StickyGram

Maven 34+1

Maven 34+1Maven 34+1

I er mange der har spurgt – og nu får I det endelig; mavebilleder!! Det er ikke fordi jeg ikke gider at vise jer den i lang tid, men jeg har det (som de fleste andre gravide sikkert også har) bare som om jeg ligner en hval. Og jeg føler mig ikke specielt fotografer-bar, hvis man kan sige det. Jeg synes kun, at jeg ser de steder, hvor jeg har taget på udover maven (fjæs og arme). Tilgengæld ser alle andre kun maven (og Hr. Kæreste tildels de voksende bryster, haha!). Det er ihvertfald klassiker-spørgsmålet for tiden “Hvordan går det med maven?”. Er det okay, hvis man er ved at være træt af at alle spørger indtil min krop som om jeg bare er et hylster for ungen inden i? (og her mener jeg ikke jer! Den går nok mest på den private omgangskreds).

Nå, men lige det her skulle jo faktisk handle om maven! Som overskriften fortæller, så er billedet her taget, da jeg er 34+1 (dvs. 34 uger og 1 dag) og det var igår. Så under 1,5 mdr til termin! Hende i maven har det fantastisk… hun er både federe og længere end hun behøver at være på nuværende tidspunkt, så der er vist en der har det ret godt derinde 😉 Hun er også super livlig og sparker løs dagen lang (desværre, for mig, har hun lige “opdaget” mine ribben… lille møgunge 😉 ). Og så hikker hun også, hvilket er ret hyggeligt!

Forresten så er toppen jeg har på her en alm. ikke-gravid tanktop fra Gina Tricot i str. M. Det er godt nok vildt! Det er altså de bedste tanktops, hvis I spørger mig! Modellen hed Janet long top, da jeg arbejdede der, men det er vist den model der nu hedder Jannice tank top. De koster kun 79 kr pr stk og de er bla. på deres webshop her.

bloglovin

95 kommentarer

 • Smuk er hvad du er! Det klær dig! Jeg savner helt maven, når jeg ser det billede. Selvom jeg ikke gider graviditeten igen, kan jeg sådan savne at mærke den lille baby sparke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak søde Danica! Ja, sparkene bliver jeg heller aldrig træt af. Det er simpelthen så hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare smuk, Jeanett! <3 Maven sidder super flot på dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har fuld forståelse for det du beskriver, men må sige, at jeg synes du ser skøn ud billedet! Både dig, og dig og maven! 🙂

  Synes nu heller ikke på nogen måde, at dine arme eller dit ansigt ser “opsvulmet” ud – men du kender selvfølgelig også dig selv bedt og kan godt forstå hvis følelsen er der… (selvom det måske ikke er virkeligheden…)

  Held og lykke med den sidste tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mit ansigt er også “opsvulmet”, så det er helt rigtigt spottet. Jeg tog faktisk rigtig hurtigt på der – faktisk før maven nærmest begyndte med at vokse. Men de fleste af mine veninde siger at det med fjæset nærmest er uundgåeligt – at det samme skete for dem? Håber bare at det skrider efter fødslen igen 😉

   Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg kan som sagt ikke se det – jeg synes du ser skøn ud!

   Jeg har en veninde (som i øvrigt er meget slank og forholdsvis høj) som nærmest kun tog på på maven og var SÅ fin gravid! Efterfølgende når jeg ser billeder af hende gravid, kan man godt se, at hun var størrer i ansigtet – men jeg bemærkede det slet ikke mens hun var gravid! Så måsek dine veninder har ret – at det sker for selv den bedste! 🙁

   Jeg synes ihvertfald du er smuk – og vigtigst af alt måske – stadig ligner dit eget skønne selv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline E

  Synes det er så hyggeligt at følge med i din graviditet, og du ser super godt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  OMG hvor er du lækker! One hot mama! Og de dér røde læber klæder maven (og dig) så vanvittig godt.
  Totalt ude af kontekst… men måske det er meget rart med et ikke-mave-spørgsmål :)? …Hvad er det for en toplækker rød farve du har på? Mærke/farve nr? Må. Ha. Nu!
  //Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Louise!! Og læbestiften er fra mærket Wet n Wild. Farven hedder “Salsa lessons” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sååå flot en mave!

  (Nikker desuden genkendende til alt det andet du siger… fra det øjeblik man er gravid er alle andre ligeglade med dig og kun fokuserede på ungen i maven 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taak!

   Ja, man er sgu nærmest bare blevet dekraderet til et hylster! Og ungen inde i mave har det jo som blommen i et æg. Det er sgu mig der gennemgår alt det der ikke er sjovt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lj

  Hvor er du smuk!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandra

  Du er virkelig fin!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen grund til at føle sig som en hval – du er smuk, smuk Jeanett!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er intet mindre end gudesmuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Babymor

  Bare vent til du så har født den lille pige. Så vil din private omgangskreds kun spørge til, hvordan den lille har det og bedsteforældrene vil stå med armene fremme for at modtage den lille, når I er på besøg – og helt glemme alt om jer forældre.

  Men det er heldigvis kun for en stund ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja det kunne jeg sagtens forestille mig – ALT det du skriver!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal lige siges, at inden jeg læste teksten, tænkte jeg for mig selv, at det var imponerende, dine arme stadig er så fint slanke. Så på den front behøver du altså virkelig ikke bekymre dig. 🙂

  Overall er du “smuuk med stor mave på”, som Sonny siger i Den Eneste Ene. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak – jeg synes ellers netop at mine arme er blevet så fede. De plejer ihvertfald at være tyndere 😉

   Men tusind tak!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja G

  WOW! Hvor er du bare smuk <3 Hr. Kæreste må være pavestolt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh taak! Han er faktisk ogsåsuper god til at fortælle mig at han synes jeg er pisse flot gravid… Men du ved hvordan vi kvinder kan være når vi er værst – det ryger lige ind ad det ene øre og ud anden det andet (man tænker “jaja det skal han jo sige!”).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Årh, så flot! Super gode billeder, især det nederste – og nej du ligner ikke en hval, du er super smuk! :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hold da op, hvor bærer du maven flot – en helt rund og struttende badebold 🙂
  ( jeg ser altså også kun maven – måske formår du at skjule flæsket med dine poses, hehe 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser fantastisk ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du ser fin ud! Jeg kom til at tænke på, angående læbestiften – går du op i hvilke makeup/hudpleje-produkter, du bruger nu da du er gravid. Hvad er dine tanker omkring det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh svaret til det spørgsmål må være “medium”. Ja, det gør jeg tildels… på den måde, at jeg fx. har tjekket de produkter jeg bruger HVER dag om hvad de indeholder osv (fx min deodorant). Og hvor jeg før tog lidt mascara på hver dag og nok også lidt foundation, så kan jeg nu sagtens gå flere uger uden jeg har noget på (med mindre vi skal til et eller andet). Så jeg har skruet ned for mit forbrug af alt (har fx. ikke brugt hårlak siden jeg blev gravid) og så gør jeg alt andet med omtanke. Men jeg er på ingen måder fanatisk. Fx. har jeg brugt lidt parfume – men sprøjte det på tøjet, og ikke direkte på min hud. Min shampoo er den samme som altid og det er min make-up også (har kun skiftet min mascara ud midlertidigt). Så det er vist et meget rodet “ja, men jeg er ikke fanatisk”. Håber det gav mening?

   Ps. Desuden giver jeg ikke så meget for parabene-hysteriet. Der er kun 2 af dem der er under mistanke for at lave “ballade” – resten er fuldstændig harmløse. Så jeg har bare holdt øje med at de 2 mistænkte ikke er i mine produkter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • AK

   Selvom du måske føler dig som en hval, synes jeg ikke, at det er tilfældet på disse billeder.. Mht parabener, hvilke 2 er det som er farlige?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak 🙂
   Jeg kan ikke huske navnene uden ad – prøv at google evt liste over parabener! Og så VED man ikke om de faktisk er farlige… Der er bare to de har under mistanke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lika

   Vil du på et tidspunkt ikke lave et indlæg om det? Bare sådan kort og godt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tror det desværre ikke… fordi der er ikke nogen rød tråd i det jeg har gjort. Jeg har lidt fulgt min egen mavefornemmelse. Og det er desværre sådan med den slags indlæg, at der altid er nogen der skal fortælle at det man som gravid gør ikke er godt nok. Og man bliver sgu bare lidt mere følsom som gravid, så har ikke lyst til at sidde og få at vide på nettet at man burde ha’ gjort sådan og sådan istedet for. Ved ikke om det giver mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Wauw! Jeg synes virkelig du ser fantastisk ud 🙂 Håber at du også har det godt, og at det går bedre end i starten af graviditeten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tak Emma! Det har jeg… de der 3 mdr med kvalme/opkast var fandme grove løjer. Nu er det mere vægten af hende der driller min ryg lidt, men det foretrækker jeg 1000 gange fremfor kvalmen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Dejligt at høre! Tænkte på om du har fundet ud af hvor meget du vil dele? Selv er jeg jo frygteligt nysgerrig og vil gerne høre hendes navn/”se” hende når hun er kommet ud. Men kan også godt forstå at du måske ikke føler for at “dele” hende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror ret sikkert at I får hende at se når hun er kommet ud. Om jeg fortæller navnet har jeg ikke 100% besluttet endnu, men hælder til at også nævne det. Dog bliver hun helt sikkert ikke et fast indslag på bloggen. Men om hun kommer til at dukke op i ny og næ, det vil jeg ikke afvise!

   Men generelt tager jeg det hele lidt som det kommer… Tror det er svært at gisne om de følelser man får, når man først sidder med hende i armene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser godt ud, og din mave er flot. Men jeg husker hvalfølelsen. Håber de sidste uger flyver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Stine 🙂 Hehe det håber jeg også… synes de 6 uger virker som lang tid!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det altså virkelig bare nogle gode billeder af dig! Du er simpelthen så smuk 🙂
  Desuden må jeg også indrømme, at det eneste jeg ser er maven – jeg kan i hvert fald ikke se, at du har taget specielt meget på andre steder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh du er sød 🙂 Man ser nok også en del mere selv end andre gør!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Du er altså fin Jeanett! Og man kommer til at savne den fine struttende mave, når man efter fødslen bare har noget slap maveskind der skal strammes op igen (siger hende der fødte for én måned siden) 😉 jeg glæder mig til at få min gamle krop igen, selvom det er lidt utopi…. Man ændrer sig jo. Men har jo fået en guldklump ud – og glæd dig til det!!!! Pøj pøj med de sidste uger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak! Og din mave skal nok blive fin igen! En måned er heller ikke meget, så det kommer nok!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du ser rigtig godt ud Jeanett 🙂 Må man spørge om I har fundet et navn til hende? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hvor er du smuk som gravid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes nu egentlig heller ikke at det umiddelbart ser ud som om du har taget på, altså lige undtagen maven da 🙂 Ser godt ud som altid! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du ser smadder dejlig ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotteste billeder af dig på bloggen nogensinde. ! Waw det er jo så smukt, der er hvertfald ingen fed hval at spore på de her billeder. Waw siger jeg bare.. Hår og makeup er fantastik til dig og du bærer bare den mave så flot !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  NØJ hvor er du smuk! Det sidste du ligner er ihvertfald en hval 😀
  Maven klæder dig så godt – vi andre kan kun håbe på at se halvt så godt ud når den tid kommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er du sød! Er sikker på du nok skal stråle en masse, når det bliver din tur! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skøn ud! Og synes slet ikke det ser ud som om du har taget på – du ser stadig super slank ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak, alle de her komplimenter kan jeg leve længe på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Jeg synes du ser skøn ud 🙂 Men kender alt for godt det med, at blive lidt træt af al den fokus på ens svulmende krop 😉 Ville ønske jeg kunne trøste dig med, at det bliver bedre når først hun er kommet til verden – men der spørger folk så kun ind til datteren. Man holder bare lidt op med at eksistere når man blir mor 🙂

  Jeg selv har en datter på 2 år og venter mig igen. Er 15+noget og er også rigtig glad for stramme toppe. Jeg er stor fan af Samsøes Sue long, men vil da lige tjekke Ginas ud – de er jo noget billigere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe Åhh sådan noget kan jeg ikke klare… Der bliver jeg nok bare spydig og vil svare tilbage, når de spørger til hende “Jeg har det også fint, tak”.

   Jeg kan ihvertfald varmt anbefale dem fra GT! Personligt forstår jeg ikke hypen omkring dem fra Samsøe. De sidder ikke specielt godt på mig og synes ikke de er prisen værd.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Jeg kan absolut ikke se nogen (opsvulmet) hval – du ser super skøn ud!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er da bare så flot! 🙂 Og så er jeg helt vild med dit lange, skinnende hår, suk! Er det stadigvæk label m – honey & oat du bruger, for så skal jeg da ha’ mig noget af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Helle! Yes, det er præcis den! Kan bare ikke finde noget mit hår elsker højere end den, så den holder jeg mig til! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Du er bare smuk smuk smuk – ser ikke alt det, du omtaler. Jeg er sikker på du bliver den bedste mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er du sød! Håber især du har ret mht det sidste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg var en af dem der heppede på et mavebillede og hvor er du blevet stor, helt på den gode måde! Du ser hammer godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Du ser utrolig smuk ud!
  Selvom du har skrevet at du er træt af din mave / graviditet, så syntes jeg du ligner en frisk smuk kvinde (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej tak Amalie!! 🙂 Hehe ja, jeg kommer nok til at være endnu mere træt når en lille bølle holder mig vågen hele natten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser da dejlig ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Ej du er virkelig smuk, ingen grund til at føle sig som en hval 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Du er super flot gravid, virkelig! Det betyder altså også rigtig meget at man kan tage lidt make up på og så føle sig bare en lille smule attraktiv. Er selv to uger længere henne end dig og med en “lille” prinsesse, som allerede er vurderet til at veje 4100g, så er det altså rart at kunne gøre lidt ud af sig selv, så folk ikke kun koncentrere sig om den gigantiske tønde på maven. Det er skønt og dejligt at mærke den lille sparke hver dag, men indrømmer altså gerne at jeg savner min gamle krop, selvom det åbenbart er fy at sige hos nogen gravide…:-) men smuk smuk er du og håber den sidste tid her flyver afsted for dig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg savner også min egen krop, så der er du langt fra alene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Cecilie

  … Jeg vil SÅ gerne se ud som dig den dag jeg bliver gravid! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men du ser i hvert fald fantastisk ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor ser du bare dejlig ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du flot! Det er en virkelig pæn mave, og du bærer den smukt og meget lidt hval-agtigt – jeg synes i hvert fald ikke du har taget iøjenfaldende meget på udover maven!

  Til gengæld synes jeg godt nok ikke du er særlig stor, i forhold til at du er 10 uger længere henne end mig – eller omvendt, så føler jeg nu lige pludselig at min mave er ret stor… :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak!! Det med den “lille” mave er der faktisk mange der siger. Men tror måske det er fordi jeg er så høj og derfor fordeler maven sig på flere cm i højden og stikker derfor ikke så langt “ud” i luften, måske? Fordi ungen inden i er fed og lang + mine symfyse mål (livmoderen) har været lige præcis på kurven hele vejen (var faktisk 2 cm over kurven sidste gang). Så alt vokser ellers som det skal. Tror rigtig meget på at min højde får maven til at se mindre ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det tror jeg også! Jeg er 162 cm, og blev helt enormt stor derfor. Min datter var helt gennemsnitlig i vægt, og livmoderen havde en gennemsnitlig størrelse…
   Så bare vær glad for, at du har plads til en stor livmoder, uden at den ser kæmpe ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaak! Ja, og jeg synes faktisk ikke at maven vokser så meget her i de sidste uger… synes nærmere bare det virker som om det er ved at blive lidt trængt for hende derinde?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Well – jeg er præcis lige så høj som dig (hvis jeg husker dine tidligere udtaleleser rigtigt), så den undskyldning går ikke!;o)

   Men jeg faldt lige over billedet af dig i den blå kjole fra jul – for ca. 10 uger siden, og der er du faktisk nogenlunde lige så stor som mig. Eller, altså, billeder kan jo snyde. Så måske er det bare fordi det er lige her i midt 20’erne uge-wise at man vokser mest…

   Men så længe de har det godt, de små derinde er alt det andet jo også sekundært. Det bliver jo så spændende når hun kommer ud!:o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er 178 cm 🙂
   Ja, maver sidder også bare anderledes på folk – der er der nok bare noget genetik der spiller ind! Ja, det kan du også ha’ ret i… det er ihvertfald nu her til sidst at baby vokser allermest!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

StickyGram