Norwegian

Outfit of the day #232

Outfit of the day #232Outfit of the day #232Outfit of the day #232Outfit of the day #232
Baum und Pferdgarten dress (HERE) – Line&jo earring (HERE) – Ray-Ban wayfarer sunglasses (HERE) – Primark shoes

Den her bliver en favorit dette efterår. Det er helt sikkert! Den kjole er så rar at have på – man føler man render rundt i joggingtøj! Og jeg vil mene, at den er en del mere fashionable end normalt joggingtøj (hvor er det egentlig et fedt ord? Totalt 80er, at kalde dét det). Til efteråret vil jeg bare style den med strømpebukser og støvler.

Affiliatelinks

bloglovin

18 kommentarer

 • Stine

  Shit, den kjole er så sindssygt flot – jeg har rødlig-brunt hår, så jeg overvejer meget den elektriske blå; tror det vil give et flot spil sammen… Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er lidt til den lille side i størrelsen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Allers

  Hvor ser du godt ud! Må jeg spørge, hvad størrelse du har taget den i? Overvejer den i den blå farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak! Den er lille i str derfor skal man gå en str op. Min er en str L 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Jeg tilgiver dig aldrig for at have været den, der gav mig kendskab til Mango Outlet-hjemmesiden. JEG KAN IKKE STOPPE IGEN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   HAHAHA! Og sorry!! Den er også pisse farlig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisa

   Ja, der røg lige otte kjoler, tre trøjer og en taske herhjem mod i dag… Ups!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha stort ups!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gal, hvor er den fin! Normalt er jeg ikke så meget til leoprint, men kan godt lide at farven på den gør det rimelig diskret – og den lille detalje nederst gør den bare endnu pænere. Tror desværre bare ikke den ville se pæn ud på mig, da mine ben er så korte – øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ lækker den kjole! Og efter at have set den på dig nu, er jeg endnu mere fristet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så pæn du er 🙂 ELSKER den kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  SÅ flot en kjole! Den klæder dig utrolig godt. Må man spørge hvor læbestiften er fra? Den er laber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] head-over-heels med en af deres kollektioner (det er faktisk ikke sket siden den, hvor jeg købte denne kjole), men det nye er alt for fedt. En af mine favoritter er nederdelen “Selene” og jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Norwegian