10 random facts #7

Black & White

Black & WhiteBlack & WhiteBlack & WhiteBlack & White 1. ASOS £40   2. Gina Tricot 399 kr   3. Just Female £54   4. ASOS £8   5. Mango 499 kr   6. ASOS £30   7. ASOS £75   8. By Malene Birger 1999 kr   9. Superdry £28   10. ASOS £42   11. ASOS £38   12. River Island £15   13. John Zack £30   14. Mango 199 kr   15. Marc by Marc Jacobs 3408 kr   16. Vero Moda 349 kr   17. River Island £14   18. Bruuns Bazaar 1328 kr   19. Just Female £66   20. Adidas 159 kr   21. Cheap Monday £20   22. Vero Moda 149 kr   23. ASOS £36 £18   24. By Malene Birger 1999 kr

En af de helt store tendenser i den kommende sæsoner er kontraster – og især sammensætningen af sort og hvid spår jeg at vi kommer til at se rigtig meget! Jeg tror bestemt heller ikke, at jeg sige mig fri for at komme til at investere i et par items af den type. Synes især Mango blazer (nr. 5) og de højtaljede shorts fra ASOS (nr. 6) er vildt labre! Jeg er også vild med de to par jeans fra hhv. Vero Moda (nr. 16) med dip dye benene og de blomsterprintet fra Just Female (nr. 19) er vildt fede. Lurer især på dem fra Vero Moda.

Kommer I til at dyrke sort/hvid stilen til forår/sommer?

 

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

15 kommentarer

  • Fed fed collage, jeg er vild med den nye tendens 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ligesom dig, faldt jeg med det same for blazeren… den måtte gerne komme her hjem og bo! ER også lidt vild med kjolen i #11 – den er vist desværre bare en petit model. Men jeg har gået og ledt efter noget lignende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, det er den eneste der er petite at alt det fra ASOS (men det handler om højde – ikke om størrelsen generelt, hvis det er). Ja, den blazer er laber! Og ret anvendelig også!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årj, nummer 24 er pæn! Måske skulle man lige… 2000 kr?!? Årh, rend mig, Malene Birger!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hehe ja det er ikke den billigste cardigan, men den er pæn!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Nogen rabatkoder til Asos for tiden mon? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Nope, når jeg har nogle så deler jeg dem med jer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna

      I know you do 😉 ville bare lige høre, om jeg mon havde misset en. Tak for hurtigt svar og god aften 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Der har også været lidt stille på rabatkode-fronten hos ASOS her på det sidste! Vi må håbe der snart kommer en ny 😉

      Og tak og i lige måde 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Min Kommentar hører nok ikke til under det her indlæg, men jeg synes lige jeg ville skrive et par ord til dig. Har fulgt med et godt stykke tid, og har hele tiden synes godt om din blog, men her i dag fandt jeg nogle af dine gamle videoblogs, og selvom jeg før i tiden også kunne lide din blog er din blog efter i dag blevet en af mine favoritter. Jeg er typen som vælger blogs ud fra personligheden bag bloggen, og selvom det lyder tosset kan jeg vælge en blog fra fordi jeg synes personen bag snakker på en måde som irritere mig, men det er bestemt ikke tilfældet her. Du virker så nede på jorden, så venlig og skide morsom (grinte for mig selv et par gange) 🙂
    En seriøs god blog du har med en god blanding af personlige indlæg og indlæg omkring mode og andet! Lige noget efter min smag, jeg er fan!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ej sikke en helt igennem fantastisk kommentar at få!!! Tusind, tusind tak!! Er vildt glad for at du har lyst til at følge med herinde og at du kan lide det jeg “laver”. Så mange, mange tak!

      Og jeg kan godt følge dig i det med personlighed og blogs. Jeg gør det samme mht at vælge dem fra som ikke lige rammer min smag personligt (mener ikke tøj her). Så forstår 100% hvad du mener og tror langt fra du er den eneste der gør det 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

    Rigtig fine ting du har fundet! Købte selv et par T-shirts’s til min kæreste den anden dag fra Magasin, den ene sort og hvid stribet, og at dømme ud fra hans store begejstring, bliver det også et hit hos herrene til sommer:-) på din collage hælder jeg nok mest til at anskaffe mig noget så simpelt som nr. 9. Er fuldstændig T-shirt fikseret for tiden… Nok noget med at jeg bare SUKKER efter forår:-) hav en dejlig dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh jeg kunne godt lige bruge den strik fra Malene Birger lige nu. Den er lækker og jeg fryyyyser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 random facts #7