OSCARS 2013 - BEST DRESSED

Vind en Ford Fiesta i 24 timer + 10.000 kr!

Vind en Ford Fiesta i 24 timer + 10.000 kr!Vind en Ford Fiesta i 24 timer + 10.000 kr!

Indtil på fredag kører der på Fords facebookside en konkurrence, hvor I kan vinde en Ford Fiesta i 24 timer + 10.000 kr i lommepenge! Ford Fiesta er Fords 2. mindste bil og er derfor en oplagt citybil! Den har bla. en censor der registrerer hvor tæt man er på andre biler og stopper derfor af sig selv, hvis man er ved at køre ind i en anden… det er ret smart!

Man kan også lege med den app der ligger derinde. Ford laver en lille video om hvor Ford Fiesta kan bringe en hen… i videoen nåede jeg både på safari (som jeg åbenbart ikke kan lide? Haha…. “For mange dyr!”), hele min familie nåede en tur i rummet, jeg indspillede en plade som lå nr. 1 i 52 lande og blev det mest efterspurgte tattoo motiv i 2013… hahaha! I kan også lege med app’en HER.

Man deltager på Fords facebookside og alt man skal gøre er, at fortælle hvad man ville bruge de 24 timer og 10.000 kr på! Jeg deltog i søndags, hvor jeg beskrev hvordan jeg ville hive Hr. Kæreste med til en skøn dag til København, bruge pengene på shopping på Strøget og god middag med gode venner (og god brunch næste morgen inden turen gik hjemad igen).

I kan deltage i konkurrencen HER. Hvad ville I bruge de 24 timer og 10.000 kr på?

Sponsoreret indlæg

bloglovin

3 kommentarer

 • […] Indtil på fredag kører der på Fords facebookside en konkurrence, hvor I kan vinde en Ford Fiesta i 24 timer + 10.000 kr i lommepenge! Ford Fiesta er Fords 2. mindste bil og er derfor en oplagt citybil! Den har … Læs mere […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville uden tvivl bruge sådan en dag på at sætte mig ind i bilen sammen med min dejlige kæreste og køre ud til den store Babysam hvor vi ville bruge de 10.000 på alt det gode babyudstyr vi får brug for til juni 🙂

  Når vi så har shoppet os trætte i Babysam og kørt det hele hjem i lejligheden ville vi stoppe ved den lækre sandwichbar i nabobyen som vi ikke besøger så tit fordi der er for langt på cykel/med bus og så køre en tur lagt ud i skoven for at nyde roen, stilheden og hinanden inden førnævnte baby melder sin ankomst.

  Stor og højgravid som jeg er, ville det være en virkelig perfekt dag i mit liv. Nok kun lige slået på målstregen af den dag lillepigen rent faktisk ankommer og den dag jeg fødte min store pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lyder som en god plan! Du deltager dog ikke ved at skrive det her – du skal ind på deres facebookside og deltage 🙂 Og held og lykke!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OSCARS 2013 - BEST DRESSED