Her kastede jeg med skinkesalat

End of summer

End of summer

Nu er det faktisk ikke vejret jeg hentyder til (selvom det godt kunne virke sådan pt – ihvertfald her i Odense), men at Hr. Kæreste i morgen er tilbage på job og derfor er “vores” sommer slut nu. Sikke melankolsk alt-er-slut tema jeg kører i mine indlæg i dag, hva’? Haha. Men hvor har det været dejligt at vi har kunne være så meget sammen om hende bøllebaby B. Det har næsten føltes som om han har været på barsel sammen med os. Nu venter der et halvhårdt efterår forude; jeg skal (selvom jeg er på barsel) ha’ fundet mig en praktikplads til start 1. februar, vi skal flytte (med alt hvad det indebærer af nedpakning, maling, istandsættelse og rengøring af den gamle lejlighed) og så er der jo lige et kommunalvalg i oktober/november, hvor Hr. Kæreste genopstiller til Odense Byråd. Især de uger med valget bliver nogle hårde uger. Heldigvis har vi et afbræk inden i form af en efterårsferie, hvor vi også snakker om at tage en smuttur ud et sted i Europa en 4-5 dage. Pt overvejer vi mest Malaga, Firenze og Napoli. Nogen der har prøvet at være de steder i oktober før? Er det lunt i vejret? (ved godt at man nok ikke ligger ved poolen).

Billedet her er fra vores miniferie i København. Vi havde en helt fantastisk aften hos vores gode venner Christian og Julie, som bor i en skøn lejlighed på Vesterbro på 5. sal med denne skønne altan. Vi troede egentlig, at vi kun havde en aftale med dem, men så kom min gode ven Cuong som surprise – hvilket var vildt fedt! Mig , Cuong og Julie (fra parret som bor i lejligheden på billedet) har gået i folkeskolen sammen og det er altså for fedt, at vi stadig “holder sammen”. Men jeg synes også vi havde en rigtig god folkeskoleklasse og de er faktisk ikke de eneste jeg stadig ses med. Det er fedt! Nå, men aftenen her sluttede lidt ud på natten på altanen her med vin, lækker kaffe, slik og gode snakke i lyset af kun stearinlys. En af de bedste aftner denne sommer!

bloglovin

29 kommentarer

 • http://annsofey.wordpress.com/ Lyder som om I har haft en
  dejlig sommer !!! nu kommer hverdagens mirakler som jeg glæder mig
  til at følge 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak 🙂 Det er jeg glad for at du har lyst til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke et skønt billede af jer 3 😉

  http://imaginelifeandfashion.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi var for nogle år siden i Toscana (ca. 20 min. kørsel nord for Firenze) i oktober… Vi var heldige med vejret og havde nogle rigtig skønne sensommer dage, med undtagelse af de sidste 2 dage hvor vejret lig med det danske efterårsvejr…

  Men kan varmt anbefale det, da der ikke er så mange turister som i foråret og midt på sommeren… Hvilket gør det lidt nemmere at færdes i området omkring Domkirken og Ponte Vecchio hvor alle de fede butikker også ligger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh det lyder lækkert med sådan en indian summer der i oktober!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Nu ved jeg godt at du ikke selv har nævnt det, men Rom er også lækker på den tid. Jeg var i Rom sidste år i slut september/start oktober – og det var med korte shorts og solbrændte skuldre. FANTASTISK vejr alle dage! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, men vi har med vilje udelukket ALT for store byer, da vi alligevel ikke vil få set det helt store med en lille baby. Så det er mere til afslapning og god mad. Ikke så meget sightseeing. Men jeg vil rigtig gerne Rom på et tidspunkt (den står endda højt på min liste), men vi gemmer den lige til bøllebaby er lidt større 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er nu intet som Vesterbro <3 er selv flyttet her til i april, og jeg kunne slet ikke forestille mig at bo andre steder i København 🙂 Men ja, der venter jer helt sikkert et spændende efterår, det er der ingen tvivl om. Glæder mig til at følge med – specielt med hensyn til det nye huskøb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kender faktisk ikke særlig meget til Vesterbro – det er ikke det sted i KBH jeg er kommet mest (er langt bedre kendt på Christianshavn, Frederiksberg og Nørrebro). Men jeg er virkelig positivt overrasket. Et rigtig dejligt område – ihvertfald der hvor vores venner bor 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså vi har jo boet i Puerto Banús (30 min. kørsel fra Málaga) i et halvt år. I oktober måned var der næsten 30 grader hver dag, så det kalder nærmest på tid ved poolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har været i Malaga i efterårsferien fra et par år siden hvilket var fantastisk! Vi havde 25 grader og var også ved stranden og i pool. Malaga er en SKØN by 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, hvor lækkert! Så kunne det godt være man skulle vælge det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg var i Málaga sidste år i slutningen af september og der var vejret rigtig lækkert! En af dagene havde vi faktisk 37 graders varme. Ved ikke hvor meget temperaturen ændrer sig til oktober måned, men det var i hvert fald rigtig godt vejr i slutningen af september! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Wow, jeg vidste slet ikke at de havde så godt vejr der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Rom og vi to (plus mænd og børn) har jo også en date engang i fremtiden! Har jo lovet dig det;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg var sidste år i Firenze den sidste uge i september –
  der var der varmt – op i mod de 30 grader, rigtig lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lækkert! Det skulle også være en fin by 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • CS

  Hold jer langt væk fra Napoli. Det lyder så fedt, men hold
  kæft en ubehagelig og beskidt by. Don’t go there! Malaga er dejlig,
  men mest til strand, nok ikke så meget storby ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvordan er den ubehagelig? Nu bliver jeg nysgerrig.
   Og det er heller ikke storby vi er ude efter – nærmere bare afslapning og god mad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Hehe, jeg er enig med CS, Napoli er en speciel by. Det er en skraldeby – de er ofte kendt for skraldeproblemer pga. mafiaen, så der lugter! Især når det er varmt;) Jeg var der en uge med min familie en sommer, og det tog nærmest fire dage, før man næsten havde vænnet sig til larm, affald, biler og scootere over det hele.. Vi gik altid gåsegang i de smalle gader, fordi de kører så hurtigt. Vi besøgte dog Capri, som er en helt fantastisk ø ud for Napoli. Men på en mærkelig måde, så blev Napoli charmerende til sidst. Det er jo ikke pizzaens hjemby for ingenting, hehe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • cs

   Den var bare rigtig ubehagelig at gå rundt i, punktum. Det er meget nemt pludselig at ende i en gade der er knap så rar, med mindre du slavisk følger shoppestederne, men det er jo ikke afslappende, slet ikke med alt det skrald og hvad der ellers ikke ligger i gaderne om sig 🙂
   Derudover brugte vi ufattelig lang tid på at finde mad, det hele er turistet eller ligner noget man kunne få ondt i maven af!
   Brug hellere jeres penge på en anden by, – det er bare mit råd, fx Amalfi, helt vildt romatisk OG lækker mad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerstine

  Som en anden også skriver, så lad vær med at tage til
  Napoli. Den er skummel og virkelig beskidt. Jeg var der for 2 år
  siden i oktober. Min veninde og jeg rendte rundt i shorts, T-shirts
  og klipklapper (det var omkring 20 grader) men bestemt ikke en by
  jeg/vi vil til igen. Man kan sagtens tage der til i en dag, for at
  se byen. Men ikke et sted jeg/vi ville være i længere tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria J.

  … Bare lige for at fraråde Napoli også. Mafiaen styrer skralde opsamling og det siger måske lidt om hvordan den så er.. Jeg var i hvert fald ikke fan af byen. Derimod er der skønt i Sollér på Mallorca! Lille by en halv time fra Palma 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg var i Firenze i April. Det er ihvertfald ikke noget jeg vil anbefale. Vejret minder lidt om Danmark, men de er utrolig snobbet i Firenze og generelt en by med for mange turister. Jeg vil dog anbefale Sienna, en by ca. 1 fra Firenze, virkelig en dejlig by med en masse dejlige og kære mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her kastede jeg med skinkesalat