Lækkerier til boligen

Fede badedragte

Fede badedragte
1. French Connection £42   2. Gossard £50   3. Cyell 1105 kr 879 kr   4. Warehouse £35   5. Insight £60   6. Miraclesuit 1185 kr   7. Ted Baker £79   8. ASOS £35

Nu hvor vi skal på ferie, så er jeg begyndt at kigge på at optimere sommergarderoben lidt. Jeg har allerede købt en bikini, hvor de pt. gigantiske bryster kan være i, men jeg lurer også lidt på at købe en badedragt. Normalt er jeg egentlig ikke til badedragt, og det er egentlig heller ikke fordi jeg vil gemme noget væk, men fordi jeg vil passe på maven. De sidste tre uger af min graviditet var jeg nemlig så uheldig at få lidt strækmærker syd for navlen. Jeg er i gang med at teste produkter der virker på længere sigt, men har fået at vide at strækmærker jo er ar og derfor tåler de ikke så godt meget sol imens de stadig er “nye” (det gælder vist de første 6 mdr), da de så skulle blive grimmere. Så jeg overvejer lidt en badedragt også, så jeg kan skifte imellem den og min nye bikini.

Men hvilken en skal det være? Jeg er helt på bar bund. Det er ikke lidt et felt jeg har gjort det meget i. Dog er jeg positivt overrasket over at der findes nogle der er pæne. Havde ellers den fordom at de enten var totalt mormor-agtige eller helt over i den anden kategori med tusinde snore, guldringe og andre ting der er Jersey Shore-stilen værdig. Jeg har ikke engang favorit af disse 8, da det skifter rundt hele tiden, så jeg kunne godt bruge lidt hjælp. Jeg er dog ret vild med printet på nr. 1 fra French Connection og det sindsyge smukke print på nr. 7 fra Ted Baker (samme print fås også som cover-up HER og i bikini HER/HER), men netop de to er også nogle af dem der er lidt dyrere. Nr. 5 er sort og klassisk, men er det ikke også lidt kedeligt? Nr. 6 hedder faktisk “Barcelona”, så det er lidt sjovt. Den røde nr. 2 er suuuper smuk, men der skal jeg sgu hen og tage stilling til hvilken skålstørrelse jeg pt er i og jeg har INGEN anelse. Størrelse “gigantisk-håber-de-bliver-mindre-igen-snart”?(jeg bruger amme-BH’er uden bøjle – derfor ved jeg det ikke). Åhhh hjælp mig!

Husk at rabatkoden ASOS-BAZAR stadig giver 20% rabat ved køb på min. 400 kr. Og den kan kun bruges én gang pr. bruger, så få alt med første gang 😉

Affiliatelinks

bloglovin

34 kommentarer

 • Louise

  Nogle virkelig fine badedragte alle sammen! 🙂 dejligt med lækre alternativer til bikinien.
  Dog synes jeg, de alle ser ud til at have relativ lille barm, så jeg ville nok gå efter en, jeg kunne prøve inden køb, da det er så super træls at skulle gå og bekymre sig om, hvorvidt man er ved at falde ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan jo evt bare prøve den herhjemme inden afrejse. Synes nemlig ikke at der er nogen af de fysiske butikker jeg kender der har noget at byde på

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nummer to er altså virkelig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille a

  Hej, må altså lige anbefale Gannis badedragter – de sidder fantastisk, og giver de fineste former:-)

  / pernille a

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det er også rart med en badedragt til fx babysvømning. Generelt er det vist bare rart, når baby har fingre og arme alle steder, at man ikke skal tænke på om brysterne kigger ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja det er rigtigt. Havde slet ikke tænkt på det ift babysvømning.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg heller ikke typen der ville ta bikini på hvis jeg ku undgå det, men hvis jeg skulle hoppe i én, ville det være 3,6 og 7. Virkelig et pæne og med klassisk snit. Og så har 3 og 7 jo samtidig nogle ret fede prints 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Nu rejser du jo med baby, og der er ikke noget mere anstrengende og irriterende end konstant at skulle rette på/holde øje med en badedragt/bikini der har tendens til at afsløre mere end godt er…:). Derfor ville jeg gå efter en der både er smart og praktisk og vælge nr.2, 3 eller 7.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 3 og 8 er mine favoritter… Farven på nummer 6 ville også være perfekt til solbrun hud, synes bare, det ligner sådan en model, der får en til at se lille og tyk ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Ej, 7’eren er så flot!!!! Tag den! (: nu har du i hvert fald fået mig til at overveje bikini udgaven….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er også helt vildt syg med det print! Overvejer det der cover-up!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er en skam, at de fleste tror man udelukkende går med badedragt for at gemme noget væk 😉 Men fine valg fra asos nr. 7 er vild!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det har du ret i. Fordi mange af de moderne badedragter kræver faktisk en forholdsvis okay krop før de sidder godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kan det passe, at koden kun virker på ikke-nedsatte varer??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg ville gå efter nummer 3 og 7. Mange af dem med laaaang kavalergang kan være svære at holde på plads, selv med et meget beskedent brystparti – jeg taler af erfaring, hehe. Nummer 7 er helt utroligt smuk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Uhhh… altså…. fine er de…. meeen synes godt nok ikke, de ser særligt “storm-barms-venlige” ud…
  Jeg bruger selv 75d/e og den eneste af dem, som jeg ville turde overveje er nr. 6….

  Der findes såå mange fine bikiner og badedragter…. de fleste sidder bare pænest på en b/c-skål….. :-/

  Nu bruger jeg selv kun bikini…. og var så heldig at finde nogle virkelig fine bh-bikiner i hunkemöller sidste år, der både er lækre og holder godt på attributterne 🙂
  Men hvis jeg skulle på jagt efter en badedragt, ville jeg helt sikkert prioritere, at den kunne holde barmen på plads….

  Fx. Lace, Bravissimo m.fl. er kendt for lingeri til store skålstørrelser og laver også badetøj…. Hunkemöller har også en del, der kan holde en større barm..

  Jeg ville umiddelbart gå efter en badedragt i stil med en af følgende:

  http://www.hunkemoller.com/en/halterneck-swimsuit-wave-blue-104397.html

  http://www.hunkemoller.com/en/tank-ocean-swimsuit-black-103301.html

  http://www.hunkemoller.com/en/strapless-x-asymmetric-swimsuit-noir-chain-brown-104301.html

  http://www.hunkemoller.com/en/strapless-x-mesh-strapless-swimsuit-black-103255.html

  http://www.lace.dk/commodity/11080

  http://www.lace.dk/commodity/9153

  Held og lykke med “badedragt-jagten” og god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har ikke så meget brug for støtte – min barm er stor, men den sidder stadig ganske fint! Så jeg vil bare ha’ en fed badedragt, hvor jeg kan beskytte min mave fra for meget sol.

   Tusind tak for links, men flere af dem du linker til synes jeg bare er af den type der signalerer “puha jeg har det ikke godt med min krop… Den skal gemmes væk!” – og det er slet ikke tilfældet! Hvis jeg ikke havde de strækmærker, så ville jeg ikke kigge på badedragter i år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes især nr. 3, 4 og 5 er fine, og ville gå rigtig fint under en tunika eller til shorts/nederdel når man skal til/fra stranden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Flotte badedragter.. overvejes, overvejes..

  Forresten! hvornår får man at vide om man har vundet et lækkert gavekort til Il Gusto? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vinderne kommer i morgen – har netop lige færdiggjort indlægget til i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gør man i morgen 🙂 Har netop færdiggjort indlægget til i morgen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har i år købt badedragt for første gang, siden det var moderne at der stod H2O hen over brystet på den 😉 Og jeg var faktisk også positivt overrasket over udvalgt. Mit krav var, at den skulle være draperet over maven (har ikke liiige fået tabt de fem kilo jeg havde planlagt inden feriesæsonen) og at der var støtte til barmen. Jeg købte en fin en i 50’er stil fra Seafolly (http://www.splishsplashswimwear.com.au/seafolly-boyleg-one-piece-goddess-1.html – min er bare blå med prikker, men ellers som på billedet).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg tror, at den røde ville passe så godt til dig!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine badedragter. Synes nr. 2 og 5 er virkelig skønne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow, jeg er forelsket, både i nr 1 og især nr 8 er lige mig, så fine, feminine og anderledes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Hvis det kun er den nederste del af maven, der skal dækkes, hvad så med noget i den her stil:
  http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Mix-and-Match-High-Waisted-Bikini-Pant/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2517256&SearchQuery=high%20bikini&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Redwhite

  Jeg synes den er virkelig fin! Og så får du en bikini samtidig med at den dækker maven. Win win! 🙂

  Derudover kan jeg rigtig gode lide nummer 1, 2 og 5 som du viser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja den er rigtig fin, men synes kun den slags bikinier sidder pænt hvis man har en helt flad mave, da den evt bare vil fremhæve en lille bule. Og lidt bule havde jeg stadig fra fødslen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg kan bedst lide nr. 1, 4, 6 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var et smut i Odense i weekenden og de har en superfin sort en i Monki til 180 (!)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier til boligen