Odense-uge på bloggen

Outfit of the day #221

Outfit of the day #221Outfit of the day #221Outfit of the day #221
B Young shirtLOVE skirtRay-Ban wayfarer sunglassesPrimark flats

29. Det er nu tallet, hvis folk spørger om min alder. Idag har jeg nemlig fødselsdag 😀 Nogen ville måske gå i panik over det, men jeg er de sidste par år holdt op med at gå op i HVAD jeg fylder. Jeg har den teori, at dem der virkelig har issues med deres alder, er dem der ikke er tilfreds med hvor de er i livet ved den givne alder og hvad de føler de har opnået so far. Og der kan jeg virkelig ikke klage. Jeg kan virkelig godt lide der hvor jeg er nu. Forlovet, har en ny baby, elsker det jeg har her med bloggen, færdiguddannet næste sommer og jeg synes der er mange spændende ting at se frem til. Så om jeg har issues med at jeg rammer the big 3 – 0 næste år? Overhovedet ikke what so ever.

Planer for i dag er ikke så vilde… det er en hverdag og vi har en lille baby. Tilfældighederne vil dog, at Hr. Kæreste har fri om tirsdagen, så det er ret lækkert her på min fødselsdag. Vi får besøg af sundhedsplejersken senere der skal se hvordan det går med bøllebaby. Og så overvejer vi at finde noget lækkert at spise til senere. Der skal ihvertfald hygges! 🙂

Outfittet er fra i søndags, hvor Hr. Kæreste, baby og jeg gik søndagstur. Der er så smukt i Odense omkring åen. Jeg elsker virkelig at vi har en å der løber midt i byen.

Affiliatelinks

bloglovin

49 kommentarer

 • lea

  Wow, jeg gik rundt og troede at du var ml. 25-27 år. Haha!
  Anyway stort TILLYKKE med fødselsdagen! Håber du får nydt dagen med din lille familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den får jeg faktisk tit – at folk tror jeg er yngre. Det kommer jeg sikkert til at være glad for på et tidspunkt 😉 Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dagen!
  Send lige lidt sol til hovedstaden!:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  TILLYKKE smukkeste Jeanett – hvor ser du forrygende ud på det billede, man kan slet ikke se at du er nybagt mor… gid det var mig, er bange for at rander under øjne og bolledejsmave bare aldrig forsvinder 😉

  Jeg kan sagtens følge dig, når du skriver om det med alder, dog er jeg en af dem der hader min fødselsdag, og det faktum at jeg bliver ældre for hvert år jeg skal fejres! Og i lang tid var jeg nok utilfreds med hvor jeg var i mit liv, simpelthen fordi jeg ikke vidste hvor jeg var på vej, men selv nu hvor jeg er mor, har uddannelsen på plads og på alle måder tilfreds med mit liv, så synes jeg sq ikke at tanken om at fylde 32 er særlig rar 😉

  Måske du bare hviler mere i dig selv, end jeg gør, det tror jeg også har meget med sagen at gøre!

  Anyways, så håber jeg du får en FANTASTISK dag, selvom den bliver lidt mere low key, men skønt at Hr. Kæreste kan være hjemme ved dig og Bølle B og hygge!

  Kæmpe Fødselsdags Kram og masser af TRUT

  – Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak! Og randerne under øjnene har jeg skam også – hvorfor tror du at jeg har solbriller på, haha?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • love the skirt ♥ this look is amazing!

  http://www.martasfashiondiary.com/
  New post :Best dressed at Cannes film festival 2013!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • me

  TILLYKKE 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et fint og sommerligt outfit. Og stort tillykke med fødselsdagen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Stort tillykke med fødselsdagen 🙂 Når nu ugen står i Odenses tegn, kunne det så ikke være, man lige skulle nævne at lagkagehuset åbner i dag? Måske du selv skulle fejre det med en fødselsdagskage derfra 🙂 Ha’ en rigtig dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Nina! Og vi var netop forbi tidligere i dag 😉 Min fødselsdagskage blev en christianshavnerkage derfra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Soie

  Stort tillykke med dagen – må den blive helt fantastisk!! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Stort tillykke med dagen!! Håber du hygger dig med kæresten & B!
  Sikke fin du et på billedet, man bliver helt glad af at se på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med din fødselsdag 😉 Håber at der kommer billeder fra dagen på bloggen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Karina 🙂 Det ved jeg ikke om der gør – ellers så følg med på min instagram missjeanet
   Der har jeg allerede lagt lidt billeder op fra i dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen!! 🙂
  Alder er også et tal og hvad man gør det til. Men ja, du har da opnået en del som du kan være stolt af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med dagen! og hold da op du ser flot ud! Det klæder dig så fint det her outfit.

  Og jeg er også helt cool med det med alderen, siger jeg som om ikke så længe fylder 40!! 😉

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Stort tillykke, håber I har en dejlig dag alle tre 🙂 Og rigtig skønt sommeroutfit! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud! Og tillykke med fødselsdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Tillykke med fødselsdagen! 🙂
  Fylder selv år på fredag 🙂

  Jeg har tænkt over noget… Hvorfor er det så vigtigt for dig at babys navn ikke bliver koblet sammen med billeder på Google? Altså hvis du alligevel viser os andre billeder af hende og kalder hende baby, så kan alle og enhver jo alligevel finde billederne på Google? Hvilken forskel gør det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak 🙂

   Det er som jeg har sagt – at jeg vil ikke ha’ man om 5 år skal kunne google hendes navn og så kommer der en milliard billeder frem. Hvis du googler “baby” så skal du pææææænt mange sider frem før du finder billeder af hende (og de er jo blandet sammen med tusinde andre babyer).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • N

   Tak for svar 🙂
   Tror stadig ikke helt jeg forstår hvorfor det er så vigtigt at man ikke skal kunne søge på navn om 5 år og måske finde en masse gode billeder af baby 🙂
   Men det er selvfølgelig heller ikke min baby 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Fordi hun selv skal ha’ valget om hun vil kunne findes på den måde. Og fordi jeg ikke ved HVEM det er der pludseligt er meget interesseret i mit barn. Nej, det forstår man nok først når man selv har en 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Stort tillykke med fødselsdagen! Det er en udemærket dag at have fødselsdag på ;-)))) Håber, du har haft en god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piiiift for en lækker fødselar!
  Tillykke med dagen Jeanett 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanar Hamid

  Et forsinket tillykke med fødselsdagen! 😀 Håber I alle tre har det godt!!
  Hvor fedt, du ikke tænker på alderen! Af en eller anden grund, er det big issue – især blandt kvinder. Man skal bare nyde livet :b
  Fint outfit! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Tillykke med fødselsdagen (igår 🙂 )

  Ville lige høre – hvis man må hvad str du har nederdelen i og hvilken str. Du normal bruger i bukser? Den er bare såååå flot, så MÅ eje den!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak 🙂 Har den i str M/L og er normalt en str ca 30 i jeans

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tillykke 🙂
  sikke et skønt sommer outfit 😉
  hvad er det lige du er ved at uddanne dig til??
  http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med nederdelen! og forsinket tillykke med dagen 🙂
  – hvilken kamera er det du bruger til at tage dine billeder med? er helt vild med kvaliteten på disse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Jeg har et Nikon D40 og så meget et fast objektiv på (dvs. et hvor man ikke kan zoome ud og ind – det er bla. det der laver den “blurry” baggrund).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Jeanett! Jeg er sååå tæt på at bestille nederdelen fra den side du linker til – men har du også købt den derfra? Og er siden til at “stole på?”
  Tak for en god blog! Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, det er også der jeg har købt den 🙂 Den kan du sagtens stole på!

   Og tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kan du sagtens – har selv bestilt derfra flere gange og har aldrig haft problemer 🙂
   Og tusind tak!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den kan du skam sagtens stole på! Jeg har bestilt derfra mange gange og har aldrig haft problemer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Odense-uge på bloggen