Maven 34+1

Arrived: Plexi heel

Arrived: Plexi heelArrived: Plexi heelArrived: Plexi heel

Så er mine nye plexiglas sko fra ASOS ankommet! Og de er SÅ fine! Jeg er helt forelsket i kombinationen af plexi-hælene og den mintgrønne farve. Det er virkelig en perfekt forårs/sommersko! Kan slet ikke vente med at tage dem i brug.

Jeg bestilte dem i min normale “ASOS-størrelse” UK7 og de passer perfekt! Der er noget blødt inde i skoen ved ens trædepude som gør dem extra behagelige at have på. Hælen er ret tyk/chunky som gør at de er lidt mere stabile at gå i end stiletter med tynde hæle.

De er lige HER i denne farve og HER i en mørke nude/beige.

 

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

15 kommentarer

 • Hvor er de smukke!
  Hvordan er ASOS-størrelser? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes de er ret almindelige. En UK7 er en dansk 40 og det passer også med hvad jeg plejer at være 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, hvor er de flotte. Jeg har været helt solgt til plexi-hælen fra første gang jeg så den i et magasin, og jeg besluttede ret hurtigt, at jeg uden tvivl skulle have fat i et par… dem du har fundet her er jo super fine, så jeg tror altså, at jeg bliver nød til at gøre dig kunsten efter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg har også længe luret på sko med plexi-hæl, men har bare rigtig kunne finde de “rigtige” – indtil jeg fandt dem her! Så forstår godt hvis du også hopper på dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SMUK SMUK OG SMUK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super flotte. Har ellers afholdt mig fra at købe plexi-hæle, da jeg har en ide om, at de er meget hårde og gør ondt at gå med? Er de bare som enhver anden chunky hæl eller? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes de er super fine at gå i! Man mærker ikke at det er plexi-hæle!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, de er utrolig fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv bøv at de ikke findes i sort! 🙁
  http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes de er super fine i mint! Har faktisk slet ikke savnet en sort valgmulighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Wow de er pæne! Elsker farven kombineret med plexihælen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maven 34+1