Kaviar Gauche for Zalando

Restaurant No. 61 i aften

No. 61 i aften

I aften skal jeg ud og spise med svigerfamilien og Hr. Kæreste på No. 61. Og jeg glæder mig SÅ meget! Det er uden tvivl et af de aller bedste steder i Odense. Da jeg var der sidst fik jeg denne forret – hvide friske asparges med skønne rejer. Deres menu ændres hver måned og jeg har allerede nærstuderet den for denne måned, og tror jeg er kommet frem til hvad jeg skal ha’ i aften. Jeg skal uden tvivl ihvertfald ha’ deres fantastiske creme brûleé!

I kan evt følge med i aften på instagram missjeanett
Og I kan læse min anmeldelse af stedet, da jeg var der sidst HER.

bloglovin

4 kommentarer

 • Nej hvor ser det bare lækkert ud! Virkelig fint indlæg også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Emilie

  Ja, No. 61 er nemlig rigtig god. Og så kan jeg godt lide, at udvalget er så begrænset – så har de virkelig tid/overskud til at lægge kærlighed i hver enkelt ret 🙂

  Bare trist, at du må springe vinen over denne gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er også sådan jeg har det – plus flere retter gør bare én mere forvirret over hvad man skal vælge. Og jeg er ikke kræsen, så jeg kan altid finde noget jeg kan spise selvom der kun er 6 retter på menuen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaviar Gauche for Zalando