Prinsesse

Norwegian

Norwegian

Som jeg har nævnt for ikke så mange indlæg siden, så sidder vi lige nu og kigger på måske at tage en lille smuttur et lunt sted (dog ikke charter) i efterårsferien. Pt står vi mest og svinger imellem Firenze og Malaga (især efter I var ret mange der ikke havde gode erfaringer med Napoli – tak for de tips!). Og jeg har lige opdaget at Norwegian faktisk flyver til Malaga. Jeg har før fløjet med Norwegian, hvor jeg har været super tilfreds med oplevelsen, men jeg har faktisk ikke fløjet med dem siden de har fået wifi ombord på deres fly. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kunne seriøst godt tænke mig at sidde ombord på et fly og været online. Kunne være sjovt at “tjekke ind” på facebook 10 km over jorden, haha.

I øjeblikket kører Norwegian en konkurrence, hvor man kan vinde 4 flybilletter til en storby i Europa. I kan deltage lige HER.

Sponsoreret af Norwegian

bloglovin

3 kommentarer

 • Louise

  Jeg kan varmt anbefale Málaga. Jeg boede der en periode, og der er meget smukt!
  Tager i dér til vil jeg anbefale den smukkeste lille bjergby, Mijas, som ligger lidt uden for Málaga.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Vi har lige været 3 uger i Málaga. Det var virkelig skønt og virkelig varmt! Vi boede i min fars sommerhus i en lille urbanizacion der hedder Cerros del aguila, der er virkelig fredeligt, et lækkert fælles område med pool og børnebasin og om aftenen er der helt stille, hvor der er mulighed for at få noget at spise på byens eneste restaurant, som er virkelig børnevenlig eller nyde den fantastiske udsigt mod mijas-bjerget. Hvis i tager til málaga vil jeg anbefale en tur til mijas, der er virkelig spansk og hyggeligt, med små skæve romantiske gader, æselture og så er den ikke ødelagt af turismen, som f.eks. Fuengirola, som ellers også er en dejlig by (ligger 20 min. Fra málaga lufthavn) Vi var en tur i málaga centrum, det er en ok by, men ikke særlig spændende desværre.

  Jeg har nu været i málaga/fuengirola 25 gange (1 gang for hver sommer i mit liv), så hvis du vil have mere inspiration og tips, så skriver du bare 🙂

  Jeg håber i får en dejlig tur uanset hvor i ender 😉 Firenze er i hvert fald også en lækker by 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] i deres kilt. Det er nok den eneste “kjole” som mænd kan gå i nu til dags. Omvendt så kan kvinder sagtens gå i jeans og f.eks. en hættetrøje uden at nogen kigger mærkeligt eller peger fingre af dem. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prinsesse