Whiite bukser på udsalg

Outfit of the day #228

Outfit of the day #228Outfit of the day #228Outfit of the day #228Outfit of the day #228Outfit of the day #228Outfit of the day #228
Gina Tricot dress – Gina Tricot belt – Ray-Ban aviator sunglasses (HERE) – Georg Jensen necklace (HERE) – Jane Kønig necklace (HERE) – Marc by Marc Jacobs bracelet – Tokyo Jane bracelet (HERE) – ZARA flats

Det er første sommer i mange, mange år, hvor vi er så meget hjemme som vi er i år. Normalt er vi udlands 2-3 uger på en sommer og i år er det kun blevet til 5 dage. Så det fantastiske vejr vi har haft har været en velsignelse! Men pyyyh det har været svært at klæde sig derefter. Kjolen her er dog en af favoritterne der kommer frem. Den er behagelig og sommerlig, men mest af alt har den nu en stor affektionsværdi for mig. Det var nemlig den kjole har tilfældigvis havde på sidste år, da Hr. Kæreste friede til mig (mener stadig det er så sjovt, at han friede imens jeg var all-in-white… fordi hvor tit sker det lige at man er det?). Så selvom jeg en dag skulle blive træt af at gå i den, så ryger den aldrig ud eller bliver solgt. Den vil i stedet blive gemt som et stykke af vores historie. Men heldigvis elsker jeg den stadig – især her i varmen 😉
Min Georg Jensen marguerite halskæde er faktisk en anden ting her i outfittet som har affektionsværdi for mig. Jeg havde egentlig glemt at jeg havde den indtil jeg fornylig rodede min smykkeskuffe igennem og fandt en æske, hvor jeg på forhånd ikke kunne huske indholdet. Jeg blev så glad da jeg åbnede og så den ligge der. Den er fra før den tid, hvor der blev givet store gaver i min omgangskreds, så jeg kan huske at min lillesøster, Hr. Kæreste og min gode ven Cuong (som jeg har kendt i over 20 år) havde lagt sammen for at give mig den i fødselsdagsgave. Jeg gik med den uafbrudt dengang, men overloadede på et tidspunkt (nok som så mange andre) på hele Marguerite-serien, da alle lige pludselig gik med især ringen og øreringene. Men jeg kan mærke at jeg er klar til at den skal ha’ en renæssance!

Affiliatelinks

bloglovin

4 kommentarer

 • Kristina

  Din bemærkning om en hvid kjole når man bliver friet til,
  fik mig lige til at tænke mig om. Og jeg blev faktisk også friet
  til, da jeg havde en hvid kjole på! Hvor pudsigt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim Vermund

  Ja – hun var ikke til at stå for i den kjole, og det er hun
  stadig ikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whiite bukser på udsalg