Imens vi venter... (og rabatkoder der udløber i dag)

Mikkel & Maris Design Shop

Mikkel & Maris Design Shop
HER   HER   HER   HER

En af vores gode venner har lige åbnet en rigtig fed webshop. Den hedder Mikkel & Maris Design Shop og er fyldt med virkelig smukke designplakater. Super relevant for mig, da jeg, sammen med vores boligjagt, også tænker en del i indretning pt. Jeg kunne virkelig godt forestille mig at hænge plakaten med Odense fra Kortkartellet (i kobber) sammen med domino-plakaten øverst til venstre. Tror de ville klæde hinanden godt. Og vi har altid været så dårlige til at få ting op på væggene, så næste gang vi flytter er det noget jeg vil ha’ extra fokus på.

Der er rigtig mange fede plakater på shoppen som I finder HER og I kan følge den på facebook HER (hvor de fx. lægger rabatkoder ud).
Desuden giver rabatkoden STAYSTREET giver 15% rabat

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imens vi venter... (og rabatkoder der udløber i dag)