Ganni Idaho boots

Kaviar Gauche for Zalando

Kaviar Gauche for ZalandoKaviar Gauche for ZalandoKaviar Gauche for ZalandoKaviar Gauche for ZalandoKaviar Gauche for ZalandoKaviar Gauche for ZalandoKaviar Gauche for ZalandoKaviar Gauche for Zalando

H&M er efterhånden ikke de eneste der laver samarbejder med designere og nu hopper webshoppen Zalando også med på bølgen. I næste måned kommer webshoppens 2. kollektion lavet i samarbejde med den tyske designer-duo Kaviar Gauche. (I kan finde den første kollektion lige HER). Kollektionen kommer til at bestå af både kjoler, toppe, bukser, sæt, sko og bælter. Desuden er der også et par brudekjoler i kollektionen (de sidste to billeder). Flere af de almindelige kjoler er også velegnet netop til bryllupper som gæst.

Tøjet ligger i et prisleje der starter fra ca. 700 kr og så op til ca. 1400 kr. Brudekjolerne er selvfølgelig lidt dyrere end de andre ting, men stadig ret billige i forhold til prisniveauet på almindelige brudekjoler. De kommer til at koste ca. 4900 kr pr stk.

Jeg synes det er en super fed kollektion og der er allerede flere ting jeg har kastet min kærlighed på. Min ultimative favorit er den sorte kjole med blomsterprintet foroven og bælte i taljen. Den er så smuk! Dernæst er jeg også helt vild med det sorte sæt i sort læder “blonde” – både blazer og shorts. Det sæt er alt for cool! Og så er den hvide blonde peplum top også alt for fin. Hvilke er jeres favoritter?

I den pressemail jeg fik var der endnu ikke en præcis dato på hvornår kollektionen udgives, men hele kollektionen kommer til at kunne købes på Zalando.dk i marts. Jeg skal nok give jer en dato, så snart jeg har den!

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

bloglovin

12 kommentarer

 • Julie

  Virkelig et fedt tip!! Er allerede helt forelsket i den sorte læder blonde blazer. Den skal jeg helt sikkert eje, koste hvad det vil. Jeg holder spændt øje med en dato herinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det sæt med blazer og shorts synes jeg også er alt for fedt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fedt indlæg og rigtig fede styles! 🙂
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Regitze!

   Forresten så har jeg lige fundet 4-5 af dine kommentarer i mit spamfilter (inkl denne). Pas på med at skrive din blog i selve kommentaren, da det så gør at den vil ryge i mit spamfilter. Og jeg tjekker det ikke så tit, så det ville da være synd at dine kommentarer aldrig kommer frem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CKB

  Er jeg den eneste, der kun kan se 2 af billederne? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan selv se dem alle fra min computer… er der bare kun to billeder eller hvordan ser det ud? Prøv evt at refresh/tryk F5 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at den “grønne” på billede nr. 4 er helt fantastisk flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er super fin! Har den fineste sarte grønne farve! Og så ser det ud som om den falder ret pænt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækkert!

  jeg dør det sorte sæt med blazer og shorts er bare, woaaw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Oh be still my heart! Hvor er den der læder blonde blazer+shorts bare faaaantastisk!! Kan så meget se at vi skal have en skøn sommer sammen os tre evt sammen med en løs cremefarvet tank eller en hvid skjorte…. Længslens suk! Ved du om det er ægte læder og hvad sættet kommer til at stå i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh sådan har jeg det også… hvor ville jeg skam-bruge det hele sommeren. Yes, det er ægte læder og blazer kommer til at koste 1475 kr (synes jeg er helt okay, når det er ægte læder!). Jeg har desværre ikke nogen pris på shorts’ne, men mit gæt er at de er billigere end blazeren 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni Idaho boots