10% hos ASOS

Marc Jacobs pusletaske

Marc Jacobs pusletaske

Der er nu under 7 uger til min termin, så her i februar prøver vi virkelig at få styr på flere af de store ting/køb, så vi ikke har for meget tilbage der skal købes i marts. Dette køb er selvfølgelig en nødvendighed (en pusletaske), men indrømmer gerne at den selvfølgelig ikke behøvede at ligge i dette prisleje. Men det har jeg valgt, da vi er så heldige at vores familier giver os flere af de store ting (bla. barnevogn og seng), så derfor er der penge til denne slags udskejelser. Jeg har virkelig næsten ikke shoppet til mig selv de sidste mange, mange måneder og det er jo mig (og Hr. Kæreste) der skal bære rundt på den her en del, så det er mere forkælelse til mig end det er til baby. Desuden kan jeg, når den ikke længere bruges som pusletaske, bruge den som weekendtaske. Jeg er også gået efter en pusletaske der var neutral i farven (hvis man nu skulle vælge at få en baby mere) og en taske som Hr. Kæreste også kunne blive set med uden den skreg “dametaske” for meget. Og han har givet grønt lys til denne! Han var faktisk også med til at vælge at den skulle være grå, og ikke sort, da vi begge synes der var et eller andet over den i grå.

Tasken er ret stor og den er lavet af nylon, så den nemt kan tøres af. Desuden er der et liggeunderlag i tasken som man kan lægge baby på, hvis der skal skiftes ble imens man er på farten.
Jeg var inde forbi Marc by Marc Jacobs butikken i KBH forrige weekend for at se om de havde den, men jeg fik at vide at denne model desværre er “låst” til det amerikanske marked og derfor kun kan bestilles online hos udlandske webshops. Så jeg bestilte den i tirsdags hos Shopbop! Den er ikke kommet endnu, men den kommer nok inden weekenden. Shopbop plejer at være lynhurtige, når man forudbetaler tolden.

Den er som sagt ikke billig og den endte på ca. 2500 kr med told (jeg valgte at forudbetale tolden hos Shopbop, så jeg slipper for PostDKs gebyr). I kan finde den HER

bloglovin

44 kommentarer

 • Tina

  Shit hvor er den pæn!!!..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jaa jeg er også fan! Endelig en fed pusletaske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, hvor er den pæn. Sådan en skal vi da helt sikkert have til den næste baby!! Den vi havde til bettenus gik desværre i stykker, så jeg er også villig til at betale for en, som er i en ordentlig kvalitet!
  Og du har ret. Det er den eneste taske man slæber rundt på i mange måneder, så den skal selvfølgelig også være pæn at se på 🙂 Hvor er det vildt, at der allerede er under 7 uger til termin 🙂 spændende!

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg har også hørt om flere bekendte der har været igennem mange pusletasker til 400-500 kr, fordi det bare er noget lort. Så sådan en her kan jo næsten nå at betale sig selv hjem hvis det er tilfældet med mange af den slags. Og ja, jeg gider simpelthen ikke bære rundt på en eller anden storblomsteret pusletaske i så mange måneder!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Ej, hvor sjovt, den har jeg også tænkt mig at købe 🙂 Der ser så lækker ud! Min kæreste synes dog jeg er sindssyg, at give så mange penge for en pusletaske! Men jeg gider altså ikke bruge 700-800 kr. på en Bananer-i-Pyjamas-mønstret tingest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe det synes min også 😉 Men han synes denne er pæn og hvis jeg selv gad at give det extra, så måtte jeg jo selvom det. Han har bare givet det han mente en pusletaske skulle koste (600-700 kr) og så har jeg lagt resten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sugar

  Den bliver du SÅ glad for. Pusletasken sparede jeg væk, brugte en gammel taske fra DKNY og købte et pusleunderlag ved siden af. Tænkte oprindeligt at pusletasker var noget opreklamerede. Det er de IKKE! Min DKNY taske havde kun et, stort rum og ingen yderlommer til alt det man altid lige står med. Det så stadig pænt ud, men det rodede simpelthen så meget i den taske.
  Overvejede flere gange efter fødslen at købe Marc Jacobs pusletasken, men fik det aldrig gjort, og pludselig var det for sent.
  Næste gang er det imidlertid mit første køb! Man går nemlig meget rundt med tasken, og du vil finde ud af at det er virkelig rart at have nogle pæne, klassiske ting og items når du er på barsel.
  Ens hår, hud, tøj, ja overskud er konstant plettet og “forkert”. Man taber håret i totter, lækker mælk, er hormonel og føler sig generelt utilpas i post gravid kroppen. Men man vil stadig gerne se lækker ud. Og det er altså meget nemmere med lækre ting, som bare holder. Var selv glad for tørklæder, flotte klassiske jakker og fede, flade sko (som skal være hurtige at kunne komme i. Man må ofte hurtigt ud af døren fordi man har en hysterisk skrigeskinke som kun kan sove når barnevognen er i fart. :o)

  Og nyd de sidste 7 uger. Den tid hvor man venter sit første barn er helt unik og kommer aldrig tilbage.

  -Sugar (som var i fødsel for præcis 1 år siden i dag….)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh hvor sjovt at det lige er et år siden! Ja, synes sgu også godt man må tillade sig selv lidt luksus 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg har ingen børn og heller ikke nogen på vej – men jeg faldt også over denne pusletaske på Shopbop en dag og tænke at det lige præcis var den jeg ville vælge hvis jeg stod og skulle bruge en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ fin <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jaaa jeg går også utålmodigt og venter på pakkeposten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor smart 😀 også er den ovenikøbet mega lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Jeg synes umiddelbart at det der liggeunderlag ser meget lille ud, vil have svært ved at forestille mig at der skal være plads til, at ligge en baby :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er der 😉 Har flere veninder der har MJ pusletasker og liggeunderlaget er helt perfekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A-B

   Sådan er liggeunderlagsstørrelsen i de fleste pusletasker. Det fungerer udemærket – også når de bliver så store, at benene stritter ud over : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis, jeg synes også det er ret standard-størrelse 🙂 Og ja, det er jo ikke benene der skal skiftes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åh gud! Den SKAL jeg jo have til barn nr. 2! Afventer spændt anmeldelse af den, når du engang får den i brug 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Yay:) og trust me, du kommer til at knus elske den;) 7 uger tilbage (+/-)!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror også at vi bliver virkelig fine venner 😉
   I know! I’m counting the days!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser bare rigtig fin ud og så må det også være i orden at forkæle sig selv en smule, nu hvor I ellers har sparret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Hvis vi havde skulle ud selv om betale 10.000 kr til barnevogn og andre store ting, så havde jeg nok ikke købt en pusletaske til 2500 kr. Men når vi nu er så heldige, så synes jeg det er helt okay og på sin plads 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super flot!
  Man bliver jo helt skruk 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, babyer kan være en god undskyldning for at shoppe lækre ting 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Den er fin 🙂

  Hvis ikke det var fordi vi smed 9000,- efter en barnevogn for et par uger siden, så skulle jeg godt nok også ha´ haft sådan en fin og dyr taske.

  Istedet nøjes jeg med en sort, ( og kedelig!) unisex pusletaske fra Ski hop. Kæresten nægter desuden at skulle bære noget, der udstråler den mindste form for femininitet. Så er det slag ligesom slået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har lige medvirket til, at det der baby-halløj er lidt mindre skræmmende nu 😉 Kan simpelthen ikke se mig selv med sådan en grim retromønstret og farvet sag fyldt med bleer og andre babypraktiske ting. Så at vide, at det kan gøres meget mere stilet og knap så “her kommer jeg med pusletasken!” er en lille lettelse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh det er jeg glad for at høre!! Og der er masser af lækkert til baby derude – man skal bare lige lede lidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg stod i samme situation ville jeg helt sikkert også overveje denne sag Jeanett – WOW hvor er den lækker!! 🙂 Jeg anede ikke hvad pusletasker kostede før jeg undersøgte det efter at du postede denne, og hold nu fast hvor er de dyre! Så kan jeg altså godt forstå du gerne vil give det ekstra og så få en der er SÅ laber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ha, de er generelt ikke billige! Man kan godt finde nogle til 400-500 kr, men det er så også sådan noget poly-crap der går i stykker efter få måneder. Så jeg var slet ikke i tvivl om at det var den her jeg ville ha’!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  den er vildt fed:-) ja den bliver I glad for:-)
  hvilken barnevogn har I købt?? kommer der ikke et indlæg om det?? ih når jeg læser dine indlæg drømmer jeg mig et år tilbage til da jeg selv var højgravid. fik en dreng den 25. marts. Nyd det alt det du kan pludselig fylder bøllen snart 1 år og du kan ikke forstå hvor tiden blev af…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det tror jeg også at vi gør! 😀
   Den er ikke købt endnu 🙂 Og jeg ved ikke om der kommer et indlæg om det… det må tiden vise. Synes nemlig ikke selv det er så interessant og skal bare ha’ fundet en funktionel af slagsen.

   Åhh ja det siger alle at man skal huske… jeg kunne også godt forestille mig at tiden bare pludseligt fløj! Lige nu vil jeg bare snart gerne ha’ hende ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhf, den er FIN! Vi på PP er meget misundelige og synes virkelig, du har gjort dig et godt køb. Pusletaske og barnevogn samt puslebord er nok blandt de investeringer, du kommer til at bruge aller mest 🙂 Vi glæder os til at følge med. Vi er så klar. Hvornår mon baby er?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også em MJ pusletaske – den quiltede model, og den har været helt fantastisk. Den rummer godt, har en masse praktiske lommer, så det er nemt at finde tingene i den – klart en god investering, jeg var endda så heldig at finde den på trendsales, nærmest ubrugt til en god pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh det er dejligt når man gør sig sådan nogle kup 😉 En af mine veninder har den også, og de har også været glade for den model. Jeg faldt bare mere for denne nye model 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Det er efterhånden et gammelt indlæg, men vil meget gerne vide om du er glad for tasken? Overvejer nemlig selv at bestille en fra USA. Den er simpelthen så fin:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Meget!! Vi bruger den hele tiden og der er INGEN tegn på slid. Fantastisk køb!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Haha, har lige skrevet præcis det samme spørgsmål uden at læse denne kommentar. Sorry, det må være gravidhjernens skyld 😉 Går ud fra det samme stadig gør sig gældende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] jeg er faldet over. Det var bloggeren Miss Jeanett der viste den frem inden hun blev mor HER! og har ikke rigtig kunne glemme den siden? 2500 kr er mange penge, men de koster jo der opad når […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, hvis jeg havde pengene, så ville jeg købe sådan en pusletaske på stedet. Den ser bare så lækker ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Jeanett 🙂 Jeg ved godt det her efterhånden er ved at være et gammelt indlæg, men jeg håber du ser kommentarerne alligevel. Blev I mon glade for tasken? Jeg er selv i gang med at finde pusletaske (shit, der er mange grimme!!) og det er ikke nemt, men den her er jo simpelthen SÅ flot – er den også praktsik etc etc?
  Mvh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Czepluch

  Kunne du være interesseret i at sælge din taske? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det ville jeg gerne, hvis det ikke var fordi, at den er mega, mega smadret. Den har “udtjent” sin værnepligt, som man siger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10% hos ASOS