Udsalg på designersko; Balenciaga, Lanvin, Missoni,Jil Sander og flere!

Outfit of the day #230

Outfit of the day #230Outfit of the day #230Outfit of the day #230Outfit of the day #230Outfit of the day #230
Mango dress – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE)

Jeg opdagede lige, at jeg faktisk har to outfits fra vores minieferie i Nyborg, som jeg ikke har fået vist jer! Dette er fra en af de dage, hvor vi var lidt på stranden. Der er min maxikjole fra Mango (som jeg vist ikke har fået vist jer på før?) altså genial. Den er behagelig – både ift. komfort og med hensyn temperatur. Det eneste jeg ikke er vild med er længden. Den er sindsygt lang – selv på mine 178 cm. Den slæber hen ad gulvet, så den må lige lægges lidt op snart.

Og så glæder jeg mig til den dag når amning er slut, så jeg kan få mine normalt størrelse bryster tilbage. Det her er jo grotesk (og tungt). Eneste plus er at de stadig sidder pænt. Selv som her uden bh.

Affiliatelinks

bloglovin

35 kommentarer

 • Lj

  Skønne billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Hej Jeanett. Nyder at læse din blog. Det er en fornøjelse
  at læse med. Og det har jeg gjort i måske et år eller lign. Men jeg
  må godt nok sige, at jeg, på en måde, føler at den har mistet det
  helt personlige præg, som jeg elsker ved blogs. Jeg ved godt, at
  når man er blogger, så er det selvfølgelig en væsentlig del af det,
  at den tid man investerer i det også bærer frugt i form af enten
  penge, tøj eller andet. Men ved bare lige et hurtigt kig så har de
  sidste 8 indlæg været enten med affiliatelinks eller sponsereret.
  Og misforstå mig nu ikke. For jeg er egentlig en af dem, der ikke
  har noget i mod, at man ikke engang skriver, hvis man har fået det
  forærende. Men det personlige er bare lidt gået af det. Eller
  troværdigheden lidt. Jeg ville også nyde at se bare noget af det
  tøj, du selv har købt uden at det behøves at være sponsoreret eller
  lign. Skal ikke forstås som nogen kritik men nærmere et udtryk for,
  hvilken retning jeg føler at bloggen måske er begyndt at tage. En
  lille smule. Vh Eva

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Eva. Jeg er ked af at du har det sådan, men det lyder som om at du har misforstået “affiliate” lidt? Jeg har skam selv købt tøjet. Affiliate betyder at jeg får en procentdel hvis du køber det samme jeg har på. Men hvis du ikke gør, så tjener jeg ingenting. Altså, er jeg ikke “købt” eller “sponsoreret” når det er affiliate.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

   Desuden har nogen af de sidste indlæg været absolut og
   yderst personlige… Kan ikke helt se grundlæg for
   kritikken?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Heller ikke jeg. Synes netop jeg nærmest har krænget min sjæl ud herinde siden jeg blev mor. Men tror hun har misforstået affiliate som “sponsoreret” og at jeg ikke har købt tøjet selv (hvilket jeg har). Sjovt nok er affiliatelinket i dette indlæg solbrillerne og ikke kjolen. Så det giver slet ikke mening på dette indlæg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor er din kjole fin! og helt enig, det ser rigtig fint
  uf selvom det er uden bh <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virker til at være en dejlig kjole, er især vild med første
  billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig kjole !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle skønne billeder – særligt det første!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hold nu op hvor ligner du bare slet ikke en der har født en
  baby, du ser skide godt ud i den kjole og så uden bh, wauw 🙂 det
  blev jeg bare nødt til at skrive!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare fin ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Som de andre siger: du ser godt ud! (Tænkte faktisk at jeg
  synes det er skønt at du ikke så blufærdig, som jeg selv, og tager
  en kjole på som den med kig til barm. Det ser nemlig virkelig godt
  ud. Jeg tror jeg må øve mig lidt i det). Og så synes jeg stadig at
  din blog er dejlig personlig og nærværende. Keep up the good work!
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh tak – dejlig kommentar på alle måder. Tak 🙂 Og bare kom frem med dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, jeg ved ikke, om jeg ligefrem ville kalde det grotesk, vi er jo NOGEN, der har ca. dobbelt så store bryster som det der! 😉 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha nej okay, men grotesk i forhold til hvad jeg var vant til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ninna kirkegaard

  Kæft nogle kasser, undskyld sproget, men
  daaaaaaaaaaaaaaaamn! Fandme godt gået som mor og ammende! Embrace
  it Jeanett!!!!!!! 😀 Så misundelig, giv gerne lidt ud til os der
  mangler 🙂 Hilsen hende med små bryster

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha! Hvis jeg kunne give ud så gjorde jeg gerne! Alt tøj (specielt skjorter) sidder SÅ dårligt på mig for tiden pga kasserne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke billeder og flot kjole.

  Desværre kan “hængebrysterne” stadig komme. Jeg troede også mine var intakte især fordi jeg til sidst kun ammede en gang om dagen for hvor meget mælk kan der lige gemme sig når man kun ammer en gang om dagen. Åbenbart meget for mine blev som flade konvolutter da jeg stoppede helt. Dog syntes jeg at lidt af fylden er kommet igen her 5 måneder efter amme stop. Så fortvivl ikke helt hvis du ender med 2 konvolutter :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej, Jeanett

  Nu har jeg fulgt med på bloggen i rigtig lang tid og vil gerne rose dig, for altid at være så sød til at svare på kommentarer på en rigtig professionel og sød måde.
  Du inspirerer rigtigt meget med dine indlæg og jeg nyder at følge med på sidelinjen 🙂

  Mvh. Stephanie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Jeanett!
  Elsker dig blog! Jeg skal snart flytte til Odense, da jeg skal læse journalistik på SDU, og jeg glææder mig. Men jeg kom til at tænke på – på varme sommerdage som idag, hvor kan man så bade i Odense? Altså, udendørs? Har du nogle tips? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Sorry, det her spørgsmål er lidt off-topic. Men skal du ikke med til modeugen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nope, har ikke rigtig lyst denne gang. Plus det er pænt besværligt med en lille baby der spiser “af mig” ca. hver 2. time. Jeg plejer heller ikke at dække modeugen super intenst 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Set gennem mine briller er din blog lige så dejlig og personlig som den altid har været. Det har været skønt at følge dig gennem din graviditet og alle de forandringer det bringer med sig. Tusind tak for en super blog, som jeg klikker ind på dagligt (hvis ikke 2 gange dagligt, ahem…)

  knus fra en trofast læser:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Lærke, det er jeg virkelig glad for at du synes!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg på designersko; Balenciaga, Lanvin, Missoni,Jil Sander og flere!