Hola Barcelona!

Hotel i Lissabon: Hotel VIP Executive Suites Marques

Hotel VIP Executive Suites MarquesHotel VIP Executive Suites MarquesHotel VIP Executive Suites MarquesHotel VIP Executive Suites MarquesHotel VIP Executive Suites Marques

Hvis I mangler et hotel i Lissabon, så er dette hotel virkelig anbefalelsesværdigt! I Lissabon både vi på Hotel VIP Executive Suites Marques. Vi var helt (positivt) chokeret, da vi trådte ind på vores værelse. Det var grotesk stort!! Der var både en stue, et lille køkken, en gang, et stort badeværelse med badekar, mega skab til alt ens tøj og en stor king size seng!
Vores værelse lå på 6. sal, så vi havde også den fineste udsigt udover Lissabons tage (det sidste billede er udsigten fra vinduet). Oppe på tagterassen var der en lille pool, hvis varmen skulle blive for slem. Den nåede vi dog aldrig i, men vi var flere gange oppe og nyde udsigten derfra.
Desuden er personalet super søde og taler godt engelsk. Hotellet ligger ret fint i forhold til mange af de ting der er at se og det er også tæt på et metrostop.

Når vi skal til Lissabon igen, så booker vi uden tvivl dette hotel igen!

+ Plusser: KÆMPE værelse som nærmest er en lejlighed. Fin udsigt og pool på taget! Man har eget køkken. Der er billigt internet på værelserne og gratis internet i lobbyen.
– Minusser: Kun et “device” på ad gangen mht internet og der kunne godt være lidt flere spisesteder på samme vej. Der var nærmest kun morgenmadscafeer.

Pris: Vi gav 2600 kr for 5 overnatninger (520 kr pr nat) i den type værelse de kalder “suite”. Prisen var uden måltider, men eget køkken giver mulighed for evt at købe ind og spise morgenmad på værelset. Eller også kan man spise morgenmad på en af de nærliggende cafeer. Vi gjorde begge dele.

Et godt hotel i Lissabon! Vi havde booket det igennem hotels.com. I kan booke hotellet HER

I kan se flere billeder fra turen lige HER, HER og HER

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hola Barcelona!