Lukas Graham og Outlandish koncerter + lynkonkurrence!

Nyt make-up: Bourjois Paris

Nyt make-up: Bourjois Paris

1. Bourjois Paris lipstick, colour: Fraise Remix £7.99   2. Bourjois Paris Healthy mix serum foundation £10.99   3. Bourjois Paris brush concealer £8.99

Tak for alle jeres tips og meninger på indlægget om sweatpants. Jeg endte med at bestille dem fra Just Female. I samme ordre røg der også lige lidt make-up med. Jeg har ikke brugt særlig meget make-up under min graviditet – både fordi jeg gerne ville passe på hvad jeg udsatte hende i maven for, men også fordi jeg – indrømmet – ikke rigtig har gidet. Slet ikke siden jeg gik på barsel, hvor de fleste dage jo bare bliver brugt herhjemme. Jeg har dog ikke været fanatisk og har derfor også haft noget på, når jeg har haft aftaler eller når jeg fx skulle til middage, store runde fødselsdage, nytår/jul osv. Men jeg har sagtens kunne gå rundt flere uger ad gangen uden at ha’ noget på.

Af samme grund har jeg slet ikke gidet at købe nyt på det område og har heller ikke rigtig haft brug for det, da jeg ikke har opbrugt noget af mit eksisterende make-up i graviditeten.  Men min foundation synger på sidste vers nu og forår = farver på læberne, så der røg også lige en læbestift med hjem. Og concealeren tænker jeg, at jeg bliver glad for til at dække mørke rander efter søvnløse babynætter 😉 Alle tre ting er fra et af mine yndlings make-up mærker Bourjois Paris (som er ejet af Chanel). Det kan desværre ikke længere fås herhjemme, så man på ty til webshops for at få nallerne i det. Generelt synes jeg ASOS har et fint udvalg af det.

I kan finde en masse af det HER hos ASOS.

 

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

13 kommentarer

 • Det ser godt nok lækkert ud, jeg må ind og tjekke det ud på ASOS, tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en rigtig fin læbeskift synes jeg! 🙂
  – og nogle gange er det også bare rart med makeup fri perioder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg glæder mig også til at se farven i virkeligheden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig nogle lækre produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bourjois laver rigtigt gode metaliske øjenskygger synes jeg. Har brugt dem så længe jeg husker mig selv med sminke på:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, deres øjenskygger er også rigtig gode! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej 🙂 jeg tænkte på om du måske ikke har en rabatkode til ASOS? Og så kunne det være fedt hvis du ville lave et indlæg omkring tøj til konfirmationer og sådan nu her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, når jeg har rabatkoder så deler jeg dem med jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvilken farve har du købt concealer og foundation i? 🙂 Vil så gerne prøve produkteren, men det er jo lidt svært at gennemskue farverne, når man ikke kan se dem i virkeligheden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Foundation har jeg købt i den der hedder 52 vanille og concealer i den lyseste farve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg er interesseret i at høre, hvad du synes, om denne foundation i forhold til den “originale”? Hvis du da overhovedet har haft mulighed for at have den på endnu. Jeg tænker, at man nok ikke tænker så meget på foundation, når man som du har meget vigtigere ting at tage sig til, såsom at kysse på sin nye, lille og lækre bebs 😀
  Tak for en god blog (med og uden baby)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak 🙂

   Jeg tror, helt seriøst, at det er den samme Foundation bare i ny “indpakning”. Farven er den samme, dækkeevne det samme og konsistens og duft det samme.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lukas Graham og Outlandish koncerter + lynkonkurrence!