Miniferie i Nyborg

Tirsdagsønske #3

Tirsdagsønske #3

Først vil jeg lige sige tusind, tusind tak for alle jeres kommentarer på gårsdagens indlæg. Jeg er så overvældet. Det havde jeg ikke regnet med. Jeg var så nervøs, da jeg sad og bevægede musen henover “Udgive”. Bange for reaktionerne. Men det havde jeg slet ikke behøvet at være. I er for vilde. På den dejligste måde. Tak!

Denne uges ønske er fra de nye AW-kollektioner (autum/winter 😉 ). Selvom solen bager udenfor, så synes jeg efterhånden det synger på sidste vers mht at købe flere sommervarer. Også selvom de er på udsalg. Jeg har vist også gjort mit indhug 😉 (især i Gannis SS13 kollektion… ehm… har faktisk et køb mere som jeg ikke har vist jer endnu. Ups).

Nå, men tilbage til det egentlig emne… nemlig at jeg godt gad at ha’ denne kjole fra Minus hængende i mit skab her til efteråret. Tænker at et brunt flettet bælte i taljen og en cardigan ville gøre den super efterårs-venlig. Ja tak!

I kan finde kjolen lige HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Rebekka

  Mangler du stadig at godkende kommentarer til indlægget i
  går? for jeg forsøgte at kommentere to gange, men det er ikke
  blevet godkendt. Så jeg undrer mig bare.. Håber ikke min kommentar
  var stødende, det synes jeg nemlig ikke selv den er 🙂 Synes det er
  så fedt du turde udgive det indlæg – det er så vigtigt! Kjolen ser
  super lækker ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes jeg er håbløst bagud – der ligger over 30 kommentarer og venter på at blive godkendt på det indlæg. Reaktionen på det har været overvældende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H.

  Jeg synes virkelig, at disse indlæg er en god ide! Bliv
  gerne ved de næste mange tirsdage 😉 Meeen ville du måske overveje
  at skrive prisen i indlægget? Det ville være en stor hjælp for
  dovne mig der ikke gider trykke mig videre for at finde ud af det
  😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Ja, jeg skal prøve at skrive det bag så jeg husker det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror virkelig det er én af de kjoler man ville leve i, fordi den er så nem lige at smide en grå cardigan over og et par ankelstøvler til. Jeg er i hvert fald afhængig af den slags. Og så er silke jo fantastisk at have på.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniferie i Nyborg