Konkurrence: Gavekort til italiensk is hos il gusto

Staycation på Morsdag

Staycation på Morsdag

Sponsoreret af Hotels.com

For noget tid siden var jeg på “staycation” her i min egen by, Odense. Det var vi i forbindelse med Morsdag, hvor jeg var på en lækker overnatning på Odense Hotel Plaza. Det var lidt sjovt, der om morgenen, at stå og pakke ting – fordi vi kunne jo gå op til vores destination. Først tænkte jeg “Hvem tager på ferie i egen by?”, men da vi først var ankommet, så tænkte jeg “hvorfor har vi ikke gjort det her noget før??”. Det var det skønneste afbræk fra vasketøj, den samme plads i sofaen med baby, men uden man skulle hen over rejse en halv dag.

Odense Hotel Plaza er rigtig lækkert (det er også 4-stjernet) med store lækre værelser, en af de bedste senge jeg længe har sovet i og rigtig venligt personale. Morgenmadsbuffeten var rigtig lækker med bla. boblevand (!!), de klassiske ting som æg, bacon, pandekager og masser af frugt. Der var også brunsviger, hvis man lige skulle ha’ prikket over i’et mht en total fynsk oplevelse 😉

På selve dagen gik vi rundt i byen og nød den med lidt nye øjne – vi følte os lidt som turister i egen by, hvilket var sjovt! Vi gik bla. rundt i gågaden og nede i Eventyrhaven, som simpelthen er en af de smukkeste parker i landet. Om aftenen besluttede vi os for at nyde det lækre værelse, så vi hentede rigtig god pizza fra La Piazza og snuppede også lige lidt is fra il gusto ved siden af 😉 (meget smart at de to ting ligger ved siden af hinanden, hehe). Bøllebaby tog i øvrigt det hele i stiv arm og var faktisk ekstraordinært sød, så det fungerede også helt fint med baby!

Jeg kunne virkelig godt finde på, at tage på ophold i Odense igen. Det kunne fx. til en årsdag med kæresten, hvor man kunne tage en romantisk nat sammen eller en tøse-overnatning sammen med en god veninde. Især det med kæreste-overnatning synes jeg kunne være skønt.

I kan finde Odense Hotel Plaza HER og generelt andre hoteller i Odense HER.

 

Affiliatelinks

bloglovin

6 kommentarer

 • Det ser altså super hyggeligt ud 🙂 Men ville nok også synes at det var lidt mærkeligt at overnatte i ens egen by på hotel 🙂 Så ville jeg nok gerne længere væk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Sådan havde jeg det også først, men det er som sagt genialt til fx en kærestedate, synes jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æsh, det første billede er bare åndssvagt fint af jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Det ser dejligt ud – tænkte godt, da I var der, at vi nærmest måtte kunne se hinanden – og der er vores lejlighed på et af billederne:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor sjovt! Vidste ikke det var der i boede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Gavekort til italiensk is hos il gusto