Nye smykker: Line&Jo og Aagaard

Nye billige basisbluser

Nye billige basisbluser

Jeg har længe ledt efter den perfekte basisbluse med V-hals (det klæder bare stor barm lidt bedre end rund hals) og med enten 3/4 eller lange ærmer. Den anden dag dukkede denne bluse op på ASOS.com og jeg var ikke mange sekunder om at klikke den hjem. Den ser vildt blød ud og kan se mig selv bruge den til SÅ mange ting.

Prisen er også helt i orden! Sølle £10 (ca. 90 kr), så jeg snuppede to stk i de farver her på billedet. Jeg synes især at den blå farve er for skøn! Den findes også i sort.

I kan finde den lige HER

Desuden giver rabatkoden WOW25 25% rabat til og med fredag morgen! I kan shoppe på ASOS HER.

 

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

16 kommentarer

 • Joy

  Uhh, de ser lækre ud. Vil du ikke lave en update når du modtager dem, så vi kan høre om kvaliteten og pasformen er lige så god som den ser ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, det skal jeg nok – hvis det ikke lige ramler sammen med ankomst af baby 😉 Pasformen kan jeg jo nok desværre bare ikke sige noget om eftersom jeg har en kæmpe bule på maven 😉 Men kvalitet og farve kan jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  De ser lækre ud – som Joy siger, meld gerne ud omkring kvaliteten 🙂
  Det er sjovt du synes v-hals klæder en stor barm bedst, jeg synes tvært i mod, at det hurtigt kan virke vulgært, selvfølgelig alt efter hvordan den sidder/hvor stor udskæringen er. (Måske jeg er snerpet, men har næsten aldrig noget nedringet på) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, nu har jeg ikke problemer med lidt kavalergang 🙂 Jeg synes bare at en stor barm i rund udskæring kommer til at se “klodset” og “tung” ud. Det er jo et kendt “trick” at V-hals slanker lige på det område.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Åh, se nu dér!
  Sørme om de ikke også havnede i min kurv – forhåbentligt klæder de også en lille barm! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er jeg sikker på at de nok skal gøre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • missjeanett

  Sådan er det nogle gange – prøv at kontakte ASOS på facebook. Der plejer de at være gode til at hjælpe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Super fine trøjer 🙂

  Hvor kan man taste rabatkoden ind?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Nielsen

  Hej Jeanett 🙂

  Jeg har forgæves forsøgt, at bruge din kode – og har derfor skrevet med Asos på Facebook. De skriver, at koden kun kan bruges, hvis man har fået den tilsendt personligt på mail…

  Øv osse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  For søren! Nu fik du også fristet mig! De ser utrolig lækre og behagelige ud! Tak for tippet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt 🙂 Glæder mig også til at mine kommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige bestilt den blå, men koden virkede ikke da jeg prøvede i går aftes.. Men det går nok, selvom det er lidt dårligt af Asos.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Syntes også den så rigtig flot ud, så bestilte også en i sort. Den er rigtig flot i virkeligheden også, men blev desværre slemt skuffet over kvaliteten! Allerede efter jeg kun har haft trøjen på én aften er den helt fnulleret og grim, faktisk er den slet ikke til at bruge mere .. Øv 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Håber stadig du læser gamle indlæg 🙂 hvordan er pasformen på bluserne ? Og kvaliteten ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gør jeg da! 🙂 Kvaliteten var helt fin, men pasform er slet ikke så løs som på modellen. De de er små i størrelserne, hvis man vil ha’ dem til at sidde som de gør på hende.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye smykker: Line&Jo og Aagaard