Moss Copenhagen åbner butik i Odense!

Miss Jeanett for Boozt.com

Miss Jeanett for Boozt.com

Jeg har sådan glædet mig til at fortælle jer om dette samarbejde “Miss Jeanett for Boozt.com“! Jeg har indgået et samarbejde med webshoppen Boozt.com, hvor jeg har fået min egen shop derinde. Jeg har personligt udvalgt mine egne favoritter blandt deres varer og det er kun dem i finder på min shop.

Der er over 100 varer derinde som tæller både kjoler (mange af dem 😉 ), buksedragter, shorts, sko, nederdele, smykker, undertøj og badetøj. Der er faktisk også sneget sig lidt børnetøj derind (ca. 10 items). Der er både ting i et prisleje, hvor alle kan være med og så er der også nogle lidt dyre og lækre ting.

I kan finde min shop lige HER.
Håber I vil tage godt imod den 🙂

 

Sponsoreret indlæg

bloglovin

27 kommentarer

 • Jeg må da lige ind og lure lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Nej, hvor er det fedt!!
  tager da lige et kig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra! Du er en af de eneste bloggere, der har en stil, jeg kan relatere til… Jeg dør lidt indeni, hver gang jeg ser et par skinny jeans… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det virkelig fedt. Tillykke! Og hvor er det virkelig godt, at man rent faktisk kan se, at det er dig, der har udvalgt varerne. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at du selv ville elske at eje alle tingene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak!! Og det er jeg rigtigglad for at du kan se! Brugte også 3 timer en aften på at vælge, sortere fra og så finde mere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor i består det fede ?
  Er dér tøj, man ellers ikke kan få på Boozt eller får vi rabatter ?
  Går ud fra du får procenter når nogle handler, men har svært ved at gennemskue fidusen for os andre ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvis man kan lide min stil, så er “findusen” at man får over 100 items jeg personligt har udvalgt (og flere af tingene har jeg også selv).

   Men ellers en fantastisk positiv kommentar! Tak for det og ha’ en skøn aften 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Det lyder spændende 🙂
  Tillykke med det eller hvad man nu skal sige…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Ej hvor fedt! Min telefon driller og vil ikke skifte mellem siderne derinde (har du hørt der skulle være problemer med at bruge mobilsiden?), men når jeg engang får åbnet en computer så skal jeg lige lure lidt mere 🙂
  Rigtig god weekend søde Jeanett

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har selv samme problem, så jeg prøver lige at sige det videre til de ansvarlige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Håber det er i orden jeg spørger, men får du ekstra betaling/procenter hvis vi køber noget fra “din” shop? Jeg kan godt forstå at du vælger at tage imod tilbuddet, og synes det er rigtig smart fundet på, fordi din stil minder rigtig meget om min egen. Men jeg kunne også rigtig godt tænke mig at vide hvad der “sker” hvis jeg køber noget fra din shop – ellers synes jeg det er lidt skjult reklame. Altså jeg ved godt der står “Sponsoreret indlæg”, men jeg kunne godt bruge lidt info om hvad det indebærer for dig/os at du har den shop. Det synes jeg ikke lige fremgår..

  Jeg håber ikke du bliver fornærmet over denne kommentar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er ingen forskel for jer – priserne er nøjagtigt det samme! Jeg får lidt procenter af køb derfra 🙂 Men de ryger af Boozt’s lomme… Tingene er ikke blevet dyre for jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  Super markedsfinte egentlig! 🙂

  Bootz kan virkelig være uoverskuelig, fordi de har MEGET godt tøj, men det tager halvdelen af en dag at glo igennem. Så god ide fra bootz, håber de får flere bloggere ind, kunne være en lettere måde at shoppe på….

  Har allerede fået cravings for den der lyserøde skjorte fra Vero Moda med båndet i ryggen!

  Til de andre der øffer, man kan søge udenom shoppen, al tøjet ligger sikkert også i bootz normale katalog! Men på denne måde får Jeanett vel en lille skilling for hendes bloggerarbejde og når det ikke bliver dyre for en selv, whats the problem!? Vi vil jo gerne læse det hun skriver, hvorfor ikke støtte med den minimale procent…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, bestemt… jeg ved godt at Boozt ikke gør det for mine blå øjnes skyld. Men som du siger, så bliver tingene overhovedet ikke dyre for jer – de koster det samme (det er Boozt der mister penge til mig… men mon ikke de også tjener på det jeg gør her 😉 ). Og hvis man kan lide min stil, så er det jo en mulighed for at shoppe mere af den på den måde.

   Den skjorte har jeg også kig på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Jeg er lidt ked af at I (eller, i hvert fald Heidi) har misforstået min kommentar. Jeg vil RIGTIG gerne støtte Jeanett, og som sagt kan jeg også godt forstå at hun har sagt ja til det. Jeg ville bare gerne vide hvad hun fik ud af det, da “sponsoreret indlæg” kan dække over mange ting 🙂 Jeg havde kig på et par shorts, og vil da selvfølgelig gerne købe dem i Jeanetts shop, men jeg vil også gerne vide hvad jeg “støtter”. Håber I forstår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er ingen surhed herfra – det er helt okay at du spørger 🙂 Jeg har intet at skjule!

   Og hvilke shorts var det du havde kig på? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   De sort/hvide fra Vila 🙂 Jeg synes de er så fine, og de vil være perfekte til sommer med en farvet t-shirt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh den har jeg også haft kig på! Er fristet pga fint print, elastik i taljen og den gode pris!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   P.s. Og så kan jeg også godt regne ud at prisen ikke bliver dyrere for os – så ville ingen jo købe det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arhmen, hvor er det fedt 🙂 Glæder mig til,at se mere til det og kigge derind (hvilket sker lige efter her).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taak 🙂 Og håber du finder noget du kan lide!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det 🙂
  hvor er det fedt!!
  http://www.confessionsofabeautyfreak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moss Copenhagen åbner butik i Odense!