Miss Jeanett for Boozt.com

Cravings: lyseblå sko

Cravings: lyseblå sko

I øjeblikket har jeg en sær craving for lyse, babyblå sko. Og disse to par er især i mine tanker. Jeg har ikke kunne få dem fra ASOS ud af hovedet lige siden jeg første gang spottede dem i sidste uge. Elsker detaljen med ankelremmen!
Omvendt så er dem fra Friis & Company så fine pga satinstoffet og den bløde runde snude. De er endda måske også en lille smule mere hverdags-anvendelige i forhold til udseende?

Problemet er egentlig både at vælge OG – hvad skal jeg bruge et par babyblå stiletter til når jeg render rundt på barsel? Nogen der lige kan komme med en god undskyldning for at købe sådan et par? 😉 Men nu ser jeg, at dem fra Friis & Co også findes i en ballerina version HER… måske de kunne “retfærdiggøres” bedre end stiletter, hehe? Hvad siger I?

Dem fra ASOS koster £45 (ca. 395 kr) og kan findes HER.
Stiletterne fra Friis & Co koster 449 kr og er lige HER.

 

Affiliatelinks

bloglovin

15 kommentarer

 • Tilde

  Jeg siger de blå 🙂 Og er barnedåb ikke en brugbar undskyldning??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe de er jo begge blå? 😀 og jo, men de passer ikke så godt til min kjole jeg skal ha’ på, desværre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tilde

   Ja okay, mente dem fra Friis 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Altså nu har jeg det selv sådan at man slet ikke behøver en undskyldning for at købe stilletter! Men ballerinaerne er godt nok også søde! Hvis det var mig, var jeg nok kommet til både at købe dem fra asos og ballerinaerne, hehe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha Åhhh du ender jo med at lokke mig i fordærv!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gå efter ballerinaerne! No doubt in my mind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Barsel må NETOP være undskyldningen til at købe stiletter!
  Pludselig blev babygylp og ingen søvn meget sjovere (har ikke selv været på barsel, men sådan forestiller jeg mig det åbenbart (; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg kan godt lide din måde at argumentere på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes helt klart, at du kan retfærdiggøre det med, at du helt sikkert vil føle dig mere sexet, hvis du tager et par nye stilletter på 😉
  Og forresten er du ret ond – nu er jeg jo blevet ret forelsket i dem fra Friis & Company. Jeg synes de er tilpas søde og sexede på samme tid, og så virker de ret anvendelig på trods af farven. Prøv at tænk på, hvor mange kedelige outfits, de lige ville kunne trække et ekstra hak op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine! Og du skal vel ikke være på barsel for evigt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   True 😉 Skal tilbage til virkeligheden 1. Februar.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Jeanett for Boozt.com