Outfit of the day #216

11 år

11 år
I dag kan jeg fejre 11 år sammen med den mest fantastiske mand på denne jord. Sorry girls, men jeg fik ham altså bare nappet først 😉 (fik ham scoret på A-bar ved at tage manden på røven… så er det scoretrick hermed givet videre, haha! 😉 Det virker ihvertfald når man er hhv. 17 og 18 år 😉 ).
Vi har allerede givet hinanden gaver og igen tager han simpelthen prisen for omtanken, romantik og kreativitet! Jeg har fået en bog, hvor han har dokumenteret “Eventyret om os” med billeder af os, små digte fra da vi mødtes og billeder fra alle vores oplevelser sammen. Sidste udfyldte side er med et billede af mig med stor mave stående i ved vores køkkenvindue – taget på den morgen hvor vi tog på hospitalet. Og indsat den sms han sendte til mig efter fødslen – en sms jeg stadig ikke kan læse uden at tudebrøle! Der er efterladt nogle blanke sider, så vi kan udfylde, når vi har flere fantastiske oplevelser og rejser sammen. Ej, men det er den mest romantiske gaver <3

Jeg har på ingen måder været lige så kreativ, men jeg kunne ikke glemme hans ansigt, da han opdagede at Leonard Cohen ville komme til Odense i august. Så jeg har givet ham 2 stk billetter til koncerten (så håber vi at han vil ha’ mig med 😉 ). Der er dog en sammenhæng mellem vores gaver; han har dokumenteret og samlet alle vores oplevelser sammen og jeg har givet ham en ny oplevelse.

Hvis bøllepigen nu gider at være sød i dag og lige lægge sit 5-ugers tigerspringshumør væk, så håber vi at kunne hygge med lidt sushi senere. Nu vil vi først ud og gå en tur i det gode vejr!

bloglovin

48 kommentarer

 • stort tillykke med kærligheden – og nårh, en sød gave!!
  mig og B har også været sammen i 11 år efterhånden(!) – vi har kendt hinanden siden vi var 8 og blev kærester da vi var 14(!!!), og der er simpelthen bare noget helt specielt over at have delt så mange oplevelser sammen…
  også kæmpe stort tillykke med jeres fine lille pige; det kan jeg slet ikke huske om jeg har fået skrevet? – og ha’ en fantastisk dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan Tim ikke lige give M et kursus???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Stort Tillykke med de 11 år 😀 Det er crazy som tiden går, og sikke dog en fantastisk gave han har kreeret!

  A-Bar er åbenbart stedet og finde mænd, der rendte jeg også ind i Manden i sin tid – og vi har 11 års dag til juli 😉 Pudsigt…

  Hav en skøn, skøn dag og spis noget sushi for mig 😛

  – Maj 😀

  P.s har du “Vidunderlige Uger” som app, det kan godt anbefales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha hvor sjovt at I også mødtes på A-bar! Og tak Maj, den app tjekker jeg ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, altså! <3 Det er simpelthen så sødt.Tillykke med jeres kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Tusind gange tillykke, det er virkelig bekræftende at se, at der er nogle der kan holde gang i forholdet så længe. Jeg mistænker jeres evne til at opleve en masse sammen for at være skyld i det – eller også er I bare et superpar fra naturens side 😀

  Udover det, så synes jeg virkelig du har en god blog. På trods af barn osv. har du alligevel formået at holde blogstilen, og derfor vender jeg tilbage til din blog igen og igen – selvom vi ikke har samme stil, så synes jeg stadig du er rigtig inspirerende, især personligt 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Frederikke! Og jeg tror du har ret i det med at oplede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I er simpelthen så søde og dejlige, og jeg er helt grøn i hovedet af jalousi… Man skulle have været mere om sig, da man var teenager, nu er der jo for pokker kun røvhuller tilbage! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, man skal skynde sig at nappe de gode inden de bliver taget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor dejligt for jer og stort tillykke 🙂 Det må være fantastisk for jer 🙂 Jeg glad på jeres vegne 🙂
  Nu lige et helt andet spørgsmål – jeg er i gang med projekt lysere hår, vil gerne have lige så lyst som dit og min normale hårfarve er også mørkt. Jeg vil derfor høre om du får farvet striber i dit hår eller hvordan? Om dit hår bliver tis gult? Og hvorhenne i Odense får du det farvet og ca. pris? Bor selv i Odense, så hvis du havde en god anbefaling ville det være fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taak 🙂
   Jeg får striber i! Og jeg får lavet hår hos Moii i Kongensgaden. De er rigtig søde og rigtig dygtige. De kan varmt anbefales!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og nej, mit bliver slet ikke gult 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok 😉 Jeg må prøve og forhøre mig hos dem 😉 Min væreste frygt er at det bliver gult, men godt at høre at det ikke gør derinde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det vil jeg love dig det ikke gør! De er dygtige. Men måske de vil mene du skal ha’ det lavet over flere omgange før det bliver helt perfekt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med jer!
  Og hvor er det bare sød gave han har lavet 😀

  Smiles,
  Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hpl

  Tillykke med kærligheden! I ser skønne ud sammen…

  Forsøgte også et skrive en kommentar til dit outfit billede forleden – men det mislykkedes åbenbart… Men skriver igen: At du ser fantastisk ud!!!! Og det er en fornøjelse at følge med i dine ærlige beretninger herinde!

  X´er fingre for sushi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er i altså søde. Fantastisk at opleve, at ungdomskærester holder sammen og bliver lykkelige. Det er ikke noget der sker tit i disse dage – men når det sker, så giver det håb til os andre. Så tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke! Hvor er han bare romantisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Hmm, jeg synes jeg skrev en kommentar tidligere men hvor er den mon??

  Jeg lavede samme gave til min kæreste, en bog om os med alle vores oplevelser sammen. Det var for et par år siden og vi havde “kun” været sammen i tre år. Han blev meget glad! Hvordan topper man lige sådan en gave? Aner ikke hvad jeg skal give ham nu!!

  Tillykke med dagen og kærligheden <3 Din kæreste er altid så sød og romantisk, der kunne min godt lære lidt 😉 det er mest mig, der er det… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den kommer – der skal godkendes først, og jeg har en lille ny baby, så det går ikke så hurtigt som det plejer! 🙂

   Og tusind tak!! Vis din kæreste indlægget her og hint lidt til ham… mon ikke han så opfatter et lille hint? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebekka

   Ahh okay selvfølgelig, no worries 😉
   Haha jamen han er i forvejen en stakkels mand, når jeg fortæller om veninder der får ditten og datten af deres kærester 😉 EJ han er jo sød og han er der altid for mig. Det er jo det vigtigste! 🙂 (og nogengange overrasker han mig også totalt :-))

   Hurra for kærlighed 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg bliver så rørt over den her slags indlæg. Det er virkelig fedt at kunne følge med i dit liv på sådan en her måde; tak for al den tid du lægger i det! det må kræve sindsyg meget energi når man lige har fået en smuk bebs, men måske det også er rart med et break, og have et sted til alle ens tanker? Hvad ved jeg 🙂 Jeg er i hvertfald glad for at følge med. Du er virkelig blevet en af mine klare favoritter på det sidste – meget ærlig, nede på jorden og med skide lækker stil.
  God søndag til dig, din søde kæreste og din smukke bebs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  TILLYKKE! I er seje 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! Og sikke nogle perfekte gaver i har givet hinanden =D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror simpelthen, I må være det sødeste og mest romantiske par, jeg kender <3 Stort tillykke med de 11 år, det er sejt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en romantisk gave 😀 der er ikke noget bedre end at have fundet ens kærlighed <3 jeg har været sammen med min kæreste i 6 år (siden jeg var 13) og han er også altid bare så god med gaver !

  håber i havde en fantastisk dag
  /Simone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!! Sikke en sød gave – sådan en bog har min kæreste og jeg også. Det er bare sådan en god idé – så kan man skrive sit eget eventyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med de 11 år sammen! Og hvor er det virkelig en romantisk gave fra Hr. Kæreste – sådan en måtte min kæreste i hvert fald også gerne komme med. Det er jo virkelig sødt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med det – hvor er det bare fantastisk 🙂 Og sikke nogle gode gaver I har givet hinanden! Han er godt nok kreativ, din kæreste 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor romantisk af ham, bare dog ens kæreste ville være lige så kreativ, selvom han også er ret god til det med gaver 🙂 Og stort tillykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! Hvor ser I søde ud og super sød historie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MAJ

  Åhr love love love 🙂 Sikke et skønt indlæg! Og det er bare SÅ vigtigt at huske at være kærester, når man er blevet forældre. Så yay you!

  jeg har heldigvis også selv et eksemplar af verdens mest fantastiske mand på jorden og får helt lyst til at kysse en masse på ham af dit indlæg 🙂 Det vil jeg huske, når han kommer hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #216