Så er man voksen!

Imens vi venter… (og rabatkoder der udløber i dag)

Imens vi venter... (og rabatkoder der udløber i dag)
1. H&M bikini   2. ASOS skirt   3. Oasis shirt   4. Der er ikke noget – jeg har ammehjerne!   5. VILA t-shirt   6. Ganni dress   7. Ganni dress   8. LOVE dress   9. ZARA blazer

Ja, flot… jeg ser lige, at jeg har sprunget et nr. 4 over på billedet. Har totalt ammehjerne! Nå, men imens vi venter på at jeg kommer på toppen, så kan jeg her giver et lille udpluk af alt det nye tøj jeg har liggende, men som jeg endnu ikke har fået vist jer i aktion (og jeg har faktisk mere end på billedet). Flere af tingene bliver dog pakket til Barcelona, så der regner jeg med at få taget lidt outfitbilleder. Nr. 1, nr. 2 og nr. 8 kommer ihvertfald helt sikkert med på ferie.

Samtidigt vil jeg lige huske jer på, at der er flere rabatkoder som udløber i dag. Den der giver 20% til ASOS har sidste dag i dag. Den hedder ASOS-BAZAR og har vist et min. køb på 400 kr. I kan bruge den hos ASOS HER.
Rabatkoden som jeg fik lavet specielt til jer til Zalando har også sidste dag i dag. Den giver 10%, min. køb på 500 kr og hedder bare missjeanett
I kan shoppe med den hos Zalando HER.
Jeg mener ikke, at de duer til udsalg – og det gælder vist dem begge.

Affiliatelinks

bloglovin

9 kommentarer

 • Jeg er bare SÅ misundelig over den blå kjole fra Ganni – Den er simpelthen noget af det smukkeste. Jeg så den første gang for et par måneder siden på en af kandidaterne på mit studie, da jeg var med til at afholde dimension – Hun så fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er sååå pæn! Glæder mig også til at komme i den :d

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Må jeg spørge hvilken størrelse du købte den i? Den er jo så fin! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg købte den i str M 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris B

  Øv! Asos koden virker ikke for mig, den siger den er udløbet 🙁

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Øv, har du måske allerede brugt den én gang før? Den virker nemlig kun en gang pr konto. Den skulle ellers virke til midnat 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den blå Ganni-kjole er simpelthen fantastisk! Jeg er så vild med printet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er man voksen!