Min søndag

Outfit of the day #222

Outfit of the day #222Outfit of the day #222
Youandyou topPieces skirtSelected necklaceRay-Ban wayfarer sunglassesPrimark flats

Ihhh hvor solen drillede farverne på disse billeder. Toppen er egentlig knaldsort, men lige meget hvor jeg stod og hvordan vi pillede ved indstillingerne, så forblev den brunlig på alle billederne. Træls. Den er ellers super fin! Den er fra et helt nyt mærke der hedder youandyou som er tøj der er ammevenligt (men også sagtens kan bruges af ikke-ammende). Jeg har længe sukket efter en top der var lidt mere tillukket foran, da de fleste andre ammevenlige toppe har enten knapper eller er meget nedringet. Denne har en lynlås på hver skulder (kan anes på det nederste billede), så den lynes bare op og så falder blusen ned i den side – og vupti, så kan der ammes! Jeg har allerede brugt den super meget og pønser lidt på om jeg skal give mig selv en af deres silkenatkjoler. Det ville være en forbedring i forhold til de store t-shirts jeg sover i nu 😉
Toppen har jeg fået i gave og I kan finde den HER (findes i alt i 3 farver).

Affiliatelinks

bloglovin

11 kommentarer

 • Øv hvor træls med billederne 🙂 Den ser rigtig fin ud på dig 🙂 Er det lang tid siden du har købt halskæden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er også helt ny – der er link til alle ting der stadig fås under nederste billede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes simpelthen du har set SÅ godt ud både før, under og efter graviditeten, men den der bluse synes jeg desværre ikke gør noget godt for dig. Tværtimod, så synes jeg den fremhæver de problemområder man kunne have som post-gravid. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også helt okay – vi kan ikke alle sammen være lige enige om alt 😉 Men tak ellers, det var sødt sagt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farvefejl eller ej – billederne er fantastiske. Så sommerlige og jeg er helt vild med det fine lysspil. Og du ser jo skøn ud som altid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er godt nok pudsigt som den ser brun ud – ville slet ikke have gættet på, at den var sort normalt 🙂 Men pænt ser det ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fint! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke R

  Hvor er det en fed idé til en top, fantastisk:-)
  klæder dig også godt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søndag