Hjem

Outfit of the day #226

Outfit of the day #226Outfit of the day #226
Mango dress (HERE) – ASOS sunglasses (HERE) – ASOS sandals (HERE)

Så får I det sidste outfit fra vores ferie. Kjolen købte jeg dernede på udsalg, hvor den var sat ned til halv pris. Det var faktisk det eneste jeg fik shoppet til mig selv dernede. Jeg var egentlig på jagt efter denne kjole også, men alle Mangobutikker meldte “No – finish!”. Det er åbenbart fælles Mango-jagon for “udsolgt”. Øv. Mango er nemlig bare billigere i Spanien, men nu må jeg nok bare bide i det sure æble og købe den på webshoppen.

Næste gang jeg skal bruge denne kjole, så tror jeg lige at jeg vil eksperimentere med et bælte. Synes man bliver en smule formløs i den, men elsker bare detaljerne ved den (som i øvrigt er håndlavet på hver eneste kjole). Og så var den voldsom rar at have på i varmen.

Billederne er taget på altanen på vores hotelværelse. Vi havde sådan en fin udsigt og brugte virkelig altanen meget. Man kan også lidt skimte et af de store krydstogtskibe i baggrunden. De lagde til hver aften lige ude foran hotellet og shit de var store!
I kan finde hotellet HER.

Affiliatelinks

bloglovin

8 kommentarer

 • Diana

  Jeg tror måske du mangler et link til den udsolgte kjole 🙂 kan i hvert fald ikke trykke på noget her. Er super spændt på at høre mere om jeres huskøb. God søndag, Jeanett 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh det gør jeg da også! Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det. Ordner jeg så snart jeg er ved en computer igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du flot! Den kjole er lige dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser superfin ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den er virkelig flot, er helt vild med “blonden” foroven 🙂 Og jeg synes også den sidder ret godt på dig! Man kan godt se at det er kjolens facon og ikke dig der er uformelig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha tak! Ja det er så fint – og håndlavet!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjem