Rabatkode til Boozt.com

Så er man voksen!

Så er man voksen!

Udover at ha’ hænderne fulde med baby, brystbetændelse og pakning til ferie, så er der en anden ting der optager min (/vores) tid i øjeblikket. Vi er nemlig begyndt at kigge på hus. Sådan helt seriøst. Vi har været i banken og få at vide hvad vi har at gøre godt med, så nu er vi gået i gang med at kigge. Vi har allerede være ude og se på flere huse, men vi føler ikke at det HELT rigtige er dukket op endnu. Både mht de behov vi har, men også mht den der følelse i maven. Om at dét er det rigtige. Det her på billedet er dog et af dem der har været bedst so far. Fuck hvor var det lækkert. God beliggenhed i Odense, virkelig god stand – og tjek lige den baghave! Dog manglede der 1-2 værelser ift hvad vi gerne vil have og så syntes vi at hun havde sat prisen for højt. Det er vildt svært pludselig at skulle forholde sig til K3’er, kvm priser osv. Og shit, hvor føler man sig pludselig voksen! Men vi kan mærke at vi er ved at vokse fra konceptet “lejlighed” og naboer på begge sider, oppe og under os. Det fungerer i længden altså bare slet ikke med en baby. Og især ikke når Hr. Kæreste er den ældste i hele opgangen. Desuden er jeg træt af fælleshave/arealer, hvor man ikke kan blive enige om fælles spilleregler. Så bliver det pludselig et irritations moment at bo på den måde. Så et hus må der til! Vil virkelig også gerne snart ha’ noget der er vores eget. Noget vi ejer.

bloglovin

33 kommentarer

 • Bor i da i boligforening nu eller er det en selvejet lejlighed?

  Der er jo også en del rækkehuse i Odense (hvis I skulle have et alternativt til hus). Jeg kender godt følelsen af at man er ved at vokse ud af lejligheden, sådan har jeg det også nogen gange og drømmer om et rækkehus (i første omgang hvert fald, da jeg alligevel synes at hus er et stort spring for mit vedkommende). Jeg kender dog et par veninder der bor i lejlighed i centrum af Odense C, det ville jeg dog have svært ved tror jeg og så på 3.sal :S

  Jeg håber at I finder det bedste og det som I synes passer bedst. Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, vi bor i alm. leje-lejlighed, hvor de 6 lejligheder deler have. Vi er bare ikke enige om reglerne (bla. en der storryger alle steder hun kan komme til det).

   Rækkehus er vi ikke så interesseret i. Jeg har boet i rækkehus det meste af mit liv og det bliver også for klaustrofobisk med naboer så tæt på. Desuden er rækkehuse oftest ret små og derfor ryger dem vi har kigget på tit fordi de ikke er min. 120 kvm. Dog ville vi godt kunne leve med et enderækkehus, hvor man så kun har en nabo. Vi har faktisk været ude og kigge på sådan et og det var ikke pga det, at vi ikke hoppede på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh kender det alt for godt, selvom jeg kun er 23 going on 24 år, så kunne jeg også godt bruge et hus med højt til himlen 🙂 Vi kunne sagtens både bruge den ekstra plads, ejerrettigheder og at er ens egne regler der gælder (netop i haven/på fællesområder mm.)

  Ser desuden meget spændende ud med den baghave, men ja, tror det er farligt at gå ned på plads – man kan nemt komme til at mangle det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej vi er også blevet enige om at vi ikke kan gå ned på antal rum. Vi har alt, alt for mange venner/familie der er flyttet fra byen og derfor er et gæsteværelse nødvendigt (især når folk begynder at få børn – så er det sværere kun at stille en luftmadrasse til rådighed).

   Vi vil ha’ min 120 kvm og 3-4 rum udover stue.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kender godt den følelse! Min kæreste og jeg har lige købe en lejlighed, meget voksent. Der er bare så mange ting at forholde sig til, men kan love dig at det er en fantastisk følelse når man finder det rigtige 😀 – Forresten tillykke med hende den søde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror heller ikke at vi er i tvivl når det rette kommer!
   Og Taak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://annsofey.wordpress.com/

  uh ! Ja så er man da vist ved at blive helt voksen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har det på præcis samme måde!

  Jeg har aldrig været den store fan af havearbejde osv., men hele konceptet i ikke at skulle belemres med alle mulige andre mennesker (det lyder nok lidt mere negativt end det egentlig er ment), virker enormt tiltrækkende.
  Desværre er noget der bare ligner et hus i en ordentlig størrelse nok ikke noget der kommer indenfor min rækkevidde før om mange år – den slags er så hammer dyrt i København, og når den ene part så ovenikøbet er på SU, så er der sgu ikke mange penge at købe hus for. Æv. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Kan godt forstå i gerne vil have jeres eget, det er også fantastisk:) vi søger faktisk nye naboer, da vores ellers fantastiske naboer har været nødt til at flytte pga arbejder. Bor i på en helt fantastisk vej i skibhuskvarteret og ville være fantastisk med endnu et sæt unge friske naboer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi skal faktisk ud og se på et hus i Skibhuskvarteret 😉 Det ville da være lidt sjovt, hvis det var det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Theresa

   Bor på enighedsvej:) ka kunne være ret sjovt…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh så er det desværre ikke det. Det kunne ellers ha’ været lidt skægt. Kan se det der er til salg er på 116 kvm, hvilket er liiige til grænsen af hvad vi godt vil ha’. Og så er prisen ret høj (2,85 mill) for de kvm. Men Skibhus er blevet dyrt fordi det er pludselig er blevet et populært område for førstegangskøbere

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Theresa

   Kan godt forstå det lyder dyrt og småt men hele kælderen er fyld udnyttet og tæller ikke med i kvm:( vi bor i et magen til ved siden af og har 2 børn i eget værelse og to på vej, som der også er plads til:) ville ellers være fedt med jer som naboer.. Håber I snart finder noget der passer den lille familie:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det spændende med huskøb.
  Jeg har det helt modsat af dig. Jeg elsker at bo i lejlighed med børn, og vi købte sidste år en stor lejlighed. Men der er også en gigantisk gård til, hvor der altid er andre børn at lege med, og vi nyder at den bliver passet af en vicevært, og vi ikke selv skal bruge flere timer i weekenden på at holde have. Desværre har mange af mine veninder det ikke på samme måde, så de begynder så småt at bevæge sig ud af byen for at flytte i hus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg troede faktisk ogå at jeg ville være en der boede i lejlighed det meste af mit liv, men det har bare ændret sig fuldstændig siden jeg har fået hende bøllen. Jeg vil især gerne ha’ min egen have som man ikke deler med nogen overhovedet.
   Og øv at de flytter væk! Mange af vores flytter fra Odense til Kbh, så det er endnu mere trist! Også derfor vi skal ha’ plads til et gæsteværelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Vi skriver under på købsaftalen på vores hus i morgen. Vi er også “vokset ud af” vores lejlighed efter vores søn er blevet større. Og nu er jeg færdiguddannet, så skal også videre. Og så flytter vi ind 1/8. Uhh jeg glæder mig!

  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, hvor spændende!! Jeg kan godt forstå at I glæder jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det bliver spændende, hvad I ender i! Vi købte sidste år hus, og vi vidste det med det samme, vi var i huset (ligesom da vi købte lejlighed, da vidste vi det også), det her er HUSET. Det var nr. 2 vi kiggede på, så vores jagt blev kort. Vi overvejede også stor lejlighed tættere på Kbh. K, men nu bør vi en halv time væk på cykel, og vi elsker vores hus og haven (på trods af at havearbejde sucks). Hele og lykke med jagten, håber I finder lige det, der passer til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Charlotte! Vi har vist set på 5 huse so far, så det er ikke fordi vi har været på jagt længe. Men det kunne da være fedt, hvis vi snart faldt over huset. Vil gerne nå at flytte imens jeg stadig er på barsel (men der er så også over et halvt år tilbage endnu, hehe).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ej hvor sjovt, jeg kender det hus på billedet – eller det vil sige min kusine bord lige ved siden af næsten, og hun kender dem der har huset ret godt 😉
  Det da også lidt sjovt indrettet er det ikke??
  Kan godt forstå i ved at være træt af lejlighed – kunne slet ikke forestille mig at havde baby i opgang og fælles have – haha elsker min egen have ;D
  God bolig jagt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror kun der bor en person i huset, det var sådan jeg forstod det. Jo, der er kæmpe stue og MEGA spisestue + 2 badeværelser på jacuzzi og alt muligt. Til gengæld er der så kun et soveværelse + et mikro lille børneværelse. And that’s it. Så der mangler virkelig et værelse eller to til vores behov. Men baghaven er SÅ lækker og huset er generelt super velholdt.

   Nej, jeg er virkelig også ved at være træt af opgang og døre der smækker voldsomt konstant (flere gange så baby vågner LIGE som man har fået hende til at sove. Fuck hvor har jeg været pissed off flere gange. Eller veninder der nærmest har en råbe-samtale hele vejen ned igennem opgangen. Og lad mig slet ikke get started om underboen der ryger alle steder der passer hende. Ved siden af vores barnevogn. Under vores åbne vinduer osv osv).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tag det med poolen!!! 😉
  Ej, hvor er det bare fedt for jer (og sikkert også stressende). Vi glæder os til at komme på besøg i haven (med pool!) 🙂
  God jagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha vi tager det kun, hvis Penny lover at hoppe i 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende 🙂 vi købte vors hus for snart to år siden, og det er altså bare noget helt, helt andet at have sit eget. Særligt det med ikke at skulle spørge udlejer om lov til ting, sætter jeg stor pris på. Og så er egen have bare lækkert;)

  Held og lykke med projektet – glæder mig til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åh, det er også bare mega svært og mega voksent 😉 Er selv samme sted som jer – bare med baby inde i maven, og vi leder på livet løs. Også i Odense. Så hvis du møder en med et let stresset udtryk i øjnene til et åbent hus, er det nok bare mig 😉

  Er helt enig med dig i, at man ved det, når det rigtige kommer. Det er jeg overbevist om. Vi har set ikke mindre end 12 (!) huse, og jeg har kun én gang haft den der “uh, her kunne jeg godt bo”-følelse. Der manglede så bare et værelse. Desværre.
  Det er svært, når det er sådan en for evigt-beslutning, man skal træffe. Og man ikke bare lige kan bytte igen som en kjole, man fortryder 😀

  Glæder mig til at følge med i jeres jagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min kæreste og jeg har også seriøse tanker om et huskøb snarest. Vi er så trætte af at bo i en indelukket lejlighed, uden mulighed for at kunne gå ud.
  Men rent praktisk, er det bare ret uoverskueligt. Hvor kan man låne penge, hvad koster det osv osv.
  Tog i bare et møde med jeres bank, eller var i ude og høre flere forskellige banker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi tog bare et møde i vores egen bank. Hvis de ikke ville ha’ været med på den, så ville vi ha’ undersøgt andre banker. Men da de var helt med på den og gav os det vi også selv havde regnet med at få, jamen så var vi tilfredse. Desuden er der banker som jeg på ingen måder ville ha’ været interesseret i at låne hos lige meget hvad. Det er både pga jeg har været der tidligere og fået grotesk dårlig behandling – men også af politiske årsager, da de støtter den modsatte fløj økonomisk i valgkampe (og man er vel politikkerfrue 😉 ). Sådan Danske Bank og Nordea får aldrig mig som kunde igen no matter what.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hvilken bank har i så lånt i, hvis jeg må spørge? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Arbejdernes Landsbank 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvor er det spændende med hus!!! Jeg er selv netop ved at sætte mig lejlighed til salg, så min kæreste og jeg kan finde et lækker hus sammen – det blir SÅ godt! 🙂 Kigger I kun hus i Odense? Vi har valgt at gå lidt på kompromis med beliggende og opdaget at man får virkelig mange kvm for pengene i ex Årslev og Ringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, kun i Odense. Både fordi jeg er bare en by-pige og ville ikke kunne fungere i sådanne små samfund. Men mest af alt fordi Hr. Kæreste jo sidder i Odense Byråd og der har man bopælspligt (dvs. han skal bo i Odense Kommune). Så ja, kun Odense.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gad virkelig også godt ha’ mig et hus snart, og det på trods af at der ingen børn er i billedet, og at det altid har været vigtigt for mig at bo i lejlighed i centrum. Men det har bare ændret sig her på det sidste, og specielt om sommeren ville det være skønt med en have man kunne rende ud i når man ville. Det må nok desværre vente nogle år, som studerende med flere år tilbage er der ikke foreløbigt økonomi til sådan luksus!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til Boozt.com