12 fede t-shirts

Køb: Mini Rodini, Wheat og.. og… og…

Køb: Mini Rodini, Wheat og.. og... og... 1. Mini Rodini dress 329 kr   2. Name it body 39,75 kr 29,75 kr   3. Benetton cardigan 249 kr 119 kr   4. Name it stockings 49,75 kr   5. Mini Rodini blouse 409 kr   6. Benetton dress 109 kr   7. WHEAT dress 279,75 kr 189,75 kr   8. Mini Rodini shorts 229 kr

Jeg havde egentligt sagt til mig selv: Ikke mere børnetøj før hun ER ankommet. Hun har nok.
Men åbenbart ikke nok “nok”… ihvertfald ikke nok til, at jeg blev svært fristet, da der gik penge ind. Alt dette røg simpelthen i kurven på mindre end 2 timer! (stakkels dankort). Mini Rodinis SS13 kollektion har været SÅ hypet og først prøvede jeg egentlig at spille lidt ligeglad og ikke deltage i hypen. Men til sidst kunne jeg ikke stå få muslingeprint og bamsemotiv. Jeg glæder mig især til at se lille tyk babymave i den bamsekjole! Og jeg ville sådan ønske at de også havde lavet shorts’ne til voksne. Så var de blevet klikket hjem med det samme!

WHEAT blusen/kjolen har jeg længe sukket over (printet er alt for smukt!) og det samme med cardiganen fra Benetton. Sidstnævnte var pludselig sat over 50% ned og så måtte jeg jo slå til… ikke? 😉 Og så røg der sgu lige lidt extra med i farten, hehe.
Jeg glæder mig vildt til det hele ankommer!

 

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

14 kommentarer

  • Hun bliver SÅ fin, lille B <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De strømpebukser er seriøst fede! Hun kommer til at være SÅ fin i dem 😀 Ja og i alle de andre ting også ^-^

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hehe ja jeg kunne heller ikke stå for strømpebukserne!! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • jensen

    Hej Jeanett.
    Jeg kender det såååå godt! Men æv hvor har jeg ærgret mig over al det ubrugte tøj i min babys skuffer efter hun kom til verden. Det er synd og ærgeligt at bruge så mange penge på tøj, som man slet ikke når at bruge – mit bedste råd er at sortere det i str. ikke efter numre men efter. hvor stort det er. Lægge det op mod hinanden, og de størrelser der ser ens ud, på trods af hvad der står i nakken, ligger man sammen i bunker. Jeg har gemt på str 68 længe, fordi hun jo kun brugte 56, men når nu jeg tager det frem er noget af det ligeså småt som 56/62. Det varierer jo meget efter mærke.
    Og hvis jeg må komme med et ekstra råd – det er jo nok indiviudelt.. Så ville jeg gå efter ting som kan lukkes for neden. T-shirts. bluser og kjoler ryger op HELE tiden, når man løfter osv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Meget af det du ser på collagen her er købt i størrelser 80/86, da jeg først vil ha’ dem til hendes nr 2 sommer 😉 Så på det tidspunkt burde kjoler osv ikke være et problem. Det er det ihvertfald ikke hos alle dem jeg kender når de når over 1 år.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Hej, jeg synes det er noget virkeligt fint tøj, også strømpebukserne. Og lige så snart solen skinner, får man altid lyst til at købe nyt..
    Men jeg er også bekymret, er du 100% sikker på at det bliver en pige?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hehe du behøver skam ikke være bekymret, haha! Ja, det er jeg. De var slet ikke i tvivl til scanningen. Det var ret tydeligt. Og hvis det ikke er, så kan tøjet jo sælges igen og meget af det kan byttes (har ladet byttemærker sidde på lidt af det tøj jeg har købt i tidens løb). Så jeg er ikke helt tabt bag en vogn 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Hun bliver så fin, gør hun! Jeg er vild med sættet med muslinge på 🙂

    P.s. Tror næsten jeg har gættet hendes navn 😉 Er spændt på om vi får det af vide, og i så tilfælde om jeg har ret 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, det muslingeprint kunne jeg ikke stå for!
      Hehe ja nu må vi se… ved ikke om det bliver skrevet på bloggen. Det må tiden vise 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen jamen jamen, det er dejlige ting, som du har købt 🙂 Jeg havde det på samme måde som dig….og jeg har brugt alt tøj med undtagelse af meget få dele, så det handler nok også bare om, at huske at tage nye ting frem – er sikker på du nok skal få brugt alle dine fine køb 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, det tror jeg bestemt også nok at jeg skal! Og hvis en enkelt ting smutter, så går det også nok 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 fede t-shirts