Out and about

Nye harems bukser

Nye harems bukser

Jeg har lige fået disse leo haremsbukser fra VILA ind af døren. De var en del af de ting jeg overvejede at købe fra Boozt i indlægget her. Og et af mine valg faldt altså på dem. Jeg kunne nemlig virkelig godt se mig selv tøffe rundt i dem her på barsel.

Jeg er normalt en M/L i “numse”, men valgte at tage dem i str L, da stoffet ikke er stretchy. Og det var godt at jeg gjorde det, fordi de er helt klart lidt til den lille side. De har lommer og der er lynlås ved begge ankler. De er virkelig behagelige at ha’ på! Billedet er fra en tur i Netto (som skal ha’ vasket gulv 😉 ) med kæreste og baby, hvor jeg bare havde stylet dem med flade sko, hvid tanktop, grå t-shirt og min læderjakke.
Og så har jeg lige opdaget, at stylenavnet på dem er “Nea”, hvilket er mit kælenavn. Det er da lidt sjovt! 😀

De koster 249,95 kr og I kan finde dem HER.
De findes i leoprint (som mine) og i helt sorte.

bloglovin

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Out and about