6 jumpsuits

Hesselet

Hesselet

Igår smuttede vi på hotelophold med bøllepigen. Hr. Kæreste er her i forbindelse med arbejde, men jeg besluttede mig for at jeg ikke var klar til at være alene med bøllebaby 1,5 døgn (mest af alt det med at være alene med hende en hel nat… man får i forvejen ikke værste bedste søvn, når vi er to om hende, så har slet ikke lyst til at tænke på hvordan en nat alene med hende ville være. Og slet ikke når hun er i tigerspringshumør!). Så vi er afsted på Hesselet i Nyborg. Det er et super lækkert sted der ligger ned til vandet/stranden og her er spa/indendørs pool (som jeg desværre ikke må komme i endnu… øv. Skal jo vente til 8 uger efter fødslen og der er kun gået 5). Vi var her faktisk også et par uger inden jeg fødte… der tog vi en enkelt overnatning i vinterferien bare for at komme lidt væk og for få en lille kærestetur. Maden var virkelig også god!!
(I kan se billeder fra middagen igår på min Instagram missjeanett )
Vi tager hjem senere i dag, så det var bare en overnatning.

Stedet kan varmt anbefales, hvis I er på de kanter! Eller hvis I bare har lyst til en lille getaway!

Hotellet kan bookes lige HER.
Og der kommer ofte gode tilbud, så hold evt øje. Vi fangede en billigere pris end normalt dengang i vinterferien.

Min kjole er forresten den jeg bestilte for et stykke tid siden. Den er fra Selected Femme og jeg bruger den SÅ meget her på barsel. Behagelig og ammevenlig! I kan finde den lige HER.

(Affiliatelinks)

.

bloglovin

4 kommentarer

 • Skøøøøøøønt billede af jer.. Og ja, jeg er stygt misundelig over, at I har været på Hesselet 2 gange på 2 mdr!! Det er jo det sted, Mic og jeg overnattede efter vores bryllup … <3 (og vi har ikke været der siden, suk!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaak smukke! Og ja, det er et vildt lækkert sted!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Dejligt billede – I klæder hinanden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 jumpsuits