Babyfusser

Kjoler til sommerens fester

Kjoler til sommerens fester

1. The Wardrobe 1499 kr   2. Filippa K 1700 kr   3. Whiite 1999 kr   4. Selected Femme 499.95 kr   5. French Connection 1575 kr   6. French Connection 2199 kr
7. 2ND DAY 5000 kr   8. The Wardrobe 1499 kr 749,50 kr

Midt i lortebleer og babygylp drømmer jeg mig allerede hen til de lunere dage og aftener. Som gerne skal tilbringes på terassen med gode venner, grill og et glas kold rosé (og en baby der sover sødt… hører du efter lige nu, B.? 😉 ). Jeg drømmer også om hyggelige sommerfester. De behøver ikke være vilde – bare der er godt selskab. Det eneste jeg har planlagt denne sommer af den art er dog Bølle B’s barnedåb. Og den ligger nok ret tidligt på dagen 😉 Jeg skal ha’ fundet den perfekte kjole til formålet (også til hende – men det kommer der mere om i et andet indlæg).

Det er jo det evige amme-problem og der er ikke vildt mange af disse kjoler der er super til det koncept. Men ikke desto mindre er jeg fuldstændig head over heels i kjole nr. 1 fra The Wardrobe. Farverne samt kombinationen af palietter er virkelig smuk. Den ville være så fin der en junimorgen foran kirken. Nr. 3 og 6 ville også gøre sig godt til lækre sommerfester. Især vil nr. 6 være smuk hen på sensommeren til bare brune sommerben!

Sponsoreret

bloglovin

10 kommentarer

 • Susanne

  Underkjoler er din ven, så kan man hive den fine kjole op. Det kan være lidt en rodet affære ind til baby er knappet på, men derfra fungere det perfekt og du undgår helt at vise maveskind og lårbasser, selv om du har smuk kjole på.
  Hep Hey og tillykke fra mig, mor på 7. Måned præcis i dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh fedt tip! Det vil jeg bestemt huske! Nogle bestemte mærker der laver gode underkjoler?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Jeg har bare et par stykker fra femilet, de er lidt syntetiske=varme, men de er ok og kan reguleres i stropperne samt give sig, så de kan trækkes ned under babsen (håber det giver mening). Det var nogle jeg havde i forvejen, men der findes sikkert bedre, måske endda med lidt stram op, som jeg i hvert fald godt ku bruge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • kat

   hm 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du fortjener dem alle sammen fordi har skabt sådan en lækkerbisken af en baby bølle! 🙂

  Mine favoritter er nummer 3 og 6! De måtte gerne bo hos mig! Men nummer 1 ville også være virkelig lækker til dig Jeanett 🙂 Du ville uden tvivl være den mest fahionable mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Bemærk, lige kjole 1, lige er kommet på tilbud. 🙂 Så er et køb pludselig en nødvendighed! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pæne! 🙂

  ohmygown.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Har lige set at emili der også har blog under bloggers delight har været til pressedag hos Day et Birger Mikkelsen og viser en kjole frem der kunne være god til amning:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyfusser