Hotel i Lissabon: Hotel VIP Executive Suites Marques

StickyGram

StickyGram
1. Kys på toppen af Rockefeller Center i NYC   2. Sidste aften på vores ferie i sydfrankrig. Her har jeg intetanende været gravid   3. Hr. Kæreste poserer på vores hotelværelse i Birmingham i den grimme South Park bluse jeg købte til ham i Primark   4. En uforglemmelig aften i Lissabon på min fødselsdag med en syg udsigt   5. Trappen i Lissabon, hvor Hr. Kæreste friede. Billedet er taget få minutter før han gjorde det   6. Smukke roser som jeg fik af Hr. Kæreste, da jeg lå og ørlede aller mest i starten af min graviditet   7. Haha daglig opmuntring til mig selv, når jeg synes graviditet stinker!   8. En sommerdag i DK på stranden   9. Et af mine yndlings billeder af moi… overvejer stærkt at det skal være ny header en dag.

Instagram er langt fra nogen nyhed efter og flere og flere kommer på den smarte (og vildt hyggelige!) billede-app på smartphones. Jeg er super afhængig og tjekker app’en dagligt, og det gør også at jeg efterhånden har en ordentlig røvfuld billeder liggende derinde. Og det har jeg længe syntes var lidt ærgerligt, på den måde at det er en masse fine minder som er bundet til min telefon/nettet.

Jeg har længe kendt til StickyGram, men har bare ikke fået gjort noget ved det. Har ellers flere veninder der bruger det flittigt. Det er en smart side, hvor man logger ind med sin instagram konto. Siden laver simpelthen ens Instagram billeder om til magneter som man kan hænge hvor man har lyst. Vores er kommet op på køleskabet! Jeg havde virkelig svært ved at holde det til 9 magneter, men jeg ville lige se kvaliteten først inden jeg gik amok. Den er helt godkendt, så jeg skal ind og ha’ flere med det samme. Det er den hyggeligste måde at kombinere Instagram og minder på! (og det gør, at jeg fremover vil prøve at huske mig selv på at forevige især flere ferieminder på Instagram). Jeg kunne også sagtens finde på at bruge det som værts/værtindegave! (hvis man fx har en masse billeder af en selv og en veninde på Instagram).
I kan forresten følge mig under brugernavnet missjeanett derinde.

Jeg gav $15 for 9 magneter (ca. et par og 80 kroner) og porto er gratis. Det bliver sendt fra England (på trods af at prisen er i dollars), så der kommer ingen told! Og jeg fik dem kun 3 dage efter jeg havde bestilt. I finder Stickygram HER.
Hvis I indsætter denne rabatkode til sidst, så får I $2 i rabat på jeres ordre: FRIENDJFR9

bloglovin

22 kommentarer

  • Maj

    Nøøøøj det er smart!!!

    Tak for tippet Søde Jeanett, jeg er vild med dem alle, men specielt 7’eren 😉 for du ER sej og stærk, jeg håber din næste (hvis der bliver sådan en…) bliver meget mere nådig!!

    Jeg tror mine 9 bliver af en vis herre som også hersker meget på Instagram i disse dage 😉

    – Maj 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, det er simpelthen så smart!! Og en virkelig skøn måde at få nogle af de mange billeder fra Instagram “ud”, hvis man kan sige det sådan.

      Åhh du er sød! Tusind tak! Og jeg kan godt forstå hvis en vis herre overtager dine 9 magneter… han er lækker 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tippet 😀 Jeg har også lige bestilt en omgang med 9 magneter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det var så lidt! Jeg forstår slet ikke hvorfor jeg ikke har fået det gjort noget før!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fantastisk tip! Jeg har straks sendt en ordre af sted – og ja, det er svært at begrænse sig til 9! 🙂

    I øvrigt – hvis din rabatkode ikke duer i ubegrænset mængde, har jeg nu også fået en kode, som en eller anden kan få glæde af. 🙂
    //Caroline

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, det var super svært at begrænse sig!
      Og tak, men min kode gælder ubegrænset! (dog gælder de koder kun hvis det er første gang folk bestiller derinde).

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Super – så bare slet min kode (som du også har gjort). 🙂

      //Caroline

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Super fed blog og tak for tippet 🙂
    Skal bare lige høre om selve magneten er god.
    Altså kan den holde på noget f.eks. et postkort?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det er ikke verdens kraftigste magneter, men jeg har ikke tjekket. Men mit gæt er at de er mere tænkt som pynt/billeder end til at holde ting hængende på køleskabet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Fantastisk ide! Har allerede sendt en ordre afsted på 18 stk 😉
    Må vi forresten ikke snart se et billede med mavsen inden den lille piger kommer ud? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Hvor er det altså bare smart! Jeg blev så inspireret, at jeg straks gik ind og bestilte! Men du har helt ret – det er svært at holde sig til blot 9 … 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Meget svært! Har selv lige sendt ordre nr. 2 afsted her i dag 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for et super tip! Ih, hvor bliver mit køleskab snart fint 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Nøj, hvor er det smart! Jeg har også lige trykket ni fine billeder hjem – så tusind tak for tip og rabatkode!

    /Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ved du hvor længe koden gælder? For jeg overvejer om min mor og svigermor skal have lidt magneter med billeder af deres barnebarn på, i fødselsdagsgave, men der er lidt tid til 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Den skulle ikke ha’ nogen udløbsdato, men tilgengæld duer den kun på ens første bestilling 🙂 Så du kan godt vente 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thanks for the tip Jeanett. Moving in with my boyfriend, so just ordered a sheet of 9 ..then I get some for my room, he gets some and some with us together we can share on the frige: )

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Awww that sounds like a wonderful idea! And you’re welcome 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hotel i Lissabon: Hotel VIP Executive Suites Marques