Outfit of the day #220

Det bedste maternitytøj

Det bedste maternitytøj
Mig gravid i 6. måned i kjole fra Mamalicious

Jeg har altid troet, at når man engang blev gravid, så ville det bliver en 9 månders lang tørkeperiode angående fashion og tøj. Og det er da ikke fordi at det har været den periode jeg synes har været sjoveste shoppingwise, men det er slet ikke så slemt som man tror. Der er nemlig rigtig mange high street mærker der efterhånden laver rigtig fint maternitytøj. Og det gode ved at det er high street mærkerne er jo også, at det er i et prisleje der kan betales. Fordi man gider jo ikke investere mange, mange tusinde kroner i tøj der kun kan bruges 4-5 måneder (i starten går man jo stadig i sit eget tøj). Jeg gad ihvertfald ikke. Derfor har jeg her samlet min guide til de mærker jeg synes laver det bedste maternity tøj til pengene. Jeg kan jo lige så godt give mine erfaringer videre til jer derude!

Personligt kunne jeg bedst lide at gå i stretchy kjoler og buksedragt, da den store mave endelig bulede frem.

Det bedste maternitytøj
1. ASOS maternity dress £30   2. ASOS maternity jumper £22   3. ASOS maternity dress £32   4. ASOS maternity blouse £30   5. ASOS maternity dress £30   6. ASOS maternity dress £25

Hvis jeg kun måtte vælge et sted jeg måtte købe graviditetstøj under næste graviditet (hvis der bliver sådan en 😉 ), så ville jeg uden tvivl vælge ASOS.com. De har et kæmpe udvalg – der er både bluser, jeans, nederdele, MASSER af kjoler og endda også finere kjoler, hvis man har nogle store fester man skal til imens man render rundt med badebold på maven 😉 Det var helt sikkert hos ASOS jeg købte mest maternitytøj under min graviditet. Stretchy kjoler var nemlig min favorit og dem har de rigtig mange af. Jeg havde bla. både disse jeans (HER) og denne kjole (HER). Kjolen havde jeg endda i flere farver og den var også en af mine favoritter i garderoben i de måneder!

Priserne er virkelig gode – se fx. det jeg har valgt her! Der er ikke en eneste ting der koster mere end ca. 300 kr! Størrelserne er lidt til den store siden. De opdaterer desuden med nye ting hver eneste uge og samtidigt er der tit en masse af det der er på udsalg. Jeg købte fx. begge mine jeans derinde til ca. halv pris.

I kan shoppe ASOS maternity HER. Og I kan finde maternity udsalget HER.

Det bedste maternitytøj
1. Mamalicious kjole 299 kr   2. Mamalicious kjole 359 kr   3. Mamalicious top 229 kr   4. Mamalicious kjole 379 kr

Næst efter ASOS, så var det klart tingene fra Mamalicious jeg var gladest for. Jeg boede nærmest i den sorte buksedragt jeg havde derfra hele graviditeten. Den var genial. Deres kjoler er også rigtig behagelige og det samme kan jeg sige om deres basis stroptoppe. Og priserne er ganske fine! Der er ingen af disse 4 ting der koster over 400 kr. Jeg havde bla. denne kjole som jeg var rigtig glad for.

De kommer ikke med nyt lige så tit som ASOS, men derfor har de stadig nogle fine ting. Jeg elskede bla. den blå kjole (på billedet aller øverst) og den var Hr. Kæreste også ret vild 😉 Det var det eneste stykke tøj der under graviditeten faktisk fik mig til at føle mig sexet!
Generelt er mærket lidt til den lille side mht. størrelser. Mamalicious laver også ammetøj.

Mamalicious kan købes på deres egen webshop HER, hos Nelly.com HER og hos Zalando HER.

Det bedste maternitytøj
1. Topshop maternity jumper £36   2. Topshop maternity dress £30   3. Topshop maternity jumper £38   4. Topshop maternity tee £30   5. Topshop maternity skirt £16   6. Topshop maternity dress £29

Jeg købte egentlig ikke det helt vilde fra Topshop imens jeg var gravid. Men før jeg blev det havde jeg altid sagt, at jeg ville gå bananas i deres maternity linie, da de altid har lavet så fede ting der. Jeg har endda et par gange siddet og sukket over ting derfra som jeg ville ha’ ønsket var lavet til ikke-gravide. Men da jeg så endelig blev gravid, så synes jeg slet ikke der var noget godt. Og nu hvor jeg så ikke er gravid igen, så er der igen meget lækkert. Typisk!
Tøjet er meget til den lille side, så gå min. en størrelse op!

Topshop maternity kan købes på Topshops egen webshop HER.

Og til sidst så vil jeg gerne anbefale H&Ms ventestrømpebukser. Jeg faldt aldrig for noget andet fra H&Ms venteafdeling (synes det meste var lidt konet), men deres strømpebukser var de bedste jeg prøvede overhovedet! Fx. så sad ASOS’ ikke særlig behageligt og stykket til maven var ikke langt nok. Men H&Ms var geniale! Så de kan anbefales! De fås bla. HER.

Affiliatelinks

bloglovin

13 kommentarer

 • Fedt med sådan en anbefaling, hvis man nu en dag skulle få brug for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej Jeanett,
  Nu er jeg ikke gravid, men har alligevel ikke kunnet undgå at lægge mærke til den nye fane under Zara Woman som hedder “Mum”.
  Et incentiv for at blive gravid måske.. :)?
  Kh. Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja der lyder da spændende! Men så håber jeg sgu de gør noget ved deres størrelser inden! De er jo grotesk små og synes faktisk det bliver værre for hver sæson.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nat

   Bare en lille kommentar 🙂 Da jeg boede i Paris for snart 2 år siden, havde de hele Mama afdelinger i Zara, så vi må være håbløst bagud her i norden. Tingene var rigtig fine, så for kommende gravide er det værd at se nærmere på, hvis det altså kommer til DK! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Godt tip 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Perfekt timming – jeg er nu i uge 22 og skal til at købe mere gravidtøj end mine sorte burkser fra H&M og ja enig – H&Ms ventetøj er lidt konet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asos laver så åndssvagt fine maternity-kjoler, at jeg virkelig ville ønske, de lavede mange af dem til os alminelige mennesker… (Nok er min mave noget velvoksen, men det er måske liiige voldsomt nok at hoppe i graviditetstøj! :D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja sådan hat jeg også haft det med flere af deres styles!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Gode, brugbare tips – Især det med størrelserne.
  Og så helt ude af kontekst vil jeg bare sige, at jeg elsker din header. Du er simpelthen SÅ pæn på det billede 🙂 Og det er så tilpas et neutralt billede, at man ikke bliver træt af at se på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tusind tak Pernille, hvor er du sød 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg købte virkelig lidt graviditetstøj da jeg var gravid (fødte i december) men det tøj jeg havde var fra netop de mærker du nævner. Jeg var allergladest for tøjet fra Mamalicious (som de også fører i Graviditetsbutikken i Vindegade). Tak for et godt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #220