Cravings: lyseblå sko

New in: Kjolen til barnedåben

New in: Kjolen til barnedåben

Jeg har været SÅ meget i tvivl og på herrens mark ang. kjole til barnedåben… – altså, den til mig selv! Jeg havde lyst til en ny kjole, den skulle være til pænt brug og samtidigt ammevenlig (er snart så træt af det ord). Jeg har ledt og ledt… men alle kjoler jeg faldt for levede ikke op til alle kravene (oftest pga. at jeg ikke ville kunne amme i dem). Men så faldt jeg for halvanden uges tid siden over denne fra Mango. Den er super fin og jeg vil kunne amme i den, da den er dyb i ryggen og derfor glider stropperne nemt ned over skulderen. Perfekt! Og så var den endda på tilbud til kun 249 kr… win! Jeg har tænkt mig at style den med en sort blazer og en masse af mine Line&Jo smykker. Sko har jeg ikke helt styr på endnu.

Jeg har faktisk lige modtaget den, men vil vente jer med at vise den på til selve barnedåben om 3 uger 😉 Men jeg kan fortælle, at den er lige så pæn i virkeligheden! Den er dog _ret_ lille i størrelsen, så gå en størrelse op! Det gjorde jeg og har taget den i en str. L. Mango er bare småt!
Vores lille Bølle B ryger i øvrigt i denne kjole på selve dagen.

Der er gratis shipping/forsendelse hos Mango KUN i dag, hvis I bruger koden 4FORMOM

I kan finde den HER
(Den findes også i sort og guld)

Affiliatelinks

bloglovin

13 kommentarer

 • Katrine

  Øv for søren! 🙁 Jeg har lige forsøgt mig med koden, men den virker ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Flot kjole 🙂

  Sender Mango med GLS eller PostDK?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den er skideflot! Rigtig godt valg, er sikker på, at du kommer til at ligne en million i den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michala

  Super flot kjole! 🙂 den må jeg vidst også lige have, men sys ikke at rabatkoden virker??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Øv hvor træls! Har ellers fået den på mail hvor der står den gælder til 12. maj kl 11.59 pm

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej Jeanett. Super lækker kjole du har fundet dig! Jeg arbejder i Bestseller, som jo forhandler lidt af hvert fra alle vores mærker: Herunder også ventetøjslinjen Mama-licious. Jeg ved ikke om du kender til det, men der er stort set alt tøjet amme venligt, og kan altså også bruge efter fødslen. Jeg har selv et par kjoler derfra, og jeg er kun 16 og bestemt ikke gravid 🙂 Men det kan ihvertfald varmt anbefales! Her er et link til vores webshop: http://mamalicious.dk/?gclid=CIeC9sCSkbcCFWp8cAodZm8AWw

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for tippet! Kender godt mærket – brugte det flittigt da jeg var gravid. De laver nogle rigtig gode ting!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er den smuk 🙂
  det er et super godt valg !!

  http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor den bare fin og til 249 er det et kup af en anden verden, synes jeg. Er ret vild med rygge – personligt er jeg måske stadig lige bleg nok til bar ryg:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja jeg synes også det er en super pris! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cravings: lyseblå sko