Tirsdagsønske #6

Back to work/school konkurrence

Back to work/school konkurrence
1. SELECTED taske HER   2. DRY LAKE buksedragt HER   3. NLY TREND jakke HER   4. ISSUE 1.3 sko HER   5. Pieces armbånd HER

Ja, jeg render jo stadig rundt på barsel, men hvis det ikke havde været tilfældet, så havde der været semesterstart for mig i næste uge. I er sikkert også rigtig mange der starter op nu her og i starten af september. Og jeg kan huske, at når man skal starte op helt nyt sted, så tænker man helt klart lidt på hvad man har på første dag. Jeg har kigget lidt inde på Nelly.com, som lige har lanceret deres nye forbedret site, og har sammensat dette outfit, som jeg personligt synes ville være så fint som “back to school”-outfit. Det ville også være rigtig fint til februar, hvor jeg skal starte op i praktik (så skal man så lige ha’ fundet pladsen først). Jeg synes, at det her outfit passer både til skole- og arbejdsbrug. Der er link til alle tingene under collagen.

Nu kan I vinde et back to school/work-outfit! I kan vinde et gavekort til Nelly.com på 1000 kr. Alt I skal gøre er at gå ind på Nelly.com HER, finde jeres absolut favorit ting derinde og lægge en kommentar her på indlægget, hvor I lægger linket til den.

Konkurrencen slutter på søndag d. 25. august kl. 21.00

Dette indlæg er sponsoreret af Nelly.com

bloglovin

246 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #6