Royal Copenhagen stel - men hvilket?

Min kommende stue

Min kommende stue
1. Odenseplakat fra Kortkartellet 399 kr (HER)   2. Plakat fra Mikkelmaris.dk 395 kr (HER)   3. Condessa stol fra OK Design 2990 kr (HER)   4. Ball lampe i kobber fra Bolia   5. Mintgrøn sofabord fra ILVA 1999 kr (HER)   6. Stenlysestage fra Tom Dixon (HER)   7. Kobberlysestage med duftlys fra Tom Dixon (HER)   8. Plaid fra HAY (HER)   9. Sofapude fra Ferm-Living (HER)   10. Brændestabel fra Tom Raffield (HER)   11. Lysestage fra HAY 149 kr (HER)   12. Sofa fra Bolia

Der er rigtig mange rum i vores nye hus (kom nuuuu bliv d. 1/9!!). Og for ikke at “klat-indrette” (is that even a word?) rundt omkring, så har jeg besluttet mig for at tage et rum ad gangen før jeg hopper videre til næste. Jeg vil starte med stuen, da det uden tvivl er det sted vi opholder os mest. Og jeg føler endelig jeg har fået helt styr på hvordan jeg vil indrette den. Alle disse ting skal bo i min nye stue; nogle ting har jeg allerede (sofa, lysestage og plaid) og andre ting skal købes nu her. Brændestablen er godt nok alt for fed (vi får nemlig brændeovn!), men halvdyr. Nogen der har set en magen til i design til billigere penge? I var så gode sidst jeg spurgte jer om billigere alternativer til boligindretning, så tænkte jeg ville høre jer igen. Sidst var det denne kobberlampe som jeg havde fundet (men som også var for dyr), og der var der flere af jer der netop foreslog Ball lampen fra Bolia, som også er med her i collagen.

De næste køb fra collagen bliver nok sofabordet. Vi har ledt i evigheder efter et sofabord vi faldt sådan rigtigt for og jeg tror endelig vi har fundet det med dette lyse mintgrønne fra ILVA. Dernæste så plakaterne, stolen og lampen. De resterende nipsting venter jeg med til sidst.

Jeg skal nok lave et indlæg med den færdige stue, når det er. Men der går nok lige et par måneder 😉 Det næste rum jeg vil prøve at få styr på/finde inspiration til/lave købsliste til er soveværelset.

Affiliatelinks

bloglovin

16 kommentarer

 • Christina

  Det kunne jo lige så godt have været min kommende stue – vi er nemlig ved at bygge hus og skal flytte til jul, så tak for inspirationen – jeg vil have stort set det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Idémøbler har 25% på alt i morgen og søndag og der kan man få et bord der ligner det på billedet 🙂

  Har faktisk lige lavet et indlæg, hvor bordet er med og ellers var der også en del andre der mindede om den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også super fint, men ret lille i forhold til det her og vi kan godt bruge et lidt større et 🙂 Men uh, det kunne være jeg skulle tjekke om de havde andre ting nu når de har rabat 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har ikke lige set et alternativ til brandestablen, men både Bahne og Bilka har billigere alternativer til stolen fra OK Design 🙂

  http://www.bahne.dk/bolig/stue/mobler-opbevaring/bahne-mexico-stol-sort.html

  http://www.bilka.dk/search?text=Palenque&searchText=

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak, men lige præcis med stolen der vil jeg gerne ha’ “den rigtige” 🙂 Kender en enkelt der har haft dem fra Bilka og de gik hurtigt i stykker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Ej hvor sjovt, jeg lede også i evigheder efter det rigtige
  sofabord.. Og endte med det samme.. Et år har det prydet vores stue
  og jeg elsker det stadig lige så meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej hvor sjovt! Vi har godt nok også ledt længe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Det er virkeligt også svært at finde det helt rette.. Der er så mange kedelig og typiske IKEA borde.. Og det vokser man altså fra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor sjovt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ved ikke om hele ideen med brændeholderen er at den er
  i træ, men ellers synes jeg at “loop brændeholderen” fra Morsø er
  lækker. Den er så i sort metal, men til lidt bedre penge. Et godt
  billigere alternativ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej den behøver ikke være i træ! Den vil jeg straks tjekke ud – tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Sig endelig hvad du synes om den! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er helt okay, men minder måske lidt for meget om en “kurv” i designet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sofabordet fra Ilva er nøjagtig det samme som Spark
  sifabordet fra Idemøbler. Har selv to som indskudsborde, de er fede
  MEN de vælter for et godt ord, en baby der lærer at rejse sig vil
  vælte det med der samme. Det gør at der kommer kæmpe buler i
  laminaten og at baby slår sig,

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej det er ikke det samme 🙂 Jeg ved godt hvilket et fra Ilva du tænker på, men det er ikke dette. Dette er ret stort og vi gik netop og testede det om en baby ville kunne rejse sig op ad det uden det væltede. Og det kunne man godt med det her. Desuden har det vi fandt vist 4 ben og ikke kun tre, som billedet viser. Men det er samme navn og pris.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Royal Copenhagen stel - men hvilket?