Outfit of the day #222

Fødselsdagsgave

Fødselsdagsgave

Jeg har slet ikke fået vist jer fødselsdagsgaver! Eller, jeg har nævnt at jeg havde fået gavekort til ASOS, men ikke udover det. Dog er “gavehøsten” i år ikke så stor, da jeg ikke har holdt noget, fordi vi havde barnedåb lige oven i. Men af Hr. Kæreste fik jeg denne kjole fra Ganni. Den var fuldstændig umulig at opdrive i både fysiske butikker (Ganni og Magasin) og den var heller ikke at finde på Gannis egen webshop. Men vi fandt den hos Zalando og der blev den klikket hjem. Det var lidt af en jagt, så jeg endte med at vide hvad jeg fik af ham, men det gør mig ingenting. Jeg glæder mig bare til at jeg skal op og hente den på posthuset i dag!

I kan finde kjolen lige HER.

Affiliatelinks

bloglovin

10 kommentarer

 • Hvor er den kjole altså også bare smuk! Ethvert jagtbesvær værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg glæder mig virkelig til at se den på dig – det ser jo ud til at have et virkelig godt snit. Desuden er jeg helt vild med den fine sarte farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker, er vild med den sarte og tøsede farve!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den er godt nok også fin! 🙂 Stort (forsinket) tillykke med fødselsdagen, forresten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvornår får vi at se den på dig? 😀 (læste lige nogle gamle indlæg, hæhæ)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja det var et gammelt indlæg! Det kommer desværre ikke til at ske. Solgte den på min Tictail for et par måneder siden. Jeg fik den ikke rigtig brugt. Men hvor er det hyggeligt at du går tilbage i aktiverne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #222