She's here!

Bølle B

Bølle B

Så kan I få hende ordentlig at se: min lille Bølle B. Synes selv hun er en af de lækreste babyer jeg nogensinde har set – og hun bliver nærmest kun mere lækker for hver time der går <3

Hun kom til verden lørdag morgen kl 06.45 efter at jeg havde været i fødsel siden natten til torsdag kl 03.45, hvor vandet gik. (Der skal nok komme mere om selve fødslen senere). Af samme årsag var vi indlagt 2 døgn efter (vi fik dog lov til at opholde os på Patient Hotellet kontra en stue på hospitalet) grundet infektionsrisiko hos både mig og hende grundet at vandet er gået så mange dage før hun endelig var ude. Så vi fik begge taget temperatur hver 8. time inden vi fik clearing at vi begge havde det fint.

Hun var 50 cm lang og vejede 2880 g. Så hun var faktisk ikke så stor som både min læge og jordmoder egentlig har gættet på længe. Men hun er lige som hun skal være <3

Mange af jer spørger til hendes navn og jeg forstår godt nysgerrigheden! Dog har jeg valgt ikke at skrive det her inde på bloggen, så hendes navn og billede ikke dukker op i søgeresultater sammen på nettet. Men som I kan se på overskriften, så starter dermed B og det er ikke top-hemmeligt. I kan finde navnet på min kærestes facebookside HER. Men af de tekniske detaljer, så skriver jeg det ikke herinde (og jeg redigerer det også væk hvis det skulle blive skrevet i en kommentar på indlægget).
Mht navnet så har vi valgt et kortere navn, da kombinationen af efternavne er lidt lang, så vi synes ikke at et for langt fornavn var så tiltrækkende. Samtidigt har vi valgt et navn som er internationalt og som ikke ligger på nogle populære lister. Der er nemlig kun ca. 250 i DK der hedder det.

Velkommen til min smukke bølle B. Mig og din far kan ikke komme os over at vi har formået at lave noget så lækkert som dig <3

Ps. Tusind, tusind tak for alle jeres fantastisk søde lykønskninger! De er værdsat hver og en! Også selvom jeg pt ikke når at svare jer alle, da jeg pt prioterer hende, Hr. Kæreste og søvn lidt højere 😉 Men de bliver læst alle sammen, så tak <3

bloglovin

31 kommentarer

 • Christina

  Smuk smuk bølle B! Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna :)

  Lækkert navn!! Tillykke med den lille – og meget smukke – bølle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg havde godt gættet på at hun skulle hedde det hun er kommet til at hedde 🙂 Det er et rigtig smukt navn, og hun ser rigtig fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er dejlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Hun ser bare dejlig ud! Og rigtig sødt navn:-) vi har også selv valgt et helt kort navn til vores bebs to stavelser og fire bogstaver og vigtigst af alt, så optræder det ikke på top 50:-) glæder mig til at høre mere om din fødsel og om du også synes det er vanvittig hårdt at blive mor til sådan en lille størrelse. Måske jeg bare er en kylling:-) tillykke med jeres smukke barn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Iiih hvor er hun fin… Da der stod B gættede jeg navnet i første hug 😉 Et rigtig prinsesse navn!! Tillykke med hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • årh hvor er hun sød! Tillykke 😀

  ablondemess.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun yndig – navnet passer til hende 🙂 Ih, tænk at ens egen også har været sådan en lille fis – og nu 7 mdr senere har en kampvægt på omkring de 10kg! :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt navn og en endnu sødere pige. Tillykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint! Rigtigt sødt navn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er altså bare for lækker! Og jeg er helt vild med hendes navn (som jeg dog havde gættet for noget tid siden) – det er simpelthen SÅ sødt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Tillykke med den fine prinsesse!! Det er bare så stort at blive mor! Fødte selv en lille Axel den 9 marts 🙂 held og lykke med det hele og nyd din lille familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Kære Jeanett – atter engang kæmpe tillykke med vidunderet! Hun er simpelthen også på alle mulige måder en skøn, smuk og dejlig pige – den smukkeste babypige jeg længe har set (for den smukkeste babydreng er jo selvfølgelig Tristan ;D).

  Jeg kender så meget til den følelse, at man bare synes de bliver mere og skønne for hvert øjeblik, jeg synes klart også at Tristan er den smukkeste dreng der findes, og det tror jeg er helt naturligt!
  Jeg glæder mig rigtig meget til at læse om din fødsel, mit vand gik uden veer, men Tristan var kun 22 timer undervejs, så det er ingenting i forhold til dig!

  Åh jeg er helt glad, spændt og høj på dine vegne, der venter jer en hård tid, men hold op hvor får man også mange skønne minder og stunder!

  Mange Tanker og Kram

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Maj! Og det var det samme her – mit vand gik, men ingen veer kom. Og bøllepigen kom først efter 51 timer!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hun er så fin! Tillykke igen, kan næsten mærke den nybagte familie magi stråle ud af indlægget.
  Og smukt navn, både det rigtige og blog-kælenavnet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke med hende! Hun er da et lille mirakel. Hun ser smuk og dejlig ud!
  Håber I nyder hinanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke med jeres smukke datter, det er bare en helt ubeskrivelige fantastisk følelse at blive forældre <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanar Hamid

  Stort tillykke til jer begge!!! Hvor er hun bare kær <3 Navnet passer så godt til hende 😀 Håber mor og prinsessen har det godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sikke et skønt navn til en smuk lille pige. Stort tillykke med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Åhr en rigtig mini baby B. Endnu engang tillykke med hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor er hun dejlig! Kæmpe tillykke til både dig og hr. kæreste! 🙂 og smukt navn i har valgt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arh men jeg er jo slet ikke i stand til at læse den her slags indlæg uden at få våde øjne i min tilstand.

  Velkommen til verden bølle B – og hold nu op hvor jeg glæder mig til det er min tur snart!;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med den lille til jer begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke igen, Jeanett! Hun er virkelig yndig. Håber at kunne gøre Jer kunsten efter til august – vi får nemlig også en lille dame!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STORT tillykke med din smukke baby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe stort tillykke! Hvor ser hun skøn ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Frank

  Se… Nu giver det jo mening at du ikke tweetede om xfactor i fredags ;-). Havde jo lige sådan set frem til dine finale-tweets ;-). Men kæmpe kæmpe stort tillykke til jer to! Hun er jo den skønneste lille bebs! Glæder mig til at følge dig som nybagt mor og at se den lille prinsesse vokse sig lige så smuk som hendes mor :-).
  Masser af god karma jeres vej! Er sikker på Hr. Kæreste og dig kommer til at blive fantastiske forældre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor er du bare sød! Jeg håber bare at vi kan gøre det halvt så godt som du tror <3 Og ja, der var mange af jer der har undret jer over de manglende X Factor tweets. Men der midt i finalen lå jeg med de ledeste veer, dopet på morfin og ventede på min epidural 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun bare smuk. Og navnet er så sødt!! Kæmpe tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tillykke! Sjovt – forløbet, vægt og længde er præcis det samme som da jeg fik min (altså lige på nær 40 gram og nogle timer)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

She's here!