Golden armparty

Odense-uge på bloggen

Odense-uge på bloggen
Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg elsker Odense. Det er her jeg er født, det er her jeg er opvokset og jeg er her stadig. Ægte fynbo og odenseaner. Jeg har, som en del, flirtet med tanken om at rykke til København et par gange, men det er altid blevet ved tanken. Selvom rigtig mange venner (og søster) er rykket derover, så er Odense bare “hjemme”. Og så tror jeg, at de fleste københavnere ville falde bag over, hvis de så hvor meget hus/lejlighed man får for pengene i Odense, når man begynder at kigge på den slags 😉 Desuden har jeg altid gerne ville ha’ små børn i Odense. Ved ikke hvorfor, fordi selvfølgelig kan man være børnefamilie i København, men her ved jeg bare noget om bydelene, institutionerne og skolerne. Og jeg vil ha’ råd til at købe et hus, hvor min datter kan lege sikkert på vejen og i haven. Jeg skal på eventyr på et tidspunkt udenfor byen, men det tror jeg mere på bliver i et andet land for en kortere periode end jeg tror på at det bliver i en anden dansk by.

Nå, nok om huskøb og haver. I denne uge bliver det en ode til mine skønne by Odense. Fordi her er sgu dejligt (og kun 1 time og 10 min væk fra København, hvis man for hurtigt savner byen 😉 ). Der er det man behøver og jeg elsker Odense centrum. Og jeg elsker alt det der er planlagt for bymidten de næste mange år. Det er spændende! I denne uge er der flere konkurrencer til ting i Odense, anbefalinger af de bedste odensebloggere, staycation i Odense og meget, meget mere. Jeg håber, at I tager godt imod det – også jer der evt. ikke lige bor i nærheden.

Vi starter i aften med en konkurrence til et nyt og vildt lækkert spisested. Så kig ind senere!

bloglovin

37 kommentarer

 • Jette

  Ej, det vil jeg glæde mig til at læse. Min kæreste er netop flyttet til Odense for en tid, mens jeg er blevet ved studierne i Århus, så jeg er en ny, fast gæst i Odense – og kender nærmest intet til byen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh hvor hyggeligt at din kæreste er kommet hertil!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow nogle fantastiske billeder,
  elsker den røde blazer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det præcis på samme måde – jeg er selv bosat og opvokset i Odense, og har mange veninder som er flyttet til hovedstaden – men Odense er noget specielt og det er skønt at have familien i nærheden. xxx Mathilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil jeg se frem til 😉
  Elsker Odense <3 Det er også min by 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som inkarneret fynbo, præcis som dig, ser jeg frem til den kommende uges blogging fra din side. Skønt med lidt Fynfokus 🙂

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Kopp

  Odense er skøn!
  Jeg har selv boet her i omkring 30 år efterhånden, så det er næsten hele mit liv.
  Jeg tog faktisk afstikkeren til København i 2007, men vendte hjem igen i 2009. Odense ER bare min by – den har lige den rigtige størrelse, fine muligheder på rigtig mange fronter, den er smuk, den er livlig, den er grøn og så er den bare tryg og rar.
  Jeg bliver her helt sikkert resten af mine dage.

  Glæder mig til at følge med i Odense-ugen her på bloggen. Spændende initiativ!

  Hav en fabelagtig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi har faktisk også lidt venner der har været kort i Kbh men kom hjem igen. Den ene sæt kom endda hjem efter kun et halvt år!

   Og ja, Odense er SÅ grøn. Det elsker jeg virkelig! Især præcis lige nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Odense er en skøn by, dejligt med en uge i dennes ære 😉 Meeen 1 time og 10 min., så er det vidst med lidt mere end 110-130 i timen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   1 time og 10 min med toget 😉 Det er hvad lyntoget tager!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt at der bliver sat fokus på vores dejlige lille fynske hovedstad 🙂
  Glæder mig til denne uge. Endelig lidt for alle os på fyn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/

  Det er en fantastisk by !! HC’s hjemby !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk med lidt Odense-fokus. Jeg elsker Odense. Det er er her, jeg føler mig allermest hjemme.
  Det er egentligt lidt skørt, for jeg var meget bange for at flytte hertil i sin tid. Det virkede som sådan et stort spring, når man er vant til Esbjerg og Vestjyllands meget sammenskruede småbyssamfund. Men efter blot et par få uger forsvandt enhver tvivl; Odense er så hyggelig, hjemlig, indbydende, flot og stemningsfuld. Her er så rart at bo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Nu er jeg lidt nysgerrig. Du nævner, at du drømmer om, at I en gang vil kunne bosætte jer uden for landets grænser for en kortere periode – men er det muligt for hr. Kæreste at finde job inden for sit felt (byrådspolitiker og folkeskolelærer lyder umiddelbart svært at finde lignende stillinger), eller hvordan er det? ;D Odense er en dejlig by, jeg har meget familie der, men personligt ville jeg synes, den var for lille, når man er ung 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvordan og hvorledes (og hvornår) vi ønsker et smut til udland det vil jeg gerne holde for mig selv 🙂 Men det er ikke noget vi gør lige indenfor de næste par år.

   Hvorfor er det kun en by på størrelse med Kbh der duer når man er ung? Der bor 200.000 mennesker i Odense, så det er altså ikke en miniature by. Jeg tror kun du siger det fordi du ikke har boet her. Jeg har aldrig cravet Kbh før mennesker jeg holdte af begyndte at flytte dertil.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Johansen

  Hvem vandt den der Bownty konkurrence?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er ikke trukket endnu 🙂 Det er nemlig ikke mig der gør det, men Bownty selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Har ikke været i Odense i mange år og sidst jeg var der, var det for at spille fodbold. Så har ikke tullet rundt i byen siden jeg var barn.
  Overvejer en lille tur her i sommerferien, så vil se frem til resten af ugens indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder da som en god idé med en sommertur! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Frank

  Hvor er det perfekt timing! Har netop fået af vide, at jeg er blevet optaget på mit drømmestudie (journalistik på SDU) og skal flytte helt fra Aalborg og afsted til Odense, så tips til alt modtages med kyshånd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk initiativ. Odense er slet ikke så skidt når det kommer til stykket. Og ja der er planlagt mange fede ting i Odense fremover, krydser virkelig fingre for at der ikke går “Odense i det”. Og så er vi jo også ret godt med shoppe mæssigt efterhånden. Nu mangler vi bare en ordentligt børnetøjsmesse butik 🙂

  Hilsen camilla som også er ærke fynbo og odenseaner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor blev jeg glad, da jeg så dette indlæg! Jeg er netop kommet ind på journalistik på SDU, og står derfor nu over for en spændende tid, hvor jeg skal pakke sammen på Sjælland hos mine forældre, og flytte hjemmefra for første gang til Odense. Jeg er spændt og en smule nervøs – men samtidig glæder jeg mig helt fantastisk meget (-:
  Glæder mig til at følge dine Odense-indlæg i denne her uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor fedt! Stort tillykke! Og jeg håber at du bliver glad for Odense. Vi fynboer er ret søde, hvis jeg selv skal sige det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er en virkelig god idé med en Odense-guide. Jeg kender slet ikke Odense, men måske du kan inspirere til at kigge forbi eller stige af toget en dag på vej til Jylland.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Maria! Det kunne da være fedt, hvis jeg kunne det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Det er sjovt så forskellige man er, jeg kommer fra Jylland, boede to år i Odense og rykkede så videre til København, hvor jeg er på 4. År.
  Jeg faldt aldrig til i Odense, synes det var meget svært at lære nye mennesker at kende, jeg følte det som om, at det kun var andre tilflyttere, der holdte sammen, fordi fynboerne var svære at komme ind på livet af – selvfølgelig uden at skære alle over én kam 🙂 – jeg nåede i hvert fald ikke at lære en eneste fynbo nok at kende til, at jeg snakker med vedkommende i dag. Måske jeg bare har været rigtig uheldig, men her i København fandt jeg det så nemt at møde en masse åbne mennesker.
  Desuden synes ikke der var så mange ting at lave, zoo, h.c.’s hus og bio – that’s it! dog var de omkringliggende strande/øer fantastiske om sommeren 🙂
  Jeg glæder mig til at se hvad du byder ind med, da min bedste veninde er flyttet til byen – så nu kommer jeg nok en del forbi igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Guld

  Odense forever. Århus – har prøvet det, men der er kun en REAL DEAL og den er med Odense! FEDT FEDT med ODENSE UGE! JUHU!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ud godt men hjemme bedst 🙂
  kender det godt, må indrømme at jeg også gerne vil til kbh og studere design, meen det skulle ikke undre mig hvis jeg kommer til hjemegnen igen når jeg er færdig 🙂
  vildt lækker jakke forrasten, den er jo bare vildt smuk!!

  -http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden armparty