New in: Svaneprint skjorte

Dagens feat. chic daddy

Dagens feat. chic daddy

Kenzo sweatshirtVITO blazerLevis jeansMarc by Marc Jacobs baby bagConverse shoes

Hver gang jeg er ude og skal ha’ taget outfitbilleder sammen med Hr. Kæreste, så leger han altid lige “model” for mig først, så vi lige kan få styr på indstillingerne på kameraet ift. lys, zoom osv. I lørdags tog jeg dette billede af ham og har lige fået grønt lys for at jeg godt må dele det med jer. Jeg synes simpelthen, at han er sådan en cool Daddy som han står der nyklippet, i sin nye Kenzo sweatshirt og med pusletaske henover skulderen. Haps haps 😉 Da jeg købte pusletasken havde jeg jo netop med i tankerne, at han også skulle kunne gå rundt med den uden den var for tøset.

 

Affiliatelinks

bloglovin

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Svaneprint skjorte