Min kommende stue

Her kastede jeg med skinkesalat

Her kastede jeg med skinkesalat

Nok den fedeste overskrift jeg kommer til at lave i bloggens historien. For ca. 10 år siden stod jeg en mørk nat, godt påvirket af gode mængder alkohol, til en indflytterfest hos to drenge og kastede skinkesalat på underboers vinduer og vasketøj. Dumme 19-årige Jeanett. Men shit, det var sjovt. De to “drenge” er i dag mænd og rigtig gode venner af mig og Hr. Kæreste. Den ene rykkede ud, så rykkede den andens kæreste ind og igår hjalp vi det par med at flytte ud af lejligheden. Den er nemlig solgt og de har købt hus på Sjælland (øv til beliggenheden af det sidste 😉 ). Det var dog lidt underligt igår, fordi det er en lejlighed hvor der har været mange gode stunder og fester, og nu er det slut. Vi er ved at blive voksne, men så skal der i stedet laves nye minder. Jeg glæder mig allerede til grillaftner og havefester i vores nye boliger. Og bryllupper, barnedåb og runde fødselsdage (bryllup og rundefødselsdage ved jeg allerede der er næste år… wuhu undskyldninger for kjolekøb!).

bloglovin

6 kommentarer

 • Man begynder at tænke over sit liv når man begynder kunne
  se bryllupper rundt omkring hos ens venner og veninder… Har man
  nået det man ville og var det sådan her at livet skulle udspille
  sig?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det gør man! Jeg er heldigvis godt tilfreds 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan er det når man er blevet voksen 🙂 Men kender godt følelsen 🙂 Jeg synes også at jeg er begyndt og gå op i andre ting efterhånden, er blevet ret vild med indretning af hjem osv og det har jeg ellers aldrig været 🙂 Det føler jeg er lidt mere voksen 🙂 Hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Samme her. Før var jeg ret ligeglad med indretning og forstod slet ikke dem der købte halvdyre ting til boligen. Men det gør jeg godt nu!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shiiiit, det lyder voksent! Jeg får lidt kriller, kan jeg mærke… Synes lige pludselig, det går voldsomt stærkt for alle mennesker, og jeg er stadig hende, der fortæller drenge, jeg godt kan lide, at jeg hader dem… :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha til det sidste! Ja, jeg synes pludselig også at det går meget hurtigt. Seriøst – vi har 3 boligkøb i den nære omgangskreds, hvor vi alle sammen får nøgler her i september. Det er da lidt vildt?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kommende stue