Outfit of the day #228

Til væggene

Til væggene
1. “Abstract A” fra Mikkelmaris.dk (HER)   2. Denmark plakat fra Fab (HER)   3. Odensekort fra Kortkartellet (HER)   4. Odense Havn plakat fra Mikkelmaris.dk (HER)   5. “Glimpse 1” fra Ditte Gjøde (HER)   6. Fynkort fra Mikkelmaris.dk (HER)

Jeg advarer (eller lover?) på forhånd om, at der det næste stykke tid nok vil være lidt flere boligindlæg på bloggen end normalt. Bloggens fokus og emner følger jo gangen i mit liv, hvilket jo er det fede ved en blog (på samme måde som der også er kommet fokus på babyer efter bøllebabys ankomst 😉 ). Men jeg tænker, at det med bolig måske falder ret godt eftersom at de næste par måneder jo er “højsæson” for flytninger, da mange flytter pga studiestart.

Vi overtager jo huset 1. september, så det er jo nærmest lige om lidt (jeg er glad for at vi har 2 måneders overlap mellem hus og lejlighed, så vi kan lave en langsom flytning med baby osv). Jeg har virkelig fokus på at få noget på væggene denne gang, da jeg synes det er noget vi altid har manglet. Og det er altså lige med til at binde rummet HELT sammen, synes jeg. Jeg kigger derfor rundt på livet løs og er pt rigtig vild med disse 6 plakater. Ja, der er lidt et gennemgående tema med kort/geografi 😉 Hr. Kæreste og jeg er helt enige om at vi skal ha’ nr. 1 og nr. 3. Og de skal hænge lige ved siden af hinanden inde i vores nye stue. Resten er vi ikke helt enige om – dog at vi også skal ha’ nr. 6 (den fåes også i andre farver HER og HER), men vi er ikke helt nået til enighed om hvor det skal hænge. Nr. 5 synes jeg kunne være smuk i vores kommende soveværelse. Nr. 2 kommer nok ikke til at bo hos os, da farverne ikke lige passer ind i dem vi har i tankerne. Men jeg synes den er fed!
Nr. 4 er jeg også vild med og den ville passe godt ind i en gang/entre eller i køkkenet. Jeg ved i øvrigt at det er bestselleren hos Mikkelmaris.dk

Affiliatelinks

bloglovin

4 kommentarer

 • Orv hvor er nr. 4 altså fin og helt retro-perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Danielsen

  Du har altså (også) virkelig god smag inden for
  boligindretning, er vild med Danmark plakaten, desværre passer
  farverne heller ikke ind i mit hjem, øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak! 🙂 Og ja, det er ærgerligt at den ikke bliver lavet i flere forskellige farvekombinationer. Men kunne kun finde den her derinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #228