Hvide studenterkjoler

Outfit of the day #216

Outfit of the day #216Outfit of the day #216 Selected Femme dressGina Tricot belt – D&G watch – Marc by Marc Jacobs bracelet

I aner ikke hvor angstprovokerende dette er… at lægge mig selv op på bloggen post-graviditet. Fordi selvom det er gået pænt hurtigt med at maven er skrumpet ind igen, så kan jeg sgu godt se at der sidder lidt extra kilo rundt omkring. Jeg håber, at min datter får det spist væk i løbet af den næste tid 😉

Det var egentlig kjolen fra Selected Femme jeg ville vise jer. Det var en af de ting jeg købte for mit Boozt gavekort og den har været flittigt brugt siden jeg modtog den. Den hang sammen med en lille tråd foran, men den har jeg bare klippet over og i stedet sat en sikkerhedsnål i, så jeg kan styre hvornår der skal åbnes i forhold til amning. Og det fungerer super! I kan finde den lige HER

Læbestiften er fra Bourjois Paris og den kan findes lige HER.

Ps. Don’t even remind me omkring håret… hvordan får man det lige til at passe med en ny baby og et frisørbesøg? Jeg vil SÅ gerne ha’ det ordnet. Og det SKAL ordnes inden barnedåben i starten af juni.

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

57 kommentarer

 • Natasha

  Du ser skide godt ud! 🙂 og fin, fin kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan nogle smukke bilelder af dig!! Du sætter virkelig alle vores andres post-graviditetsbilleder til vægs 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Damkjær Jacobsen

  Du ser skide godt ud! Du er en hammerlækker mama!
  Og du siger bare til, jeg vil hjertens gerne holde og hygge med B, imens du sidder i frisørstolen 😉

  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh du er sød! Og pas på med den slags tilbud – det kunne være jeg bed på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan godt være, at du har nogle post-graviditets kilo tilbage – men du ser altså stadig virkelig godt ud! Og kjolen ser jo bare vildt lækker og behagelig ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Jeg synes, du ser super godt ud! 🙂 Uh, det med frisørtid kender jeg godt. Min dreng bliver 1 år i morgen (gulp! hvor blev tiden af?), og det har virkelig været sparsomt med frisørture for mit vedkommende. Sidst jeg blev klippet (ved en ny frisør, som jeg helt klart kommer tilbage til!) snakkede jeg med frisøren om det med baby. Hos dem måtte man gerne sidde og amme, og de havde en aflåst baggård, hvor barnet kunne sove i barnevognen, hvis der var behov for det (man kan se gården fra salonen). Jeg har selv sådan et barn, der absolut ikke er fan af søvn, så for mig har det ikke rigtigt været en mulighed. Men derudover havde de mulighed for at lave mødregruppe-arrangementer, hvor man kunne komme sammen med alle babyerne. Det tror jeg, kunne fungere ret godt. Man har godt nok ikke ego-tid som sådan, men man får gjort noget ved sit udseende i hyggeligt selskab 🙂 Måske det kunne være en idé? Salonen ligger i Læssøegade, her er adressen – http://www.madebybm.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Når man ser så godt ud en måned efter fødsel, skal man ikke have det dårligt med at lægge billeder op. Og tilmed overskud til læbestift. Jeg ved godt at kroppen stadig ikke er tilbage til normalen (for ikke at tale om brysterne, når man ammer), men det kommer. Og du ser altså ret godt ud indtil da også.
  Og så lige mht håret – det har du garanteret hørt fra veninder, men det er jo crazy så meget hår der falder af efter et par måneder (hos mig var det 4-5 måneder efter fødsel). Jeg havde ikke lige sagt det til min frisør, så tror hun fik et chok over hvor meget der røg af mens hun vaskede det, samt mine store “skaldede pletter”, særligt i panden. Fedest – det var jo virkelig flot mens det voksede ud. Eller…
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej puha håber jeg slipper for det med håret der ryger af!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er altså en ret lækker og velklædt mor! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at du ser fantastisk ud! Jeg tror at de fleste nybagte mødre ville slå ihjel for din krop og dit look 😉 Det er fedt at se, at du stadig er “dig” og ikke blot “mor” – det er heller ikke alle der formår at kombinere de ting, men mister sig selv og lysten til at gøre noget ud af sig selv along the way. Kudos! xo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  har savnet dine outfitspost, dejligt de tilbage 😀

  Så har du absolut intet at skamme dig over, du ser brand godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du ser da mega skøn ud! Og havde faktisk ikke lagt mærke til håret før du selv skrev det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Man rækker hende pænt til hendes moster og så siger man “hej heeej”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miiiiiiilf!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kimmie

  Du gør det sgu godt 🙂 Hvis jeg bare så halvt så godt ud, ville jeg være lykkelig.

  Her 9 uger efter fødsel, besidder jeg sådan en virkelig grim “pølse” foran på maven, og det er på trods af, at jeg dagen efter fødslen vejede mindre end før graviditeten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tak!! Altså min mave er heller ikke helt normal endnu, men den er godt nok tæt på! Selvfølgelig dog med nogle strækmærker som ikke var der før 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det kan jeg godt forstå, der gik også længe før jeg kunne se på billeder af mig selv uden at tænke…. ØV der sidder stadig to kilo i hovedet – selvom maven var skrumpet ind. Men du ser smuk ud! Og bare rolig, resten af kiloen ryger også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du er en laber mor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukt.

  Jeg var til frisør da min datter var et par måneder gammel. Jeg sørgede for hun vat fodret godt af og så fik hendes far hende og så sagde jeg bye bye og kom hjem med lækkert hår :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Kunne du godt smutte flere timer så? Lige nu har hende den lille her nemlig bare ikke den store rytme mht mad endnu. Især om dagen er det ret random hvor hun viser sult (om natten har hun til gengæld er fin, fast rytme).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S

  Du ser skide godt ud 😉 Har dog samme problem med håret som dig- så venter bare på at min lille pige vil ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Ja, det hår får ikke så meget opmærksomhed som det burde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  semi ny læser af din blog og synes du skal vide, at du ser skide godt ud! ingen grund til angst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Du ser så smuk ud, virkelig en lækker mammi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Hold op en yummy mummy!!:P, du ser jo pisse godt ud, man kan slet ikke se du lige er blevet mor og er i søvnunderskud osv:)…Og vildt lækker kjole, ser godt ud med bæltet til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanar Hamid

  Yay for hot mamma!!!! Du ser skide godt ud 😀 Hvis bare jeg engang får lov til at se sådan ud, så er jeg tilfreds!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg synes du ser skøn ud! Kjolen er virkelig fantastisk flot, og sidder brandgodt på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  du ser da sindsygt godt ud!!!!!!!!!!

  Dejligt at have out fit billederne tilbage – de er savnet!!
  Tillykke med den dejlige pige<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hpl

  Jeg synes du ser FANTASTISK smuk ud. Og jeg er helt vild med dine ærlige beretninger og down-to-earth måde at være på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Du ser smuk ud! Det er ikke til at se, at du lige har født! Sejt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare smuk ud Jeanett 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Freving

  Du ser skøn ud!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Jeg var ved frisør, da min søn var 6 uger. Vidste at han godt kunne klare sig to timer uden mad. Så han blev fodret af, og så havde jeg tid til selvforkælelse. Det var så tiltrængt, da man bare føler at man lugter af babygylp hele tiden! Hvis det er så mælk ud og slå kan kæresten jo give mad mens du er væk…..? Husk at øve det med flasken inden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Håber din angst har fortaget sig efter alle de søde kommentarer. Jeg slutter mig til flertallet. Du ser brand godt ud! Synes knap nok at man kan se at du har født. Og flot kjole by the way. Så mangler du kun at få ordnet håret, men det er da nemt klaret 😉
  God weekend !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det hjælper ihvertfald voldsomt med alle de søde kommentarer jeg får her!! Tak 😀

   Og ja, det kan nemt fixes. Skal bare lige ha’ det koordineret med baby!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt, at se dig være ‘back in action’ med outfit-billeder. Kjolen klæder dig super godt, og synes du ligner dig selv, fra før du blev gravid (:
  Man synes nok altid selv det er værre end det egentlig er. Sådan har jeg det i hvert fald med visse ting, når snakken falder på min krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Debbie, hvor er du sød! Ja men er nok altid en smule mere hård ved sig selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser da bare super godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvide studenterkjoler