Fødselsdagsgave

Lækkerier til boligen

Lækkerier til boligen
1. OK Design condesa chair 2999 kr   2. Plakat fra Kortkartellet fra 399 kr   3. Kopper fra Design Letters pr. stk 119 kr   4. littala sjusglas 108 kr   5. Missoni plaid 2250 kr   6. Krus fra Royal Copenhagen 2 stk 399 kr

Jeg ved ikke om der sker noget oppe i hovedet på én når man får en baby, men vi er begge to herhjemme begyndt at drømme om eget hus og have små børnefusser kan løbe rundt i. Godt nok har vi en fin fælleshave her hvor vi bor nu, men det er bare ikke det samme som sit eget (og desværre kommer vores pt med en storrygende underbo der mener hun skal sidde og ryge op og ned af vores barnevogn. Not nice). Sammen med drømmerierne om eget sted, så tænker jeg også i indretning. Og pt drømmer jeg voldsomt om alle disse ting. Især Condesa-stolen (i sort) fra OK Design. Jeg faldt pladask for den efter at ha’ siddet i den på Snik Snak i Odense (kan i øvrigt anbefales! Og man må godt amme). Ihh hvor ville den være fin sammen med vores sofa.

Så har jeg længe også drømt om fine, gamle og gerne meget tunge sjusglas ala Mad Men-tiderne. Jeg har ikke fundet de perfekte endnu, men disse fra littala kommer tæt på! Lige dele tung, robust og “oldemors”-agtige. Dem kunne jeg godt se os nippe god whiskey af. Og så MÅ jeg eje en plakat over Odense fra Kortkartellet. Jeg har fået at vide af dem at den er liiiiige på trapperne. Og ellers så er der flere københavnske bydele samt Århus, Aalborg og prøvetryk af Bornholm på webshoppen allerede (og mange andre byer er på vej).

Kopperne fra Royal Copenhagen har vi allerede nogle stykker af (og især takket være svigermor der lige har foræret os endnu et sæt). Men tror måske 2 mere fuldender samlingen. Jeg har nemlig også hørt rygter om at de snart skulle udgå? Håber jeg ikke.

Jeg drømte i vinters om det smukkeste plaid fra Missoni, men netop den farve udgik desværre… og vi mangler stadig en putteplaid til sofaen (det er vildt besværligt at slæbe dyner ind hver aften). Dette, også fra Missoni, er virkelig også fint!!

EDIT: Odense er derinde nu HER! I to farver: metallic kobber og mintgrønt. What to chose? Hælder til kobber.

Affiliatelinks

bloglovin

37 kommentarer

 • Emilie

  Hvis du ikke har set det, så er Odenseplakaten på webshoppen nu i kobber og en grønlig farve. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øj manner, jeg håber de snart kommer med plakat over Roskilde også – det ville være perfekt til vores stue.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror de har planer om at de skal ha’ af alle større danske byer, så mon ikke Roskilde også kommer på et tidspunkt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Fine fine sager! Og jeg kan så godt følge dig med hensyn til de gamle, tunge glas, så jeg har købt disse: http://www.bronnum.dk/default.aspx?pageid=4147&catalog=f9f2c6ea-97da-4d8e-96ff-769429185fb4&category=2b125de4-ca3a-4264-9e0d-c67d3fcad49b
  efter at have drukket drinks af dem på EAST hotel i Hamburg. De er tunge, flotte og ser antikke ud og høster altid komplimenter ved gæster 🙂 bare et lille tip til din videre jagt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej de er vildt fine!!! Og ret billige? Dem vil jeg seriøst overveje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til, at Odense nu kan købes. Tror, den mintgrønne ville være skøn herhjemme hos os. Og ellers er det ret cool, at man for lidt ekstra i pris selv kan vælge farve 🙂

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yay, så skal der klikkes en hjem! 😀 Ja, det overvejer jeg også, fordi kæresten ville faktisk helst ha’ den i rød.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Naturligvis. Han ser jo også helst et Odense i rødt, går beg ud fra. Og jeg er helt enig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja på den måde gør han også 😉 Og det gør du og jeg også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det ser ud som om, at man allerede nu kan købe 2 slags kort over Odense på den hjemmeside, du henviser til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeps, det så jeg også lige! Har ændret det i indlægget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa B

  Lige på trapperne i hvertfald, for den er der allerede! skal SÅ meget havde den af Aalborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, har også lige opdaget det! Det er så fedt 😀 Nu skal jeg bare bestemme mig for farve. Hvilken farve skal du ha’ Aalborg i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa B

   Jamen overvejer orange, men er bange for den er for neon… det er jo lidt svært at vurderer ud fra billeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, nu er jeg jo både forelsket i stolene (ja, faktisk i alle farverne), kopperne fra Design Letters (okay, det var jeg også i forvejen – men det kunne bare være så fint, at have et stående med S og et med A) og plakaten fra Kortkartellet med Aalborg, som virkelig gerne måtte indfinde sig på en af mine vægge i stærk grøn, når jeg om et par måneder flytter til Aalborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg bliver vist også nødt til at eje det meste af det her på længere sigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kopperne er ret fine 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Har lige været inde for at lure på Århusplakaten, den står højt på ønskesedlen, og kunne se at Odense også er kommet på nu 🙂

  Mon ikke man kan finde nogle fine glas på loppemarked eller hos en antikvitetshandler? 🙂

  Held og lykke med husdrømmen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, opdagede det lige tidligere! Nu er jeg bare i tvivl om farven… mintgrøn eller kobber? 😀
   Jo, hvis man kunne finde nogle glas der ville det være optimalt… så kom de også med lidt historie!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett Mikkelsen

  Lige en kommentar til royal Copenhagen kopperne… de har i en lang periode være umulige at opdrive i kbh og århus (også i royal Copenhagens butikker) så det kunne godt tyde på at de ikke er blevet produceret (har også hørt de rygter. Men så lige pludselig er de altså at finde igen 🙂 og er med i 2013 kataloget fra royal Copenhagen så helt væk er de ikke 😀
  Kan indskyde at der på fredag er -25% på Royal Copenhagens hjemmeside… hint hint…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej det er især det med 2013 kataloget der er underligt, fordi der er de nemlig med i! Og vi kender mange der har dem, så har indtrykket af at de er okay populære. Men har min svigermor har fået at vide to uafhængige steder (Magasin Odense og i Kastrup Lufthavn) at de skulle udgå, så der må vel næsten være noget om det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanett Mikkelsen

   Det er altså noget underligt noget… næste gang jeg kommer forbi deres butik på Frederiksberg så går jeg ind og spørg..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Du må meget gerne fortælle mig hvilke svar du får!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanett Mikkelsen

   Det skal jeg gøre.. Er jo rart at vide om man skal købe til et helt liv nu :S

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis 😉 Hvis de udgår skal jeg nemlig hamstre lidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • chris

  Ok – herre pæne stole jo.
  Er de virkelig gode at sidde i?? Tænker bare pga. materialet osv…. virker ikke yderst behageligt.

  Håber lidt at du siger at du aldrig har siddet bedre, fordi jeg tror, at de ville passe så fint ind i min stue.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes at jeg sad rigtig godt i dem, da jeg prøvede dem. Da jeg prøvede dem der havde de lagt et lammeskind i bunden af dem, så ens numse sad på det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er bare et eller andet ved bronze, som altid har kradset mig i øjnene personligt, så hvis valget var op til mig, ville jeg helt sikkert anbefale mintgrøn. Der er bare noget mere levende over det (:

  Det er egentligt et super fint billede, men nøjh det er svært at finde rundt i. Bør bestemt ikke bruges som kort 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja men synes bare ikke mintgrøn passer ind i vores boligindretning i stuen. Ihhh!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Una

  Hvor er de nogle gode ting. Jeg havde helt sikkert også taget plakaten i kobber. Super lækkert. Er også helt vild med royal copenhagen krusene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi elsker også de kopper! Vi bruger dem hele tiden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Odense-plakaten er virkelig fin! Jeg har selv København i metallic kobber og den er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror også det er den farve jeg skal ha’ Odense i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Jeg har også været på jagt efter fine mad men glas og faldt for disse tykke og tunge sager. De er bestilt og jeg er allerede vild med dem: http://www.shopdora.dk/collections/koekkenogbord/products/whisky-glas

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsgave