Vind P20 solbeskyttelse!

Nye sandaler?

Nye sandaler?

1. ZARA 399 kr   2. Yvonne Koné 2500 kr   3. & Other Stories 350 kr   4. ZARA 229 kr

Så er der forhåbentlig ikke længe til at vi kan få luftet fusserne i sandaler igen! Jeg mangler ikke decideret sandaler i år, men et enkelt nyt par kunne jeg godt tænke mig. Jeg er ikke god til dem der skal ind i mellem tæerne. Selvom alle jeg kender siger, at det skal man bare vænne sig til, så får jeg gang på gang sår der og det gider jeg simpelthen ikke spilde min sommer på. Så jeg går altid efter sandaler der ikke har den detalje (hvilket nogle gange kan være svært at finde!).
Jeg synes allerede at de fleste webshops har et godt udvalg, så jeg har udset mig disse 4 favoritter. Jeg kan dog ikke vælge. Jeg har længe savlet fuldstændig uhæmmet over de smukke sandaler fra Yvonne Koné. Synes de er klassiske og samtidigt har de fedeste detaljer. Samtidigt har jeg hørt, at tingene fra Yvonne Koné er lavet i det mest lækre læder EVER. Men av av av for en pris… især når jeg ikke mangler sandaler i år.

Jeg har i et par år nu også cravet et par glimmer sandaler og har stadig ikke fået anskaffet mig et par. Dem fra ZARA er ret fine, god pris og så er ZARAs sko bare rigtig gode på mine fødder. De laver virkelig fine sko til os der har meget lange, men også meget slanke fødder. De blå, som også er fra ZARA, er ret billige og så lyder satin ret rart at ha’ på fødderne!

De nude fra & Other Stories er super fine og en vildt god pris, når det er ægte læder! De vil være ret nemme at style til det meste.

Hvilke synes I? Tror pt at jeg hælder mest til enten nr. 1 eller nr. 3.

bloglovin

10 kommentarer

 • Jeg er også dybt forelsket i dem fra Yvonne Kone, og jeg prøver at retfærdiggøre et køb med, at gode, flade sandaler i høj kvalitet bliver vigtigt til sommer med al den barnevognstrilning. Men den er der altså ikke helt endnu…

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes generelt flade sandaler er virkelig grimme. Jeg ved ikke engang hvorfor, men det er fælt irriterende. Jeg kan dog godt lide nummer fire. Pæne og enkle og i en dejlig sommerfarve. De er mit bud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Alle flade sandaler?? 😀 Går du så i høje sko hele sommeren?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er de fine, kunne især godt bruge de 2 par fra Zara. Har ellers altid svært ved at finde sandaler som jeg rigtig godt kan lide. Tak for inspirationen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har to par flade sandaler; Et par Gidigio og et par fra Acne, men jeg håber at kunne tilføje et ekstra par til samlingen i år; Aller helst dem fra Yvonne Koné. Men da jeg kommer til at bruge en måned som backpacker i Vietnam, hvor den står på praktiske sandaler, kan jeg næppe forsvare sådan et køb..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh ja, en måned som backpacker lyder måske heller ikke som det bedste terræn for et par lækre Yvonne Koné sandaler 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow det er virkelig fire fine par du har fundet. Må sige at jeg dog klart hælder mest til de nude fra &other stories. Virkelig fin detaljer de har.
  Virkelig fristende at klikke dem hjem, har dog lige købt et par fra Pieces haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind P20 solbeskyttelse!