gør mig utrolig glad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HOLD kæft, hvor det dog klær’ dig at være gravid! Du er godt nok smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Eventyrlige rubiner