Bolsje-crush

Skæv mave

Skæv mave

Er lige vågnet op til den her mave… Det er altså vildt så skæv den kan være nogle gange! Det ser helt Alien-agtigt ud!

Forresten så var jeg til jordmoder i tirsdags og hun står allerede fast med hovedet (babyen, ikke jordmoderen 😉 )! Ikke at det betyder at hun kommer nu, men det er da dejligt at hun fx ikke har sat sig fast med numsen i stedet. Og så er hun stadig godt fed 😉 200-300 g over gennemsnittet på nuværende tidspunkt. Min lille fede B <3

bloglovin

29 kommentarer

 • Rikke

  Gud hvor ser det skægt ud 😉 Undskylder på forhånd hvis jeg måske spørger dumt.. Men hvad er ‘stregen’ der går hele vejen over din mave? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er en streg som alle får når de er gravide. Det er vist bare pigmentforandringer – og den går væk igen, når man ikke længere er gravid 🙂 (men der kan godt gå op til 1 år før den er helt væk igen).

   Og ja, det set alt for sært ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, freaky!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det syn husker jeg alt for godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor sjovt og ja alien agtigt ;D
  Men hvor er det skønt at lille pigen har det godt..
  Men B? B for Baby eller B for navn med B ? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, hun hygger sig derinde og tager godt på 😉
   B som i et navn med B 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   Det bliver så spændende 😀
   Det har været/Energitilsynet hyggeligt at kunne følge med fra sidelinien 🙂
   Fantastisk med navn – er det noget du vil offentliggøre eller forbliver baby pigen lille B ?
   Undskyld nysgerrigheden (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det har jeg endnu ikke besluttet – tror først jeg tager den når hun er ankommet og at jeg kan mærke rigtigt efter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • amalie

   Det kan jeg godt forstå!
   – og ved ikke ikke lige hvor “energitilsynet” kommer fra når der bare skulle stå er 😉
   Ha en skøn weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg grinte også over “energitilsynet” – men tænkte det nok var noget autocorrect der havde drillet dig 😉

   Og du må også ha’ en rigtig dejlig weekend! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ååååh, husker freaky alien mave meget tydeligt. Det var sgu hyggeligt…. du giver mig næsten (men også kun næsten) lyst til at skulle have en igen. Men jeg tror vist jeg husker det som mere idyllisk end det rent faktisk var!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha… jeg skal ihvertfald også kun lige nøjes med en nu her. Ved ikke om der kommer flere… jeg synes ikke det har været sjovt at være gravid.
   Men ja, freaky mave er ret sjovt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg havde en såkaldt “nem” graviditet (hader det udtryk! Der findes ingen nemme graviditeter. Ej heller nemme børn!) Men har bestemt heller ikke lyst til at skulle gøre det igen lige med det samme…. og da slet ikke samtidig med at jeg render efter en krudtugle på 18 mdr.
   Forstår dig udmærket godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, dem der har opfundet udtrykket “den søde ventetid” var klart en mand! Jeg synes det har været ret bittersweet!
   Haha nej en stor mave og aktiv 18 mdr barn lyder som en lidt stressende kombination, så det forstår jeg godt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne B

  Ha ha, det ser altså så sjovt ud! Min lille prut ligger også med ben og numse strittende ud til alle sider i maven. Navn med B…. Hm… Bitten? Benedicte? Spændende, glæder mig til at finde ud af hvad I skal kalde hende. Hvis vi altså får det at vide??? Min lille prinsesse vejer et helt kilo over gennemsnittet, så nu har vi fået at vide at jeg ikke må føde hende selv, desværre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nope det er ingen af de navne 😉
   Wow, et kilo over? Det er godt nok en lille lækker tyksak. Tykke babyer er så lækre! Dvs. du skal ha’ planlagt kejsersnit? Jeg må gerne – hun sidder både fast rigtigt, har fin størrelse og jeg har både “fødedygtige hofter” (tager jeg som en pæn måde at få at vide at man har en stor røv på) og min højde med mig. Har fået at vide flere gange nu, at høje piger har det gennemsnitligt nemmere til fødsler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

   Jeg er også en relativt høj pige 178cm og havde også håbet til det sidste at jeg kunne få lov… Men det bliver et planlagt kejsersnit og det er selvfølgelig også bedre end at man forsøger at føde selv, ligger med veer i 24 timer og så ender med et akut kejsersnit fordi tyksakken ikke kan komme ud:-) men jeg misunder dig din kommende oplevelse! Håber du vil dele lidt med os bagefter! Vi er jo mange som ivrigt følger med:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kan jeg godt forstå – hvis jeg havde fået samme besked, så havde jeg taget samme beslutning. Uden tvivl!
   Og vi er lige præcis lige høje, hehe! Mht fødsel så kommer det an på hvordan det går… måske er jeg lidt overvældet af hele situationen, men regner da med at dele lidt af fødslen med jer. Aner dog ikke hvor hurtigt efter jeg gør. Har en veninde (som ellers havde en god fødsel) som først havde lyst til at snakke om det nogle måneder efter, fordi hun skulle lige fordøje det hele før det føltes rart at snakke om. Og sådan aner man jo ikke om man også reagerer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nann

  Bella, Bea, Beate???:):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe gode bud, men jeg siger ingenting, da jeg endnu ikke har besluttet om jeg overhovedet kommer til at offentliggøre hendes navn på bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg sidder også nu og tænker i B navne der passer med dine andre kriterier (fra et blogindlæg fra for længe siden…)…. Bella? Beatrice (min yndlings pt), Barbara? Bianca? hmmmm. Bliver spændende om du en gang afslører det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange af de navne passer også meget godt efter de kriterier jeg har haft. Men man har jo også en halvdel herhjemme som også havde sit at skulle ha’ sagt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg ser dit billede kan jeg pludselig huske hvordan det føles! Fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Skæg mave 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe… Det husker jeg tydeligt. Vi tog så mange billeder af den skæve mave. 😉
  Du bærer virkelig den mave flot 🙂 Jeg troede bare B’et stod for Bøllen – måske er det ikke helt tilfældigt hun bliver kaldt for Bøllen, udover hun selvfølgelig er en lille Bølle.
  Min hed Møffe – han møffede rundt konstant og gav mig “skæv” mave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, vi kalder hende også “bølle”. Især fordi hun er en lille drillepind og temperamentsfuld dame inde i maven. Og så lyder det godt med hendes navn sat bagefter 😉

   Og tusind tak Anne! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolsje-crush